Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anunia_

PROBLEM Z SISTRĄ-Proszę o pomoc!! !! !! !!

Polecane posty

Nie no jest problem ale z Tobą i Twoją mamą. Nie wiesz co masz robic?? haha jak to co zaakceptować chłopaka siostry i zacząć być nie przeciwko niej ale z nią i tyle.

Ma 19 lat, jest pełnoletnia. Proponuję się od niej odczepić.

Gość Fajnista do kwadratu
Facet swojej kobiecie ? czyli komu ? żonie ? Kim jest dla dorosłego chłopa taka małolata ? Z jakiej paki ma ją "sponsorować" ? Ona ma rodzinę a facet jeśli jej pomaga tak jak tu opisano ,robi to nie za frico .To się nazywa inaczej !

ale już Ci kilka mądrych osób dało dobrą radę. Nie bierz udziału w tym sporze. Nie masz na tyle mądrości i dojrzałości aby wiedzieć jakie zdanie mieć w tej kwestii, więc ją ignoruj.

Gość Aniunia_
Fajny do kwadratu!! jesteś ze mną?

Gość Fajnista do kwadratu
Pozdrawiam Cię Aniunia_ ,Twoją mamę i siostrę.!

Gość eRZZZ
ten chlopak pewnie pracuje co robi? Dl mnie to nie dziwne ze 19 latka ma chlopaka i to dobrze ze takiego ktory jej pomoze

Siostra jest normalna- nic dziwnego, że chce się wyprowadzić skoro ją tak traktujecie. Ty i twoja Matka macie problem

Gość Aniunia_
czemu siostre?

Gość Ziomm
bo ją kurwa trzeba pozdrawiać i wspierać ile można bo mnie dziewczyna krzyż pański z wami po prostu.

Gość Aniunia_
czemu nic nie piszecie?

tak to jest jak się 14-latka do klawiatury dorwie... wy nic nie wiecie i nie rozumiecie, bo 14-nasto letnie dziecko neostrady jest przecież mądrzejsze i bardziej doświadczone niż reszta świata:) ehhh.... te dzieci ;p

Gość psychloggggggg
Aniunia Twoja siostra jest dorosła. DOROSLA. Ty jestes jeszcze bardzo mautka i nie rozumiesz zycia. Ucz sie lepiej w niedziele ok? ksiazki wzywaja, szkola itp pozdrawiam za 5 lat dokladnie zrozumiesz twoja siostre i pojdziesz ja przeprosic, zobaczysz

Do ksiazek mala zdziro a nie bedziesz tu siostrze zycie organizowac. I tak ja podziwiam ze jeszcze z wami mieszka...

Gość Aniunia_
nie wiem jak mam wam napisac, ze to ja zniszczy, nic nie wiecie.

Gość psychloggggggg
bo ci to mamusia powiedziala? a ze siostra jest szczesliwa to nie widzisz?MASZ WLASNY ROZUM I WZROK czy we wszystkim sluchasz sie mamy? DZIEWCZYNO opamietaj sie ja cie blagam, to ty nic nie wiesz!!!

Gość Aniunia_
ale mama ma zawsze racje bo ja kocha mimo ze ona jest taka zla.

dziecko moher. zajeb*scie. ty uwazaj bo jak siostrze siadzie na psychike i wezmie taki ostry, kuchenny noz to zrobi z wami porzadek i kazdy sad ja uniewinni bo bedzie dzialac w afekcie. tak sie juz zdarzalo.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaalaaa
aniunia jestes potworem.

Gość bez problemu
hehe a sie usmialam.taka mloda a troskliwa i wszechwiedzaca.zabilabym chyba taka smarkule.mam 19 lat i 27 letniego brata ktory zawsze sie o mnie martwil.i nawet jak sie dowiedzil ze zwiazalam sie 32letnim facetem to mi takich jazd nie robil

Gość tralalalllalalal
Do dziewczyny, która do mnie napisala :) No to super,że sie ulozylo, bedzie coraz lepiej, to dobrze ze mama cie zrozumiala,moja tego nie zrobi nigdy niestety. staraj sie teraz zeby mogla go jak najlepiej poznac

Gość tralalalllalalal
a tak poza tym do autorki topicu. Czy Ty bys chciala byc tak traktowana przez matke?? Chcialabys byc ograniczana, zeby na nic ci ni epozwalala, miedzy innymi na to, zeby poznac troche zycia i samej sie przekonac jak to jest kochac,jak to jest byc ze starszym facetem?? Kiedys to zrozumiesz, bo twoja mama ma nierowno pod sufitem, i kiedys zrobi ci to samo, jak sie zakochasz...zobaczysz, zwlaszcza ze jestes mlodsza, bedziesz miala 2x wieksze pieklo