Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość colombinka

mądry maluch - seria plytek CD, co sadzicie o nich?

Polecane posty

Gość colombinka

Gość polt
jak dla mnie super, moja córeczka bardzo lubi oglądać z nich programy

Gość colombinka
kupilam wlasnie 5 plytek, ale okazuje sie, ze seria ma 10

Gość polt
ja też kupiłam tak, od razu szukalam tej samej gazety z 5 pozostałymi płytkami, kiedyś można było dostać od razu cały komplet.

Gość colombinka
tak, rodzice oryginał "brainy baby" nie wiem teraz czy nastepne 5 juz bylo czy bedzie

ogladalam sobie na allegro. a powiedzcie mi to naprawde jest cos fajnego czy raczej takie nie za fajne? ile kosztuje ta gazetka bo na allegro za 10 plytek licza sobie 43 zl plus przesylka.

ja za gazetkę płaciłam 8 zł, one były w jednym miesiącu, a kiedyś widziałam komplet od razu 10 płyt za 20 zł. więc uważam, że na allegro to za drogo i to stanowczo!!!! a płytki są super, niektóre są od 6 miesięcy nawet, niektóre są do 5 lat. jedna jest o samych liczbach, literkach, jest z muzyką jedna, kolory i kształty, jak dla mnie są bardzo fajne, nie są to bajki, tylko fabularne krótkie filmiki, jedna płytka to około 20 min fajnej zabawy.

Gość colombinka
no wlasnie tez pytam, bo nie wiem czy szukac dalej. obejrzalam fragmencik - moj maly zobaczy jutro.

musze to nabyć, tylko nie wiem czy dostane już tą gazetkę.

Udało mi się dostać te płytki. właśnie obejrzałyśmy z córką cześc filmu o zwierzętach i moge napisac tylko jedno NUDA!!!!! Moje dziekco wylączylo się zaraz po 3 min ogladania, czyli zaraz po piosence. Płytki fajne ale dla 3-4 latków. Dla mniejszych dzieci się zupełnie nie nadają. Kobieta czyta jednostajnym nóżącym uspypiajacym glosem. Obrazki jak z filmu przyrodniczego... Dużo ciekawszy jest cykl na mini mini pt "Opowieści mamy Mirabel". No ale nic straconego. Schowam, wyjme za rok i będzie jak znalazł.

Gość raczej nie to forum
w jakiej gazecie te płytki?

Gość doridee
Ja z kolei baaaardzo polecam serię tych płytek!! Moja córeczka je uwielbia i dobrze sie przy nich bawi! A co najważniejsze naprawdę sie rozwija. Nigdy nie uczyłam jej liczyć, a dzięki płytkom umiała liczyć do 10 jak miała półtora roku. To samo z alfabetem, owszem myli jej się ale z lektorką świetnie sobie radzi (ma teraz 2 lata i 3 miesiące). Bardzo dobra edukacyjna seria!

Gość mama mądrego malucha
To wspaniałe bajki! Jestem gotowa kupić całą serię. Mój synek ogląda je od czasu kiedy miał roczek i ogląda do dziś, a ma prawie 3 latka. Dzięki tym bajkom, mały nauczył się liczyć do 10 i wszystkich literek mając dwa lata. Polecam wszystkim matkom. p.s. Wy macie więcej czasu dla siebie, a dziecko pożytecznie spędza swój czas.

Gość colombinka
a moj wyłącznie ABC :)

Gość mrs_dziuba
seria tych plyt jest swietna, moja Polka je uwielbia, gdzie mozna zamowic caly komplet 10 plyt ? jesli wiecie to prosze napiszcie dzieki

Gość **** PATI*
Mój synek ogląda te płytki z zaciekawieniem odkąd skonczył 1,5 roku płyty bawią i naprawde dużo uczą gdy skonczył2 lata znał już wszystkie litery dzieki tym płytom.