Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łysiejącaaaa

Czy to możliwe że LOXON albo szampon DERMENA mogą nasilić wypadanie włosów?

Polecane posty

Gość łysiejącaaaa

Używam od miesiąca regularnie Dermene do mycia i loxon 5% do wcierania, ale efektu nie ma nawet minimalnego... co więcej - włosów wypada o wiele więcej :( (ok.500, 600 podczas mycia :( ) czy to możliwe że to od tych preparatów? nie chce mi się wierzyć ale z drugiej strony skąd nagle tak masakryczne pogorszenie? jestem załamana ale boje sie że jak odstawie to bedzie jeszcze gorzej :(

Gość ahaaaa
500, 600 ?? Ja się ciesze bo mi wreszcie pare włosów wypadło.. podczas mycia.. a było tego góra 30.. Ale jeżeli przez to mają wypadać włosy ( może ) to musze to kupić ;)

Gość łysiejącaaaa
to nie jest śmieszne :( oczywiscie że byłam u lekarza, zbywa mnie, mówi że trzeba czasu... ok, wiem, że nie bedzie cudów po miesiacu ale jest o wiele gorzej i to mnie martwi... :O

Gość ahaaaa
to niby jest na szybsze rośnięcie.. ale kup olejek rycynowy i smaruj nim głowe..

Gość ja 1984
O to w tym wszystkim chodzi. Loxon wywluje wzmozone wypadanie wlosow u wiekszosci osob go stosujacych. Nie powinno to trwc dluzej niz 2 - 3 tygodnie. Ale warto przecierpiec bo potem wszystko odrasta !