Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiiiiazdeczkaa

ważne-odpowiedzcie

Polecane posty

Gość gwiiiiazdeczkaa

Czy chodzicie/ chodziłyscie do koleżanek na noc, jak Wasi rodzice reagują....czy Wy jako rodzice puszczacie swoje córki do kolezanek spać?

Gość zrobilam z siebie idiotke
ja pozwalam swoejje corce iśc do kolezanki a jej kolezance spac u nas

Gość wszyscy jak jeden....
moi rodzice wiedzieli ,że śpię u koleżanki (lub kuzynki) -prawda wyglądała inaczej... ;-) Dlatego będę się zastanawiać ,czy wypuszczać moje dzieci na noc gdziekolwiek.....moga mi wycinać też takie numery ...:-D

\"Czy chodzicie/ chodziłyscie do koleżanek na noc\" ja bym chodzil :D jakbym mial takie co mnie zaprosza na noc :P :D

Gość gwiiiiazdeczkaa
własnie o to chodzi, że moi rodzice uważaja to jak coś nienormalnego.... po co chodzic do kogos na noc....od razu jakies podejrzenia, ale u mnie spać kolezanka moze zawsze, nie ma problemu

jakbym mial corke i mowila by ze chce isc do kolezanek na noc to tez bym nie wierzyl :D no chyba ze kolezanka ma na imie Marcin i sie beda uczyc przystosowania do zycia w rodzienie :D

Gość gwiiiiazdeczkaa
tyle tylko ze ja moge znawet zagwarantować ze naprawde śpie u koleżanki nawet ich mamy sie godzą tylko moi rodzice widzą jakieś dzikie problemy.

Gość epson
chodzę raz w tygodniu od dziewięciu lat, a mam osiemnaście. moi rodzice nigdy nie robili z tego problemu, podobnie jak i z odwrotną sytuacją - koleżanka śpi u mnie i rodzice sami często to proponują, co by gościnności rodziców koleżanki nie nadużywać.

Gość dsdsadsadsdsadsadsadsa
wszyscy jak jeden.. no nie xD wspolczucia dla dzieci, ;ddd ciebie puszczali a ty bd im obcinac wychodne? ;> ja juz wiem jak to jest, ledwo co moge isc do kuzynki na noc , jestem poprostu jak ten pies w domu i nigdy nic nie moge. ;[ ale moje dzieci bd mialy raj, no poprostu najlepsze zycie . :D nie ze bd sie puszczac w wieku 14 lat. ;D poprostu troche zaufania i rura ;d heh :p ale do kolezanki to by mnie nie puscili, wkurwia.jace d; latka leca a ja w domciu jak kura domowa ;d i chuj , nic w zamian . wgl wspolczucia dla tych co nie moga ;< 18 i spierniczajcie, ja mam taki zamiar, wole most niz takie zycie xD

Ja mam podobny problem... Tylko, że moi rodzice nie chcą mnie puścić na noc nawet do kuzynki na jej urodziny (ciotka wie). Nie wiem czemu: "nie, bo nie". Mam średnią 5.0 haruje jak wół w szkole, a jak przychodze do domu to masakra;/;/ Nie wiem nawet jak im to powiedzieć.Mam 16 lat