Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfds

jak oceniacie polską policję??

Polecane posty

Gość batalia baxis
Ewa nie chce mi sie wierzyc.. ze pracuje za tyle ile napisalas....kazdy pisze ze zarabia 900 zl....ale ze ma rozne dodatki to juz nie....po za tym w naszej policji istnieje system nagrod, ktore mozna dostac za....zlapanie zlodzieja ogorkow kiszonych z osiedlowych komorek:) ...

Gość samaEwusia-lat44
pisze ze jest w prewencji,[służba kandydacka]i zarabia 485 zł,i tak przez rok cały,a wykonuja całą''czarną robotę''.stanie pod budynkiem rady ministrów przez 7 godzin,bez jedzenia i siusiania,no bo jak zdjąć do siusiania tego''żółwia''i gdzie?młody 19 letni chłopak,musi wysłuchiwać obelg jakis frustratów,którzy chca wczesniejszej emerytury.obrzucili ich wczoraj jakami,pomidorami,jeden z tych młodych chłopców tak dostał petardą,że odwiezli go do szpitala.matki tych stadionowych chuliganów zawsze mowią że ich synkowie tylko tak dla zabawy zabierają kastety,petardy i inne niebezpieczne narzędzia na mecze,tak dla rozrywki,a winni oczywiscie zawsze policjanci.żadna z tych matek nie pomysli że ci młodzi chłopcy wykonują przecież rozkazy,nie pomysli że to też są czyjes dzieci,że mają matki które umierają z niepokoju?

Gość Iwaaa
Po wczorajszym dniu twierdze, ze to matoly! Spisali mnie tam gdzie mialam pozwolenie by isc! Wiedzial dobrze o tym. Ale tak go to cieszylo, ze sobie mnie spisuje! Udawal kim on to nie jest!!!

Gość Iwaaa
Nie twierdze, ze kazdy taki jest. Bo napewno NIE! ale tego policjanta ktorego spotkalam przeszedl samego siebie!