Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfds

jak oceniacie polską policję??

Polecane posty

Gość są w porządku
pomagali mi wielokrotnie :-)

Gość Podkumisarz Cipaska
sciagaja podatki jak moga zgodnie z linia polityczna unii europejsiastej

Gość bardzo przystojni sa nasi
policjanci;):)

Gość Nieprentne Muminchauze
Wasze odpowiedzi są nie pomyśli autora tematu. macie się zmimenić i pisać źle o Policji.

Gość to zależy bo są i normalni
spoko gliniarze i tacy do których można tylko krzyknąć CHWDP:o

Gość niezwycięzony reżim Platformy
są spox nie wlepiają naszym posłom mandatów :classic_cool:

Gość zeby nie policja
dzien w dzien sie narazaja a zarabiaja grosze, dobrze ze jeszcze nie wyjechali do londynu pracowac spokojnie za normalne pieniadze

Gość nienawidzę.....
polskiej policji,to nieroby i dupki,a co najgorsze boją się ich wszyscy,tylko nie ci,którzy powinni :O

Gość Podkumisarz Cipaska
teraz recesja w Anglii, watpie aby nasi policjanci byli w stanie znalezc spokojna prace na budowie w Londynie

Gość no takkk
jestem policjantka.i nie uwazam sie za niedoroba.narazamy zycie codzien zeby normalni ludzie mogli spokojnie zyc.nie zawsze rezultaty sa widoczne ale gdyby wogole nas nie bylo to moze polacy docenili by nasza policje.latwo jest mowic ze jest to prosta praca ale nie ma co oceniac ogolnikowo

Gość no takkk
huderlak-teraz kazdy policjant ma skonczona szkole policyjna lub chociaz jakies przeszkolenie psy oczywiscie tez maja skonczona szkole i przystosowane sa do pracy w policji;)wiec slaby zart

Gość do policjantki
a ty jesli jestes policjantkom to skonczylas do tego szkole?ile masz lat?i gdzie dokladnie pracujesz znaczy w jakim tam wydziale

Gość niezwycięzony reżim Platformy
a ty co skończyłeś że piszesz "policjantkOM" ???

Gość no takkk
tak skonczylam szkole mam 24 lata i pracuje w sekcji kryminalnej

Gość rozek kremowy
polska policja w malych miastach jest posmiewiskiem, kompletnie nie budzi szacunku, ani wsrod porzadnych obywateli, a juz tym bardziej wsrod przestepcow, czy tych co maja cos na sumieniu, nie wiem jak to jest w wiekszych , podejrzewam,ze troche lepie, ale w malych miastach jak moim, do policji idzie kto tylko chce, czesto osoby kompletnie sie do tego nie nadajace :O dla mnie policja to panowie chodzacy w mundurach, uciekajacy na widok grupy mlodych napakowanych chlopakow, ktorzy ida z kijami i kastetami, zeby sobie urzadzic osiedlowa bijatyke :O

Gość Brzechwa
policjanci chodzą trójkami - jeden czyta , drugi pisze a trzeci to ich ochrona.

Gość jakotakojako
ja oceniam polską policję przez pryzmat mojego sąsiada policjanta, oszust jakich mało,kradnie, kłamie w sądzie!!!

Gość batalia baxis
jak ja pracowalam na policji..to byla firma rodzinna...maz w sek.kryminalnej, zona sekretarka..niewazne ze z zawodu pielegniarka;).....ojciec komendant posterunku w jakiej dziurze, corka w sekretarka w dochodzeniowce...niewazne, ze po tech.chemicznym..bez znajmosci jezyka obcego....i tak moge dalej wymieniac...kazdy kto mogl upychal rodzine w policji...zona, corka, syn, ciotka...moze teraz jest inaczej...mam przynajmniej taka nadzieje ....

BEZNADZIEJNIE zawsze zajmuja sie pierdolami i za to mandaty wypisuja a prawdziwych zlodziei,mordercow i kryminalistow nie scigaja !!! HWDP !!!!!

jako tako nie mam złych doświadczeń z policją-zawsze jakos się z nimi dogaduję jak cos nabroję:)- czytaj złamię przepisy ruchu drogowego- więcej niż 50zł i 1 pkt karny nie dostałam, zawsze wypłakałam-dosłownie-są ludzcy. Ale z drugiej strony byłam kiedys z policjantem, wytrzymałam z nim całą pop.....ną szkółkę i potem go rzuciłam, takiego poparpańca emocjonalnego jak on więcej nie spotkałam:)

większość to tchórze nie udało mi się uzyskać pomocy wtedy kiedy jej potrzebowałam, mimo ze wielokrotnie wzywałam policję nie interweniowałi dlatego że się bali a mówili :procedura :P

polska policja to porazka- jezdza suka i szukaja czy ktos sie z piwkiem w parku nie zamelinowal, bo trzeba by komus wlepic mandat , by dumnie wrocic na komisariat. a jak kogos bija, gwalca, okradaja, to ich nigdy nie ma. tak wiec- CHWDP:)

taaaaa....... CHWDP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo policja to jebane pedaly,nigdzie sie nie rusza bez policyjnej pały,uwielbiaja napierdalac,ponizac,torturowac nigdzie przed tym gównem,ścierwem nie można sie schowac....

Gość blackblackblack
oj dzieci, malo wiecie o zyciu ...

mam coraz lepsze zdanie :).....z malym ale ;) zapominaja wciaz ze sa w suzbie dla ludzi myslac ze ludzie dla nich, takie chodzace pajace z pogladem ze sa ponad prawem .......

Gość samaEwusia-lat44
ZEBY NIE POLICJA-DO CIEBIE-masz świętą racje,mój syn jest w prewencji w Piasecznie,gdy idzie na te patrole,jezdzi na mecze,umieram kazdej nocy,tak sie o niego boję.ALE TAK SOBIE WYBRAŁ,REALIZUJE MARZENIA Z DZIECINSTWA.ostatnio na meczu kibice podeszli do niego i mówią...jak wam sie chłopcy chce zapier....ć za to 1700zł,na budowie zarobicie 3 razy więcej.mój syn nawet nie prostował tej informacji,pracuje,pracuje,pracuje,ciężo i efektywnie,za całe..485 zł.miesiecznie,wiec nie bądzcie ludzie tak wrogo nastawieni do tych młodych chłopaków,dzielnych i pracowitych,nie kazdy policjant to obibok,a oni naprawdę wykonują kawał dobrej roboty.