Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nse

Pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość nse

Cześć Jest taka sytuacja: jest wolny chłopak całkiem spoko, raczej taki spokojniejszy ale całkiem ok,taki do wszystkiego, lekki gapa i trochę nieśmiały ale w normie. Normalny koleś w pozytywnym tego słowa znaczeniu :) Średnio przystojny ale chłopak jak wielu. I jest dziewczyna, wolna choć jeszcze jakiś czas temu nie była, ładna, bardzo ładna, raczej ambitna (dobra szkoła itp), mądrzejsza od kolesia ale raczej na podobnym poziomie intelektualnym. I oczywiście kolesiowi się ta dziewczyna podoba strasznie. Ale dziewczyna chyba nie myśli o tym kolesiu jak o kimś kto mógłby być dla niej kimś więcej. A nawet jak mysi to raczej sie przed tym broni bo koleś prawdopodobnie nie jest w jej typie ale na poziomie kolega-koleżanka nie daje mu tego odczuć, jest miła. Dodam że te osoby znają sie nawet dobrze, czasem chodzą na te same imprezy do przyjaciół (wspólnych) na dyskoteki itp. Dziewczyna sie uśmiecha do kolesia, ogólnie całkiem dobrzy przyjaciele z nich. Mówią sobie trochę więcej niż innym. Tyle tylko że to koleś musi zawsze pierwszy wyciągnąć rękę do dziewczyny, pierwszy sie odezwać, pierwszy napisać itp. I pytanie do dziewczyn: Czy taka istota jak ta dziewczyna daje może jakieś znaki kolesiowi których on nie dostrzega? Czy taka jej obojętność jest tylko tak powierzchownie? A naprawdę ona też może sobie myśleć że fajnie by było z tym kolesiem ? ale jak to dziewczyna która zna swoja wartość nie chce dopuścić do tego aby kolesiowi było za łatwo więc go gasi czasem... gasi jak sie koleś za bardzo zbliży i pozwoli sobie na jakieś milsze słowa które wykraczają poza poziom kolega - koleżanka? Nie opisałem wszystkiego bo głupio, opisałem maluteńką cząstkę i leciutki zarys sytuacji... tego co jest, w razie czego mogę coś doprecyzować albo odpowiedzieć na jakieś pytanie ale tak ogólnie.

Gość kssssssssssssssssa
Zasadnicze pytanie, ile macie lat?

Gość nse
Nie chce być wytropiony, napisze tylko że po 20 stce ale przed 30, sporo jeszcze przed 30.

Gość nse
Koleś proponuje... ale jak na razie lekkie rzeczy , poważnych jeszcze nie może bo jednak zna trochę ta dziewczynę i wie że może to być na obecnym etapie za mocne dla niej , dziewczyna czasem się godzi a czasem wykręca ale zawsze stara się podać jakiś prawdziwy powód

Gość nse
Właśnie cały problem w tym jak nie zapytać ale wiedzieć coś więcej. Zapytać to zbyt proste i odpowiedz dziewczyny "w tej chwili" mogła by być impulsywna

Gość nse
Pisze tak bo opowiadam o sobie i jest mi wygodniej w 3, z psychika wszystko ok. Ja (Koleś) nie mam jakiegoś problemu strasznego tylko chciałem cos opisać i podpytać się co może myśleć dziewczyna, mna (kolesiem) sie nie zajmujmy

Gość znam cie dobrze
nie ma za mocne dla niej. powiedz wprost, ale osobiscie, zeby slyszala glos, najlepiej zadzwon i powiedz cos milego, kazda dziewczyna by na to poleciala

Gość olejzpierwszego
no ze pisze w 3ciej osobie... huj z tym... co do tematu... zacznij do neij ostzej wyrywc to sie dowiesz... bez tego nie da rady inna sprawa ze osobisice preferuje sytalcje gdy baba daje wyrazne sgnaly i sama dzwoni itp. bo inaczej to mzoe sie trafic taka co cie wezmie bo akurat lepszego znalezc chwilowo nie moze

Gość nse
Ale Koleś to robi tylko wtedy jest gaszony, zmiana tematu przez dziewczyne itp

robienie z siebie idioty konfitura nazywasz bycie \"prawdziwym facetem\" ? kobiety się bawią facetami stąd ten dystans..wasza wina i sobie podziękujcie

Gość substytut poczuł się urażony
:-D :-D :-D

Gość nse
No nic, jeśli któraś z kobiet może jeszcze coś o sposobie myślenia i postępowania dziewczyny powiedzieć to proszę... może na swoim przykładzie? Koleś sobie poradzi ale pewnie jeszcze sie namęczy. Tyle że chce wiedzieć coś więcej co siedzi w głowie kobiet i co jest dla nich ważne tak naprawdę... (dziwnie to napisałem)

Gość nse
:) tyle to ja wiem :)

ja mam jeszcze gorzej od ciebie bo podoba mi sie pewien chlopak ale mowi mi tylko czesc i nic wiecej a z toba to chociaz ta dziewczyna rozmawia

Gość nse
Rozmawia bo się tak złożyło że przebywaliśmy ze sobą dłuższy czas i przyszło obycie ze sobą, poznanie podstawowych rzeczy o sobie itp. Gdyby było tylko cześć i nie było by okazji do bliższego poznania kiedyś tam to koleś nie byłby pewnie teraz w tym punkcie w którym jest.

Gość Gdzie ci mężczyźni
gdzie te chłopy? gdzieeee...?

Gość nse
Ok 2 lat, ale od roku tak lepiej a od kilku miesięcy bardzo dobrze, generalnie jest miło ale dziewczyna czasem potrafi dać taki znak że sie trochę odechciewa wszystkiego ale dzień później to nadrabia powodując przywrócenie ochoty do wszystkiego :) Ale tez nie robi nic aż tak bardzo oczywistego co dało by 100% pewność że tak to teraz jest ta chwila aby postawić wszystko na jedną karte.

Gość meżczyzna ma mieć
ODWAGĘ CYWILNĄ i zapytać - po prostu.

Gość nse
ale ale ale :)

bo ja z tym co mi sie podoba to znam sie 4 miesiace i nadal jest tylko czesc

Gość nse
Chyba przez to że nie ma sie noża na gardle nie pyta sie mocno wprost. Ja znam trochę lepiej ta sytuację i wszystkie rady jakie padną typu: POWIEDZ WPROST- są ignorowane. Bo pytanie było jak sie dowiedziec cos wiecej tak na spokojnie aby nie robic tego WPROST.