Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wronkaaaaaaaaa

dlaczego ignorujecie dziewczyny na ktorych wam

Polecane posty

Gość wronkaaaaaaaaa

zalezy/??? mam na mysli oczywiscie poczatki znajomosci.......hmm/?

Gość gsgsg
bo ignorują nas dziewczyny na których nam zalezy

Gość wronkaaaaaaaaa
dlaczego nie powiecie wprost o co wam chodzi tylko stosujecie jakies gierki??/

Gość gsgsg
bo nie chcemy zostać przez was ograni

Gość wronkaaaaaaaaa
czyli co czekacie na pierwszy ruch kobiety?? podobno to faceci zdobywaja kobiety a nie na odwrot

Gość jsnuiqwndqiudhnq
wlasnie,dobre pytanie,dlaczego zachowujecie sie obojetnie i udajecie ze macie nas w dupie?co wam to daje?

zdobywaja zdobywaja... ale czasem trzeba zrobic krok w tyl zeby potem zrobic dwa w przod:) nie lubia latwy zdobyczy wiec sami tez nie moge grac od pcozatku w otwarte karty :)

"dlaczego ignorujecie dziewczyny na ktorych wam" to jest na tyle zlozony proces myslowy, iz obawiam sie ze nie dam radygo wytlumaczyc na cafe :(

Gość Muniek napisz proszę

Gość wronkaaaaaaaaa
to nie tak ze ma mnie calkowicie gdzies...tylko czasmi mnie do sibie przyciaga a czasmi odpycha .......wiem po sobie ze jak mi na facecie nie zalezy to koncze znajomosc wiec gdyby jemu nie zalazalo to by nie chcial sie spotykac ze mna ....

Gość odświeżam ten temat!!!!
kto się wypowie?

Tak, ale zastanawiam się, czy to nie jest po prostu dojrzałe zachowanie. Np. nie rzucanie się na głęboką wodę, nie spamowanie smsami, nie spotykanie się codziennie... Ale jakby była chemia z jego strony to chyba wyrażałby większy entuzjazm.

Gość wydaje mi się
a co jak facet przez tydzien pisze z entuzjazmem, daje ci do zrozumienia ze jestes super, a potem cisza dłuuuugaaa, a potem znów zaczyna niesmiało, rozkręca się, a tu raptem cisza długaaaa i tak w kółko, no to lubi mnie czy nie ? Nie lubie niezdecydowanych ludzi, to rani

Nie odzywam się gdy on się nie odzywa, tylko czasami, a kiedy dzwonię jest szczęśliwy i chętnie opowiada co u niego i pyta o mnie. Jest zapracowany. Lubi się droczyć. Zastanawiam się jak to rozumieć. Np. nie przyjeżdża po mnie gdy mamy spotkać się u niego, ostatnio spytałam dlaczego. Odpowiedział, że nie lubi robić za taksówkę, bo w przeszłości miał z takim podejściem do czynienia.

Gość wydaje mi się
lubię go więc piszę mu że go lubię :) poza tym czasami piszemy do 4 rano :)

Gość wydaje mi się
ale on jest czasami dziwny, jest miły owszem, ale chyba się boi, sama nie wiem, czemu robi mi nadzieję a potem mnie olewa...zawsze wtedy sobie mysle ze pewnie ma jakąś fajną dziewczynę na oku, a mnie trzyma w zapasie

Sam z siebie nigdy nie zadzwonił po to, żeby spytać co słychać. Pisze gdy wie, że może się spotkać danego dnia, np. hej piękna, to co widzimy się dzisiaj? Tak, uprawiamy seks, ale nie na każdym spotkaniu, więc raczej nie jest to motyw tej znajomości.

Gość wydaje mi się
odświeżam - niepotrzebnie z nim sypiasz jesli jego zachowanie nie jest jednoznacznie świadczące że on chce z tobą być., wykorzystuje twoje uczucia chyba. Tzn nie znam was wiec nie chce z góry czegoś zakładać, ale jak sex wchodzi w gre to faceci kręcą

Może wcześniej jakaś pipa go wykorzystywała więc koleś podchodzi z dystansem i jest ostrożny. Może daj mu trochę czasy, żeby mógł sie do Ciebie przekonać.

W takim razie przestanę, chyba to najlepsza opcja.

Gość wydaje mi się
jak nie bedziesz z nim sypiac a on nadal bedzie dążył do spotkan to moze faktycznie cie lubi, ale badz silna i nie sypiaj z nim :) to dla twojego dobra