Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wronkaaaaaaaaa

dlaczego ignorujecie dziewczyny na ktorych wam

Polecane posty

Gość wydaje mi się
baldur a doradz mi coś, co mam myślec, czego on może chciec ?

Gość odświeżam ten temat!!!!
Ok, ale z drugiej strony ja mu już prasowałam koszule, gotowałam obiad... Złotym środkiem jest chyba tak jak mówicie - nie skreślanie go, ale nie kochanie się. Skoro on nie jest pewien, ja nie mogę z nim sypiać. Hmm, przepraszam za dzielenie się takim szczegółem, ale on jest bardzo inteligentnym, ambitnym człowiekiem, a... kochał się ze mną kilka razy bez zabezpieczenia. Wydaje mi się, że gdyby traktował mnie niepoważnie, nie dopuściłby do takiej sytuacji. Nie będę się z nim kochać jeśli ciążą na mnie sankcje przez jakąś dziewczynę. Tym bardziej, że może mimo, że go wykorzystywała, on ma do niej słabość - faceci często czują miłość do dziewczyn, które ich krzywdziły.

ja piszę tylko jako odświeżam baldur, bardzo dobre rady, dziękuję

Nie traktuj swojej dupy jak karty przetargowej i nie mieszaj waszego związku z tym co było tylko daj mu czas i pogadaj z nim na ten temat

Gość wydaje mi się
no tak, ale pisałam wczesniej i nie chce mi sie tego powtarzac :) pomyslałam że jak jesteś facetem, to bardziej wiesz co jest grane w mózgu faceta :)

Wydająca, może ten twój faktycznie nie wie czego chce. Może zastanawia się czy dalej się angażować albo Twoje zachowanie go myli?

Gość wydaje mi się
myslisz ze moze nie chciec sie angażować ? tzn mówię mu o tym, że go lubię, rzucam sugestie itp, ale czekam na poważniejsze kroki z jego strony. Kiedy już czuję że jest blisko i sie wreszcie coś zacznie, on nagle milknie i urywa kontakt :O może nie chce się wiązać :(

Gość wydaje mi się
musze już lecieć 🖐️ dzięki abdur 🖐️

Albo się tego boi, bo może jego też ktos kiedyś skrzywdził? Pytałaś go o to?

No właśnie nie chcę tak traktować swojego ciała, ale dziwnie czuć, że on nie do końca się angażuje i nadal z nim spać. Człowiek-zagadka. Nie chcę, żeby z czasem się okazało, że jestem kołem zapasowym. Ma aparat na zębach od niedawna i pozwala mi wkładać sobie palce do buzi, żeby zobaczyć jak to jest - mamy po 25lat, nie jesteśmy szczeniakami - no ale to raczej nie jest dobry wyznacznik podejścia do związku ;) Dziewczynie-przygodzie może też by tak pozwalał. Czuję się jak nastolatka z takim problemem, ale zadam jeszcze jedno głupie pytanie. Czy to, że zaprosi mnie na Sylwestra lub nie byłoby dobrym wskaźnikiem jego stosunku do mnie? Póki co nic o tym nie mówił.

Bardziej głupie jest wkładanie palców do ust, żeby sprawdzić aparat ale co do Sylwka to masz rację, to może świadczyć o jego zaangażowaniu lub jego braku.

Wiem, że głupie, ale słodkie ;) A prezent / brak prezentu pod choinkę jeśli w święta będziemy u swoich rodzin w innych miejscach? Sama nie wiem co mam mu dać na święta skoro nasza sytuacja jest taka nietypowa.

Dawanie prezentów też świadczy o wzajemnym stosunku a dać mu możesz coś skromnego ale sympatycznego.

Dziękuję za odpowiedzi :) Bardzo mi pomogłeś i pocieszyłeś. Dam mu jakiś drobiazg, a jeśli Sylwestra spędzimy osobno, to będę wiedziała, że czas się rozstać. Dobrej nocy!