Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mdm

fotografia wybor aparatu

Polecane posty

witam. zastanawiam sie nad zakupem aparatu ale nie jakiegos tam blejakiego za 500 zl tylko cos bardziej profesjonalnego.. nie znam sie na tym wiec prosze o pomoc...

Gość Miska o ja
Kup nokie bo som najlepsze

to z góry mogę cię wyśmiac chłopie. tak się składa ze mam canona 40D i znam sie w miare na tym co robię...nie mówi mi słowa o profesjonalizmie skoro nawet nie wiesz jaki aparat chcesz....

Gość bcx
profesjonalny aparat to okolo 1500 zł

Gość bcx
nie rozśmieszaj mnie. w tej cenie kupisz AMATORSKĄ lustrzanke nie rozsmieszam cie małpoo . OD 1500 zł mozna kupic półprofesjonalny aparat.

Gość bcx
on/a napisał wyraznie cos bardziej profesjonalnego , a nie dla fotografikow. CZytaj uwaznie i nie pajacuj

przykładem półprofesjonalnej lustrzanki jest mój canon(cene zobacz na ceneo, a aparat mam już od dawna) choć i tak jest on uznawany za AMATORSKĄ lusztrzanke, przykładem półprofesjonalnego lustra jest np. nikon D300 ;]

Gość sony DSC - H10

Gość ja mam kanona 20d i jestem
zadowolony

Gość te rudy
ale taka amatorska luszczanka za poltora klocka to chiba sprzet zawodowy w porownaniu z malpka za 500??

Gość dla mnie bez sensu
jest pisanie, ze chce sie cos bardziej profesonalnego nie majac o tym zieloneo pojecia. ja tez jestem na kupnie aparatu, ale juz pol roku wczesniej co nieco o tym czytalam. sa zwykle cyfrowki, hybrydy, lustrzanki. mozna wybierac ile sie chce, ceny sa tak samo rozne i wypadaloby wiedziec cokolwiek aby moc wybierac :O jesli masz 10 tys to kup sobie profesjonalny aparat, ale czy bedziesz go umiala uzyc? trzeba sie najpier zastanowic jakie zdjecia bedzie sie robic itd., a pozniej napisac o co chodzi.

dla mnie bez sensu - dobrze napisałaś :) za półtora klocka można kupić zaje***** hybryde np. canona ostatnio wlazła nowa na tegorocznych targach, taki sprzęt mogę śmiało polecić ambitnym amatorom. mozna też kupić byle jakie lustro np. nikon d40 albo canon eos 1000d wszystko zależy od tego jak bardzo lubisz szpanować