Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaniaiodpowiedzi...gazeta.pl

Hipermarkety czy zdarzylo Wam sie zauwazyc inna cene

Polecane posty

Gość pytaniaiodpowiedzi...gazeta.pl

"promocyjna" na wielkich afiszach a zaplacic wiecej w kasie? Jzeli tak bardzo Was prosze:pisznie na mojego maila (jaki sklep,gdzieitp) Wklejam moja prosbe sprzed kilku dni Dzis rozrabiam pod innym nikiem i nie bede sie ujawniac . Przepraszam za brak polskiej czcionki ale pisze niestety z komputera w ktorym nie mam polskiego windowsa.Do rzeczy: chce przygotowac rubryke o roznego rodzaju oszustwach i dziwnych sytuacjach ponizej wypunktowalam kilka przykladow i BARDZO ALE TO BARDZO Was prosze,jezeli miecie takie badz inne problemy napiszcie do mnie opisujac zdarzenie.Gwarantuje anonimowosc. -agencje matrymonialne (po zaplaceniu nie interesuja sie klientami,umawiaja na spotkania z osobami o zupelnie innym niz oczekiwany profil) -agencje modelek(obiecuja gruszki na wierzbie,wszystko sprowadza sie do zrobienia odplatnych zdjec) -rozmowy kwalifikacyjne(pytania osobiste,np na temat zakladania rodziny,gorzej...propozycje wiadomo jakie) -upadajace i odradzajace sie sklepy(ten sam wlasciciel,inna nazwa-nie uznaja rekalmacji na towar na gwarancji np komputer) -hydraulicy oszusci (ceny z kosmosu za...no wlasnie,za co?) Wszystkie inne sytuacje w ktorych dopuszczono sie oszustwa. Prosze piszcie na pytaniaiodpowiedzi@gazeta.pl

Gość tak mozesz stosunek
w hipermarketach typu Tesco czy Real jezeli cena na afiszu czy w gazetce rozni sie od ceny na kasie taki produkt nie tylko bez gadania ci wymienia lub oddzadza kase to jeszcze z ich winy nie placisz za niego :) Ja kiedys kupowalam zgrzewke wody i babka na kasie zamiast policzyc mi 6x1.80 policzylam mi 7,80 x 6 :O poszlam z tym do obslugi klienta i oddali mi kase za cala wode (cala zgrzewke mialam za darmo :P ) a co do roznicy na afiszu i kasie o tym pisze chyba nawet w Tesco, ze oddadza kase za cale zakupy jezeli cena bedize sie nie zgadzala

Gość do tak możesz..
a mi oddali w Tesco ale tylko różnicę. Kupowałam paczkę wafli i cena była 3zl z groszami, jeszcze na czytniku sprawdziłam, a w kasie nabiła mi prawie 6zł. Zgłosiłam to i babka sprawdziła ale oddała różnicę, nie było nic o tym, że już za taki towar się nie płaci. Skąd wiesz że tak jest?

Gość vcx
mi sie zdarzylo w Żabce . DAnonki mialy kosztowac 3,2 , abyla cena ponad 5 zl przy kasie w dodatku 2 dni do konca terminu waznosci

Gość do do tak mozesz
w tesco co pare krokow wisialy zawsze takie info o tym wlasnie, ze jak sie cena nie zgadza na afiszu czy czytniku z cena na kasie to nie placisz za cale zakupy.

Gość ponawiam prosbe

Gość dajmidajna
Też nie mozecie narzekać. Najwyżej będzie wojenka. Inni po cichu mordowali, oni przynajmniej wywołali OFEN wojnę światową. I tyle A teraz za to już nie będzie wojny o piękną Helenę. Może się miała nazywać Alicja HELENA? Takie lepsze imię by miała i zaraz by była normalniesza. Ja też bym się przechrzciła. Ciekawe jakie ma imię z bierzmowania. Pewnie Miranda i to później tak w życiu jest bo to imię już sobie sama wybierasz, inne Ci jeszcze wybaczą - ciekawe jak ma trzecie. O tyle o ile A na drugie też. Tylko imiona mogły ją ratować jak uważa, że ma daremne nazwisko

Gość ponawiam prosbe
nowy mail : pytaniaiodpowiedzi1@gazeta.pl tamto konto niechcacy "sie zablokowalo"

Gość ponawiam prosbe
A moze jakies inne "dziwne" sytuacje jak np celowe wprowadzanie w blad w restauracjach odnoscie dan :puree z torebki , gotowe sosy etc sprzedawane jako swiezo gotowane?

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuup

Gość ponawiam prosbe
moze sie znajdzie ktos i mnie zerznie

Gość Mmmm ................
W rossmannie tak jest:)

o,w rossmanie,zgodze sie,ostatnio byla promocja na fluid under20,na polce byla cena 7,99,a przy kasie 11,99... Pewnie bym sie nie zorientowala,ale akurat kupowalam tylko to. Zrobilam awanture przy kasie, i policzyli mi taniej. A ciekawe,jak ktos sie nie zorientowal - po prostu bezczelne oszustwo.

Gość pytaniaiodpowiedzi1gazeta.pl
dzieki Paulla ;)