Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SSSSSSSSSSSSSSSVFGTHGTHY

DUCHY DUCHY DUCHYYY !!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

wierzycie ze dzis po polnocy duchy chodza po ziemii?ja to sie boje bo kiedys w nocy z 1 na 2 listopada niezyjacy dziadek mnie odwiedziel :( na bank byl w moim domu ! dzis mam schize,chyba nie zasne ;p

Ja niewierze że są duchy dziś w nocy bo nie widziałam więc trudno mi uwierzyć. Ale Tobie wierze że widziałaś. Miałaś niezłe przeżYcie.

Aha i jeszcze podpowiem: lepiej śpij to będziesz mniej się stresowała i radzę o tym nie myśleć wcale! Ponoć jak sie pomysli o zmorze nocnej to przychodzi w nocy i dusi... mojej koleżanki chyba dziadek myślał i dusiło w nocy go coś.. ostrzegAM!

powiedz ze zartujesz heheh ;D?? ja wlasnie zamierzam cala noc nie spac :( bo nawt najmmiejszy stukot mnie obudzi :(

Po co nie spać? Ja sie tam wole wyspac bo mam wory pod oczami do zimei hehe:D Ale jak jestes odważna posiedz jutro powiesz czy cos widzialas.

hheheh bo schizuje ;p za duzo sie nasluchalam dzis opowiesci u rodziny o duchach i dziekuje bardzo ;p do gora 3 nie bede spac;p

Gość hhhhh
a dlaczego duchy maja "wychodzic z ziemi" akurat dzis ? na logike dzis tym bardziej nie powinny dziac sie zadne nadprzyrodzone sytuacje skoro odwiedzalismu groby, w kosciolach modlono sie takze za tych nie posiadajacych juz nikogo bliskiego na ziemi i tych ktorzy blakaja sie miedzy 2 swiatami, czy jak kto uwaza. nasluchalas sie bajek od starszego pokolenia chyba, ja tez kiedys sie nasluchalam jak to w swieto zmarlych duchy chodza i bedac dzieckiem prawie ze strachu umarlam, nie zauwazylam tylko ze osoby to opowiadajace zbijaja sie ze mnie i chca sprawic zebym schizowala :P