Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scalii

Skromne przyjęcia weselne a dzidziuś

Polecane posty

Gość scalii

Jak ja bym było w ciąży za szybko ( to znaczy bym wpadła, bo planowany ślub dopiero 2012 roku bo teraz kończę technikum mój miś jest na pierwszym roku studiów, pracuje ale dorywczo, ja niestety nie bo muszę się uczyć do matury itp) to nie chciałam by rodziców i moich i jego naciągać na wesele na około 100 osób ( ale znowu oni musieli brać pożyczki na spłatę a znowu jak kogoś nie zaprosimy to sie obrazi bo to jest raz w życiu ) i sie tak zastanawiam czy zrobić malutkie wesele i żałować do końca życia że nie miałam całej rodziny w tym dniu czy zabrać z moim misiem cywilny i odłożyć na ślub kościelny za parę lat. ( tylko sie boje że nawet ta druga wersja nie przejdzie bo i moja rodzina i jego są bardzo katolicy, w ogule nie wiedziałam co robić bo moja siostra w czerwcu bierze ślub kościelny prawie wszystko płaci przyszły szwagier bo jest ciężko z kasą . ( a ja się pytam bo mam schizy ciążowe że mogę być przez petting w ciąży w ogóle znamy się 9 miesięcy. I co mi radzicie jak u was to wyglądało??>

Gość poprosze jasniej
Nie rozumiem pytania.

Gość scalii
Jak u was to wyglądało jak za szybko zaszłyście w ciążę??

Gość Matko matulu
Nie chcę być złośliwa, ale ucz się lepiej do matury, bo jak Ci przyjdzie napisać kilka zdań na j. polskim to będziesz miała problem. Po pierwsze w ciążę nie zachodzi się bez stosunku. Po drugie by zacząć uprawiać seks trzeba być gotowym ponieść wszytskie konsekwencje. Ciążę i dziekco też. Po trzecie znasz chłopaka 9 miesięcy i już planujesz ślub na 2012, a czy on o tym wie? Po czwarte wesele to nie przymus, robi się tak jak się uważa, jedni robią na 200 osób a inni zapraszają na uroczysty obiad rodziców i rodzeństwo. Po piąte w końcu- to wy decydujecie czy ślub będzie kościelny czy cywilny- nie rodzice.

Gość scalii
Czy on wie wie jak najbardziej sam szukał daty żeby wypadło nam w rocznice moich rodziców. Co do seksu to wiem,ale czytałam że przez petting w skrajnych przypadkach tez można zajść.Co do matury uczę się ale z pisaniem poprawnie mam problem,maturę robie dla siebie bo nie idę na studia

Gość dfvf
nie zrozumialam co napisalas, sory

Gość blackcat
dziecko!! skoro piszesz DZIDZIUŚ to znaczy że nie dorosłaś do seksu, ślubu a tym bardziej dziecka (bo to jest dziecko, niemowlak a nie dzidziuś )... Skup się na nauce a jak juz musisz się seksić to stosuj antykoncepcje :o

Gość Viss
Autorko masz strasznie infantylny styl pisania, trochę to odstrasza czytajacych, gdyż cięzko zrozumieć co właściwie chcesz przekazać. W dodatku ciężko poważnie traktować dziewczynę, która jest w szkole średniej a pisze gorzej niż gimnazjalista i zamiast nauka zajmuje się slubami i seksem... Mam nadzieję, ze nie okarze się, iż jesteś w ciązy, a nawet jesli będziesz to wszystko jakoś się ułoży. Myślę, że to jakie będziecie mieć wesele zalezy od waszej sytuacji materialnej, no i waszych rodziców...A także od waszej wizji, różnie ludzie to rozwiązują.

Gość Kicak
Dziewczyny, to mi wygląda na prowokację. Nie wierzę, żeby ktoś przed maturą nie potrafil się wysłowić/wyrazić ;))))))))

a niby dlaczego nie można używać słowa \"dzidziuś\"? dziecko to duże uogólnienie, może mieć miesiąc a może 12 lat. ad rem: nie martw się na zapas, zrób sobie test ciążowy to się uspokoisz.

Gość ja też mówię
DZIDZIUŚ i nie widzę w tym nic złego :)

Gość lolka ta od bolka
nawiedzona jestes i to porzadnie a twoj facet pewnie tez.Nie wiem jak mozna planowac slub po 9 mies znajomosci, to jest nieodpowiedzialne, zwłaszcza jak masz 18 lat, mysliszze to ten jedyny. W ogole to jestes neinormalna nie jestes w cioazy a myslisz co by bylo i jeszcze zastanawiasz sie jak slub zosrganizowac. Dam ci dobra rade zero peetingu i seksu, dopoki nie zmadrzejesz. A zanim to nastapi poczytaj o antykoncepcji.

no tak, dziewczyna się boi, że jak sie popieści z facetem to wpadną i już sobie kreuje wsyztskie mozliwe scenariusze...ale chyba wydaje mi sie, ż enie tędy droga, dziecko to nie 'przypadkowa gratisowa' zabawa, tylko odpowiedzialność. Do teog trzeba dojrzeć a nie wypisywac tkaie głupoty. Od pettingu w ciąże się raczej nie zajdzie, członek musi raczej głęboko i w odpowiednim dniu cyklu w miesiącu wejść w pochwę kobiety, żeby na milion plemników jeden dotarł i ten jajnik zapłodnił....Więc o to chyba bać się nie powinnaś. Jesli sie zdecydujecie na seks to pomysl o jakimś sensownym zabezpieczeniu, wteyd wszytsko zaplanujesz na spokojnie, chlopak teraz tak mówi, ale nigdy nie wiaodmo, cyz był by taki chętny do ślubu gdyby się okazało, że jednak jakoś wpadliście. Nawet Ci się nie oświadczył, zresztą myslę, że na to macie jeszcze czas.

No cóż rozbawił mnie ten topik :D Autorko wyluzuj z tym ślubem.....Bo rece opadają :D Sękata- z tym zachodzeniem w ciażę, to niejedna myslała, że się nie ma czego bać. 40% facetów przed wytryskiem wydziela płyn (no kropelkę) w ktorym jest kilka tysiecy plemników i wystarczy że kobieta będzie płodna (i wilgotna), a on już sobie radę da :)

Gość lolka ta od bolka
ale autorka naczytała sie na kafe jak łatwo zajsc w ciaze, a wioadomo co tutaj wypisuja. Przeciez to wystarczylo uwazac na lekcji biologii a nie zadawac takie głupie pytania. Nie wyobrazam sobie ze jakis plemnik szedlby sobie w poszukiwaniu jajeczka, skad by wiedzial gdzie isc?

ruda, no tak ale chyba Ty masz na mysli ta kropelkę w przypadku np. stosunku przerywanego. Wtedy oczywiście że jest jakiś tma procent szansy, że się w ciąże zajdzie. Ale przy zwyklych pieszczotach no to jakos nie bardzo mi sie to widzi...

Gość lolka ta od bolka
wiem ze faceci wydzielaja plyn ale z drugiej strony przeciez nie tak ławo zajsc w ciazebez stosunku. A jak sie ktoras tak boi to powinna wiedziec kiedy ma mozliwosc zajscia w ciaze.

Gość lolka ta od bolka
bo plemnik to jest jak adam malysz z nawigacja i wie gdzie ma trafic przy pieszczotach.

Gość scalii
lolka ta od bolka- lat mam 21 on 20, a się tyle rzeczy naczytałam na kafe i nie tylko że mnie głowa niekiedy boli od tego co dziewczyny piszą, co do seksu to go nie zamierzam uprawiać jakiś długi czas bo bym wszystkie nerwy potraciłam a co pettingu to uważam i po sprawie.

no to jak uważacie to po co zawracasz głowe ludziom na forum Śluby i wesela? do nauki dziewczyno ! i dorośnij troche i naucz się pisac po polsku bo z Twojej matury to bym Ci DWÓJĘ postawiła z polskiego

Gość lolka ta od bolka
masz 21 clat i dopiero piszesz mature? Jezeli kafe traktujesz jako oencyklopedie wiedzy o seksie to wspolczuje. POczytaj kasiazki albo jakies strony w necie a nei głupoty.

Gość scalii
Tak bo jest w technikum po szkole zawodowej,a czytałem o seksie na forum o antyforum fajna strona, a co ślubu to mi sie udziela bo moja siostra bielże w czerwcu

sekata- procent z procenta, ale szansa na "dzidziusia" jest. Nie wiem, czy plemniki mają wbudowanego GPSa, ale sprytne bestie są czasem. Wiedzę swą czerpie z "Sztuki kochania" Wisłockiej, ponoć zjawiło sie u niej w gabinecie kilka ciężarnych dziewic (sic!) nie mających pojecia jak do tego doszło. Ano właśnie tak i ja jej wierzę :) Co prawdopodobieństwa tego zdarzenia juz nie wnikam, bo nie lubię szafować % z rękawa, a innych danych nie mam.

Gość sło nko z okna
nie przesadzajcie ze przez peeting zaszły w ciaze, moze facet delikatnie wszedl w nie a potem byly w ciazy, po drugie nie wszystkim dziewczynom blona sie przerywa podczas stosunku. A jak ktos sie tak abrdzo boi ciazy to po jakie licho bierze sie za takie sprawy. Albo sie jest dorosłym albo nie. Autorka nie jest.

Gość impatiens
Moja ginekolog powiedziała tak: 'wystarczy że się wydzielina z cewki moczowej z plemnikami dostanie na srom i w sprzyjających okolicznościach będzie ciąża'. Powiedziała też, że już niejedną dziewicę w ciąży badała wiec strzeżcie się;)

Gość sło nko z okna
wydziuelina z cewki moczowej? chyba z pochwy jeżeli juz.

Gość impatiens
z cewki moczowej mężczyzny, a niby skad się nasienie wydostaje?