Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten najgorszy facet

Ja i moja dziewczyna. Czy ona ma prawo stroic fochy i czekac na przeprosiny ?

Polecane posty

mnmnmbnvnvbvvn Rozumiem, że próbowałeś tłumaczyć dobitnie! Ale ja na miejcu chłopaka, straciłabym chęć do czegokolwiek. Żaden mężczyzna nie chciałby zostać nazwany ciotą! To tyle, koniec na dany temat, pomawiacz. Bo jesteś kobieta, a nie facetem. On nie straci checi do czegokolwiek, tylko prawdopodobnie weźmie się wreszcie w garść.

zgadzam sie w 90% z pomawiaczem, facet zna sie na rzeczy ;) bądź twardy i się nie daj, postaw swoje warunki i jak nie zadziała to olej. minie mniej czasu niż tydzień i wróci z płaczem. poza tym przykro mi to powiedzieć, ale Ty już jesteś tym drugim, mimo że tego jeszcze nie zauważyłeś. to o tamtym myśli przed snem. byłych chłopaków się zawsze idealizuje, a aktualnemu przypisuje wady za dwóch, zwłaszcza jak coś się nie układa. nie przepraszaj, tylko powiedz, że uważasz, że skoro ona nie rozumie swojego zachowania to dasz jej czas na przemyślenia i się wyprowadzisz. powodzenia

Gość Mewa_candy
Ja zadnego mojego bylego nie idealizuje, nawet jak sie psuje, a wrecz przeciwnie

Gość ten najgorszy facet
Pomawiacz - Twoje rady sa na prawde calkiem z sensem ale w jej przypadku nie zadzialaja bo znajac ja to uniesie sie honorem i nie zareaguje:-o To by zadzialalo na przecietna dziewczyne ale nie na nia, znam ja doskonale. Co do zdjec na NK to ona mowi ze skasowala je bo zmienila kolor wlosow i chce zamiescic nowe zdjecia, ale dlatego ze ja bylem niemily i zazdrosny to ona nie wie czy wogole zamiesci nasze wspolne zdjecia bo watpi ze na to zasluzylem:-o Szczerze to watpie ze ona celowo zdjela te fotki by pokazac ze jest wolna bo jej byly wie ze ona jest zajeta.

pewnie mu powiedziala ze sie miedzy wami psuje i ze jestes beznadziejny, dodatkowo robisz jej sceny niewiadomo o co i w zasadzie wszystko zmierza ku koncowi, tylko nie wie jak to powiedziec a na dowod tego usunela zdjecia. chlopie, przejrzyj na oczy. i nie mow, ze na nia to nie zadziala, bo kilka dni przerwy w skakaniu wokol niej odniesie lepszy skutek niz robienie z siebie podnózka do jej stóp

:O Musisz się jeszcze wiele nauczyć o kobietach. Jak już masz takie obawy, to najwyzej sam zadzwonisz po tygodniu i będziesz z nią gadał jakby nic się nie stało - ale wtedy przegrasz z kretesem :O Kobiety nie unoszą się honorem jak wiedzą, że to ich wina. jak Cię kocha to na 100 % nie wytrzyma i zadzwoni. Jak nie zadzwoni, to znaczy, że chciała już wcześniej Cię zostawić i szukała pretekstu robiąc sztuczne awantury, że niby to twoja wina.

ten najgorszy facet Pomawiacz - Twoje rady sa na prawde calkiem z sensem ale w jej przypadku nie zadzialaja bo znajac ja to uniesie sie honorem i nie zareaguje To by zadzialalo na przecietna dziewczyne ale nie na nia, znam ja doskonale. Co do zdjec na NK to ona mowi ze skasowala je bo zmienila kolor wlosow i chce zamiescic nowe zdjecia, ale dlatego ze ja bylem niemily i zazdrosny to ona nie wie czy wogole zamiesci nasze wspolne zdjecia bo watpi ze na to zasluzylem Szczerze to watpie ze ona celowo zdjela te fotki by pokazac ze jest wolna bo jej byly wie ze ona jest zajeta. Albo to prowokacja, albo jesteś wyjątkowo naiwny i ślepy :O

Gość ten najgorszy facet
Ale w którym miejscu ja niby skacze wokół jej ? Gdzie sie niby poniżam ? Bo może ja nie widzę tego. A jak jej powiedziałem, że mam wrażenie, że mną manipuluje to sie obraziła i tekstami w stylu JA CIE MANIPULUJE ? CO TY SMIESZ O MNIE MOWIC ? JAK UWAZASZ ZE JA TOBA MANIPULUJE TO JESTES POPIERDOLONY :-o i ogolny foch wiec mowilem ze zartowalem ze tak uwazam. Oczywiscie jeszcze kilka razy musialem ja przepraszac bo nie lubie zlej atmosfery. A jak np jestem poza domem i ona chce ze mna przez tel porozmawiac a ja nie moge to zaraz sa zarzuty ze nie dbam o nia, wyjezdzam a ona nie chce zwiazku na odleglosc, czuje sie jakbym byl dochodzacym facetem i ona tak nie chce. A jak chce pogadac a ja nie moge bo np musze komus cos pomoc to zaraz padaja teksty WIDOCZNIE NIE JESTEM LUBIANA PRZEZ... PEWNIE TERAZ PO MNIE TEZ JEZDZI TA OSOBA KRYTYKUJAC ZE ZA CZESTO DZWONIE ? SPOKO NIE BEDE WCALE DZWONILA. ZEGNAM OZIEBLE PA. I sie wylancza. Po jakims czasie mam znoeu telefon ze sie na mnie zawiodla ze ja ja olewam i nie musimy wcale rozmawiac i znowu ZEGNAM PA. Co o tym myslec ? A jak mowie ze teraz nie moge bo jestem zajety i ze pozniej pogadamy to ona mowi ze POZNIEJ TO JA BEDE ZAJETA I WIDZE ZE NIE POROZMAWIAMY ITD. Wkurza mnie to na maksa a ona mowi ze ja jestem niemily itd. O co jej chodzi ?

Nie ma sensu Ci tego teraz tłumaczyć, bo pewnie zajęło by to pół roku. Po prostu okaż więcej zdecydowania i jaj. Zrób jak Ci mówię. Powinieneś wiedzieć, że kobiety albo tak spławiają faceta jak nim gardzą, albo go testują i chcą aby okazał się męski i stanowczy, nie pozwolił sobą manipulować. Olej jej fochy. To kobieta, one zawsze mają fochy. jak będziesz niewzruszony, to jej fochy przejdą. Albo Cię testuje (jak źle wypadniesz to przepadłeś), albo szuka powodu do zerwania i jak ktoś wyżej napisał jesteś tym drugim - z tobą jest, a myśli o innym :O

Gość ten najgorszy facet
To na prawde nie jest prowokacja !!!!!!!!!!!!! A nie podejrzewam jej o nic poniewaz nigdy nie dala mi zadnych powodow by sadzic ze wali mnie w rogi. Dziwnym trafem zaden z moich znajomych jakos za nia nie przepada. A ona chce ze mna chodzic wszedzie. Nawet jak mialem spotkanie z klasy z podstawowki to mialem od niej codziennie fochy ze jej nie biore. NIkt nie bral swoich polowek wiec dlaczego mialbym ja brac ? I zaczely sie od niej sms ze WRACAJ SOBIE KIEDY CHCESZ MNIE TO NIE INTERESUJE PA. A przed spotkaniem byly teksty ze ona nie wyobraza sobie bym tam sam poszedl bo laski beda mnie podrywac a ja tego nie bede widziec i wogole. I ze jej mama jest oburzona ze ja ide sam a nie z nia bo ja zawsze maz wszedzie zabieral. To samo jej kolezanki - za wiele ich nie ma ale kazda mowi ze ja jestem cham ze ide tam sam. Oczywiscie jak najpierw z nia rozmawialem jak jeszcze nie wiedzialem czy idziemy sami czy z osobami towarzyszacymi to mowila ze nie pojdzie bo nie zna nikogo i nie bedzie sie odzywac itd. A jak powiedzialem ze jak nie pojdziesz to pojde sam to zaczely sie teksty WIDOCZNIE ZACZYNAMY OSOBNE ZYCIE. PEWNIE BEDZIESZ MIAL COTYDZIEN TAKIE SPOTKANIA I ZE MNA NIE BEDZIESZ SIE WCALE WIDYWAL. ALE MNIE TO WALI BO JA SOBIE CZAS ZAJME JAKOS. Caly czas wyrzuty w moim kierunku. A nak tam bylem to dzwonila do mnie co chwile - nie wiem czy sprawdzala czy odbieram tel ? Bo dzwonila z zastrzezopnego a jak odbieralem to sie wylanczala i pozniej tekst NIE SCHLEBIAJ SOBIE ZE JA BYM DO CIEBIE DZWONILA. NIE CHCE SIE NARZUCAC WIEC MNIE NIE OSKARZAJ ZE DZWONIE DO CIEBIE. I tak jest bardzo czesto. Zauwazylem ze odwrocilem sie od znajomych bo co chcialem sie spotkac to zawsze ten sam tekst, ona nie chce isc bo nie chce sie narzucac a poza tym idzie tam g dzie ja chca a jak mowilem ze pojde sam to mowila NO WIDZISZ I TAK NIE CHCIALES BYM SZLA WIEC PO CO MNIE ZAPRASZALES JAK I TAK IDZIESZ SAM ? :-o Meczy mnie to :-o Najciekawsze jest to, ze jak jest wszystko ok to ona jest slodka i kochana, czula i wrazliwa. A jak nie to od razu zmiana afrontu:-o

Gość o bozeeeeeee
jaka z ciebie ciota:o ciota roku:o babe trzeba umiec sobie wychowac:)

Rozkapryszona gówniara, która Cię wodzi za nos i myśli, że wszystko musi być tak jak ona chce. Nic dziwnego, że twoi znajomi jej nie lubią. Nie daj się. Pokaż jej gdzie jest jej miejsce.

Gość pomawiacz ma rację ....
tylko tyle w temacie

Gość ten najgorszy facet
Chodzi o to, ze ona jest pewna siebie. Jak staram sie "stawiac jej" to ona sama mowi TO ZOSTAW MNIE, ZNAJDZ SOBIE INNA JAK CI NIE ODPOWIADAM, ALE CIEBIE NIKT NIE ZECHCE BO NIKT NIE BYLBY Z KIMS TAKIM KTO PROBUJE MNA MANIPULOWAC". Wg niej to ja nia manipuluje a jak uwazam ze ona mna manipuluje to jestem pierdolniety i nie zasluguje na bycie z nia :-o Mowicie ze mam jej pokazac, ale jak ? Co konkretnie mam zrobic ? Co mi radzicie ?

Gość Anika kociaczek
z ciebie już nic nie będzie. Przegrałeś życie pantoflarzu. Ja bym nie mogła być z kimś takim jak ty. Facet musi być facetem, meski, stanowczy i z charakterem. Ty nie masz honoru.

Gość cvccvv
już tutaj dużo zostało powiedziane a Ty nadal pytasz co zrobić? Były konkretne nawet zdania które masz wypowiedzeić. Poczytaj i zrób jak piszą. Głównie pomawiacz. Rób co mówił, wyraźnie pisał.