Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten najgorszy facet

Ja i moja dziewczyna. Czy ona ma prawo stroic fochy i czekac na przeprosiny ?

Polecane posty

ten najgorszy facet Na koniec teraz skasowała nasze wspólne zdjęcia z profilu na Naszej Klasie i mówi, że da je dopiero wtedy gdy ja zrozumiem swój błąd i przeproszę ją za to że wczoraj robiłem jej wyrzuty że go przyjęła na listę. Ona mówi, że skoro ja mam na NK swoje byłe to ona też może mieć. Ciekawe, że wcześniej mówiła co innego i sama chciała bym go wykasował z jej profila. A co do moich byłych - żadna z nich mnie jawnie nie podrywa a w jej przypadku tak jest i to jest moim zdaniem różnica. Czy z tymi zdjęciami na NK to nie jest próba manipulowania mną ? Miej jaja, nie bądź ciotą, bo ona Cię rzuci, a wtedy nie wróci. rzadnego błędu nie popełniłeś, a ona Cię wrabia. Z rób co Ci napisałem wyżej. Pokaż, że jesteś mężczyzną i nie będzie Cię baba wodziła za nos. Niech ona wie, ze moze stracić. Powiedz jej twardo, że to jej wina i błąd. Gdyby miała się tylko przyjaźnić z tamtym po rozstaniu, nie miałbyś nic przeciwko temu. Ale tamten nie chce być jej przyjacielem, tylko chce ja także ponownie pieprzyć. Dlatego ona musi wybrać - on, albo Ty. I zostawiasz ją twardo i bez litości. Następnie spokojnie czekasz na telefon od niej. Możesz nawet pierwszego nie odebrać, jeśli zadzwoni przed upływem dwóch dni.

Gość ten najgorszy facet
Najciekawsze jest to, ze ona jest na prawde atrakcyjna i uwaza ze nie urodzil sie taki ktoremu ona by sie nie spodobala:-o i boje sie ze moge ja calkowicie stracic:-( Ale czasami mam takie nerwy po jej fochach ze mysle aby ja zostawic:-o Chce caly czas sie ze mna widziec a jak chce bysmy poszli ze znajomymi to slysze ze mam isc sam bo ona zapewne nie jest tam mile widziana. Prawda jest, ze moi znajomi nie przepadaja za nia ale akceptuja ja ze wzglegu na nia. Kiedys jak spotkalismy sie w wiekszym gronie to nie odzywala sie do nikogo tylko do swojej przyjaciolki a pozniej moi znajomi stwierdzili ze ona ich lekcewazy to tlumaczyla sie tym ze ona jest nowa w tym towarzystwie to oni musza ja zagadywac a ona pierwsza sie nie odezwie:-o A ze swoja przyjaciolka gadala i wychodzila z nia od stolika.

ten najgorszy facet I jeszcze jedna sprawa. Napisała do mnie moja znajoma, że zaprasza nas obojga do siebie bo mała impreza będzie. Ona powiedziała, że nie pójdzie bo nie będzie miała czasu a jeszcze nie wiadomo kiedy to ma być i o której godzinie. Kilka razy wręcz prosiłem ją aby ze mną poszła w końcu dałem za wygraną i powiedziałem, że skoro Ty nie możesz to ja sam pójdę. I się zaczęło... Powiedziała mi, że tym bardziej nie pójdzie skoro ja powiedziałem że SKORO TY NIE MOŻESZ TO PÓJDĘ SAM. Powiedziała, że ona idzie tam gdzie ją chcą a tu widocznie ja ją zapraszałem z grzeczności. Powiedziała że mam powiedzieć kiedy to wyjście to ona pójdzie gdzieś ze swoją przyjaciółką. Chyba ze swoim byłym :D :D: D albo fajne trolowanie i fikcyjny temat, albo ona robi Cię jawnie w wała i wali po rogach :D :D :D

Gość Mewa_candy
Do tego przemadrzala, najlepiej dla Ciebie i Twoich znajomych bedzie jak ja zostawisz, znajdziesz lepsza, ktora doceni Twoja wartosc i dogada sie z Twoimi znajomymi a nie bedzie odgrywac wielkiej ksiezniczki

Gość antyfan nk
No to trafiła ci się księżniczka. A ty kim jesteś w tym związku?

Gość na plecach pływaj
to jakaś głupia pipa,ale pewnie jej nie rzucisz bo jest ładna:O znam takiego kolesia-jego laska to taka pizda przemądrzała ze szok,on ja przeprasza za wszystko 5 razy na godzine,ale jej nie rzuci bo jest ladna:O

Gość Mewa_candy
toaletowy niewolnik :D malo co sie nie posralam ze smiechu, dla lepszego efektu napchaj ja najpierw czekolada, fasolka, serem itp wiesz jaka bedzie sraka hahaha :D:D:D nie wiem skad sie biora tacy ludzie, ale przynajmniej jest sie z czego posmiac

Gość ten najgorszy facet
To nie prowokacja niestety:-o A osobiscie to nie wierze by walila mnie po rogach - nigdy jej na tym nie przylapalem. A ona z kolei mnie kontroluje, patrzy na komorke, niby zdjecia sobie przeslac itd ale czyta wszystko i numery pyta kto to Sama ma jakas manie wiec watpie by mnie oszukiwala i zdradzala mysle

Mewa_candy co za dzieciak z niej, ja juz wyrazilam swoje zdanie i coraz bardziej sie do niego przekonuje jak widze takie puste panienki to mnie az na mdlosci bierze, nie wiem jak jakis facet moze wytrzymac z taka kretynka Ona nie jest pustakiem. Nie zapomniala o tamtym, a uważa, ze jej obecny facet to zwykła ciota i nie ma jaj. Ona go testuje i nudzi się z nim.

Gość Mewa_candy
ale widzisz ze ona sie zachowuje jakby byla lepsza od wszystkich i jakby jej bylo wszystko wolno, ktos jej w koncu musi dac do zrozumienia ze niczym sie nie rozni od innych ludzi, ze wcale nie jest lepsza i ze tez moze dostac kopa od zycia

ten najgorszy facet Słuchajcie, po czym poznać, że dziewczyna próbuje mną manipulować ? Jak jej kiedyś powiedziałem, że mną manipuluje to miała do mnie focha na tydzień czasu i przez ten czas codziennie musiałem ją przepraszać za to Nigdy qrwa palncie nie przepraszaj, jesli naprawdę nie jesteświnny. Jesteś ciepłe kluchy, a takich kobiety nie szanują. Każde twoje przeproszenie i ulegnięcie, to coraz mniejszy szacunek do Ciebie i kolejny gwóźdź do trumny waszego związku.

Gość na plecach pływaj
A ona z kolei mnie kontroluje, patrzy na komorke, niby zdjecia sobie przeslac itd ale czyta wszystko i numery pyta kto to Sama ma jakas manie wiec watpie by mnie oszukiwala i zdradzala mysle :D niestety ale cie zmartwię-większośc moich koleżanek które zdradzają swoich facetów pilnuje ich na każdym kroku-właśnie dlatego ze ONE zdradzają,spodziewają się że facet tez może zdradzić i go pilnują jak psa;) bo jakby one nie miały nic na sumieniu to same by nie były tak przewrażliwione-po prostu temat ewentualnej zdrady by im nie przychodził do głowy:)

ten najgorszy facet Ona ma 25 lat,jest jedynaczka z tzw DOBREGO DOMU Tylko, ze mecza mnie takie fochy zjej str. Oczywiscie jej nic nie mozna powiedziec bo zaraz kolejny fooch i teksty w stylu JA STROJE FOCHY ?? CZY JA DOBRZE ROZUMIEM TY SMIESZ MOWIC ZE JA STROJE FOCHY ???? I zazwyczaj wtedy odpuszczam bo nie chce kolejnej awantury Nic tylko zakryć twarz rękami z załamki. Szkoda, że na o2 nie ma takiej emotki. Człowieku ręce mi przy tobie opadają.

Gość Mewa_candy
Jestem kobieta i popieram, ze nie mozesz dac sobie w kasze dmuchac, masz pokazac kto tu rzadzi, a zacznie Cie szanowac i doceniac ale uwierz ze lepszym sposobem byloby zakonczenie tego dziecinnego zwiazku

Gość usuneła wasze zdjęcia z nk
a nie przyszło Ci do głowy, ze ona zrobiła to celowo, żeby jej były myślał, że się rozstaliście? Pomyśl spokojnie: Tobie mówi, ze jej były to palant, a potem jemu mówi, że Ty wykasowałeś go z listy znajomych, co udowadnia mu dodając go znów do tej listy. Na mój rozum, to Ciebie nazywa palantem w rozmowach z byłym. Jest straszna. Niestety miałam wątpliwą przyjemność poznać taką dziewczynę. TRAGEDIA!!. Jest manipulantką i tyle. Boisz się, że ją stracisz? To i tak stanie się prędzej czy później jeśli będziesz jej na takie zachowanie pozwalał. Zrobiłeś z siebie pantoflarza. Tydzień przepraszania za takie bzdury??? 25 latkę??? Matko jedyna:((((( Albo zrobisz z nią porządek ryzykując bycie z nią i pokarzesz "pazury", albo panna zrobi z Ciebie pośmiewisko.

Gość Mewa_candy
Ja sie przyznam ze mojego tez czasem kontroluje, przegladam smsy, w sumie nie spodziewam sie ze znajde cos podejrzanego ale z natury lubie grzebac w cudzych rzeczach, a mimo to go nie zdradzam :) Wiem powinnam za to pojsc do piekla

Gość na plecach pływaj
Mewa-przecież nie o Tobie pisałam;) zaznaczyłam-o moich koleżankach o których wiem że walą swoich facetów po rogach-większość z nich ma manię kontroli a faceci nie mogą pierdnąć bez pytania o pozwolenie;)

Gość Mewa_candy
Autorze nie daj sie!!! A co do niektorych dziewczyn to nie mam slow, a myslalam ze faceci to swinie

Gość mnmnmbnvnvbvvn
....pomawiacz..... zwolnij już trochę, nie przesadzaj. Mogą Ci ręce opadać. Jesteś inny. Ale nie musisz krytykować, bo innym taki chłopak spodoba się, Tobie nie musi.

Nawet te rozkapryszone księżniczki potrzebują miłości i twardego faceta, który je poprowadzi i usadzi na miejscu jak będa za bardzo szalały. Choćby nie wiem jak była atrakcyjna, to zawsze będzie latać za męskim zdecydowanym facetem z charakterem. a ciotami gardzi, bo moze nimi manipulować. Ona potrzebuje, zeby ktoś ją usadził, nie rozumiesz? Miej świadomość, iż uroda to za mało. Atrakcyjna dziewczynę faceci raz przelecą, ale się z nią nie zwiążą jak będą widzieć jaki ma charakter. Jak jest przeciętna, ale czuła kochająca, inteligentna, dowcipna i wierna, to zawsze będzie miała adoratorów na stały związek, a nie tylko nałóżko. Co z tego, że twoja dziewczyna myśli, ze zawsze znajdzie faceta, bo jest taka atrakcyjna, skoro on bedzie myślał tylko żeby ją wyruchać, a nie z nią chodzić na powaznie. Nie bój się, że ją stracisz i juz nigdy nie będzziesz miał atrakcyjnej dziewczyny. to jest twój największy błąd. Łatwiej poznać atrakcyjne, niz te co mają kompleksy i chca je podbudować atrakcyjnym facetem na pokaz dla innych kobiet. Wiele z tych slicznych lasek patrzy na cgarakter, poniewa ż codziennie podrywają je faceci i to w większości dupki. One wiedzą, że mogą mieć ładnego faceta, więc to nie jest dla nich kryterium priorytetowe. Porządnych fajnych wolnych facetów wcale nie jest tak duzo. Ty jestes tego dobrym przykładem - jesteś ciotowatym dupkiem bez jaj, który będzie pełzał przy nogach swojej laski żeby jej nie stracić. a ona przez to nie ma do ciebie szacunku i coraz bardziej gardzi tobą. Prędzej Cię rzuci jak będziesz jej ulegał niz jak będziesz twardy. I qrwa musiałem się rozpisać! Znów przez jakiegoś leszcza tracę czas na Kafeterii :O

toaletowy niewolnik - Powinieneś mieć ksywkę kserokopiarka. Kopiujesz do schowka stare teksty, które tu były kilka razy i wklejasz w tematy :O Wymyśl coś nowego :(

Może byś qrwa poszedł do baru z kebabem, zapłacił Arabowi 50 zł za godzinę korepetycji, to by Cię nauczył jak postępować z taką babą dzieciaku. Nie wali Cię po rogach? D: :D: :D Jeśli jeszcze nie dziś to wkrótce, naiwniaku.

mnmnmbnvnvbvvn ....pomawiacz..... zwolnij już trochę, nie przesadzaj. Mogą Ci ręce opadać. Jesteś inny. Ale nie musisz krytykować, bo innym taki chłopak spodoba się, Tobie nie musi. NIE PIERDOL GŁUPOT :O

Gość mnmnmbnvnvbvvn
Pomawiacz, mam tylko inne zdanie, opanuj się bo teraz to Ty wystawiasz się na pośmiewisko, nie chłopak, którego obrażasz. Dobrze mu radzisz, co nie znaczy że musisz także w każdym poście obrzucić mięsem:O

Gość mało kreatywna
w tym cała kobieca uroda stroic fochy tylko ten mężczyzna jest godzień kobiety ktory umir sie stosownie do nich podejść;)

Pomawiacz- jestes zajebisty!!! Autorze topicu, zastosuj rady Pomawiacza bo wie co pisze, od razu widac ,że koleś kmini klimaty PUA i NLP.!!!! Brawo ,jestem pod wrażeniem. Och szkoda,ze takich jak Pomawiacz jest tak mało, a takich frajerów jak autor topicu tak wielu....

mnmnmbnvnvbvvn Pomawiacz, mam tylko inne zdanie, opanuj się bo teraz to Ty wystawiasz się na pośmiewisko, nie chłopak, którego obrażasz. Dobrze mu radzisz, co nie znaczy że musisz także w każdym poście obrzucić mięsem Jeśli ktoś robi z siebie pośmiewisko, to tylko ty :O Gratuluję braku bystrości. Ja go nie krytykuję i nie obrzucam miesem. Doradzam mu, ale wprost i brutalnie, bo tylko tak coś dociera do ludzi. Jak bym mówił miło, to by nie zrozumimał i by to po nim spłynęło. Nie pouczj kogoś kto ma duuuużo wieksze doświadczenie od Ciebie. Jak piszesz w tym temacie, to pisz do autora, a ode mnie sie odpier.dol. Tak samo ja moge miec inne zdanie od ciebie i ch.uj ci do tego czy go krytykuję i czy przesadzam. nie tobie to oceniać :O

ten najgorszy facet ...pomawiacz... naprawdę dobrze Ci radzi, Twoja laska naprawdę potrzebuje dostać solidnego klapsa od Ciebie. Badz facetem i daj go jej skoro tak usilnie sie tego domaga. Zrób jak mówi pomawiacz, a wróci do Ciebie szybciutko i bedzie potulną niunią. Jeśli teraz nie staniesz sie facetem, dowalenie rogów Tobie to tylko kwestia czasu...., tylko frajer przeprasza i błaga, prawdziwy facet bierze co chce i to w taki sposób ,ze kobieta daje mu wszystko z prawdziwą przyjemnością. Facet musi być samcem, czesto szorstkim, kobiety to mega jara, to prymitywne ,ale takie życiowe .. :)))

Gość mnmnmbnvnvbvvn
Rozumiem, że próbowałeś tłumaczyć dobitnie! Ale ja na miejcu chłopaka, straciłabym chęć do czegokolwiek. Żaden mężczyzna nie chciałby zostać nazwany ciotą! To tyle, koniec na dany temat, pomawiacz.