Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anunia_

PROBLEM Z SISTRĄ-Proszę o pomoc!! !! !! !!

Polecane posty

Gość aniunia_
ale ona nie rozumie ze mama jej dlatego pieniedzy na dała żeby ona nie szła? poza tym ona była tam zaproszona tylko jako osoba towarzysząca! widziałam to zaproszenie na własne oczy. nie widzicie że to sponsoring?

Gość no i chooj
a miala byc zaproszona jako gosc honorowy...koorwa spierdalaj bo nie moge...!!!!

Gość nosz kurdeee
no jako osoba towarzysząca-co w tym dziwnego?:D zazwyczaj dorosli ludzie chodzą na wesela z osobami towarzyszącymi:D co do tematu-nie wiem czy prowo czy nie-ale jestem w stanie w to uwierzyć-mi do 18-19 roku życia matka chowała buty żebym nigdzie z domu nie wychodziła(serio:O) bo zajdę w ciążę (ona wpadła jak była gówniarą). A ja głupia siedziałam w domu-teraz bym wyszła boso i pozyczyła buty od koleżanki

Gość nosz kurdeee
dlatego jestem w stanie uwierzyć że na świeci są popierdoleni ludzie-sama takich znam:O

Gość bez problemu
ales ty glupia!!!nie byla zaproszona tylko jako osoba towarzyszaca?wez idz kobieto jebnij sie w leb bos nedzna.a twoja matka to jaks glupia krowa skoro tak wlasna corke wyzywa!

Gość Ziomm
weź po co mówiłaś to tych butach, jeszcze gówniara powie matce i dopiero przyjebiemy dziewczynie!

Gość no i chooj
zobaczymy za pare lat jak Ty bedziesz srala w gacie za jakims fagasem...ciekawe czy tez tak bedziesz za swoja durna stara...

Gość nosz kurdeee
kurwa,sorki-nie pomyślałam:O chciałam udowodnić że istnieją pojeby na świecie których normalny człowiek nie jest sobie w stanie wyobrazic:O

Gość aniunia_
sponsoring to jest to o czym napisalam tutaj, ze dorosly,stary czlowiek utrzymuje malołetnią dziewczynę i nią manipuluje. Moja mama nie jest głupią krową, tylko chcę ją wychować i żeby ona coś osiągnęła! A on ją manipuluje i odgania od rodziny! A ona nie wie że to jest złe! Myślałam że mi pomożecie! A wy w ogóle nie rozumiecie problemu!

Gość taka jestem i sie nie zmienei
WIESZ CO POWIEM CI JEDNO JESTESCIE PIERDOLNIECI(TE SŁOWO TYLKO W CZESCI OKREŚLA WASZ DZIWNY STOSUNEK DO SIOSTRY) Niech siostra lepiej spierdala od was bo sie nerwowo wykonczy

Gość LECHIA GDAŃSK
jaki kurwa stary człowiek. Ja pierdole stary człowiek jest po 70 a nie co ma 26 lat. ja pierdole jaka ty głupia jestes, chuj z toba

Gość Ziomm
ja miałem zdrową matkę. Mimo że laska była 5 lat ode mnie młodsza, to najpierw w sumie jej stary miał wonty do mnie, że niby ją przelecieć chcę, ale pogadałem z gościem parę razy, pokazałem się w domu i jakoś nie było jazd. A jak się roztaliśmy to mi jej ojciec pierwszy dzień dobry mółwił:P

Gość nosz kurdeee
26 lat to stary człowiek?:P to taki 60 letni to jaki jest?:D a 80 letni?:D

Gość tralalalallllala
ale z ciebie dziecko....jak bedziesz w jej wieku to zrozumiesz...ech

Gość bez problemu
autorko jezeli twoja mama nazywa corke dziwka i puszczalska i w taki sposob proboje zatrzymac ja przy rodzinie to jest nawet bardzo glupia krowa!!!26letni facet twoim zdaniem jest stary? moze ty poprostu zazroscisz siostrze ze kogos ma co?

Gość no i chooj
ja mialam ta sama sytuacje co yu jest opisana...ale mam brata wystarczylo olac ich na 3 miechy..jak wrocilam to co...?wlasnie zjadlam sniadanko z moja rodzina...i powiem cos jescze...matka zaproponowala nawet zebysmy zamieszkali (ja z chlopakiem)razem z nimi...ta durnota jej minie...a Ty gowniaro sie do niej nie mieszaj...

popatrzcie na definicję sponsoringu. Nie mam pytań. Ale takie sytuacje mają miejsce, tylko okropnym jest to, że matka krzywdzi dwójkę dzieci. Starszą-wiadomo. Młodszą-robiąc z niej stronę konfliktu +wodę z mózgu.

Gość tralalalallllala
poza tym mowisz, ze myslalas ze ci pomoze, ale skoro ani ty ani twoja mama nie zachowujecie sie ok w stosunku do siostry, no to nikt wam tu nie przyklaśnie, bo robicie jej swinstwo i to wy, a zwlaszcza stara jestescie zle

Gość On ja sponsoruje
Czyli płaci za COŚ ! A za co wiadomo ! Zawoalowana forma prostytucji .Nie dziwię się matce ,że nie godzi się z taką sytuacją . Nie należy mylić sponsoringu z uczuciem . Za uczucia ,te prawdziwe nie płaci się ani nie daje prezentów /jedynie kwiaty są poza podejrzeniem/ natomiast za usługi seksualne owszem tak ! Mając 19 lat przyjmuje się takie gesty za dobrą monetę, bo pewnie on tak kocha . Niestety wymowa tego jest jednoznaczna i współczuję matce która chciałaby uchronić swoje dziecko przed najgorszym.Ten sponsor bowiem może być pierwszym ale nie ostatnim ........

Gość Aniunia_
nie jestem gówniarą! nie wiecie co mówi do mnie moja mama, ale i tak byście tego nie zrozumieli! Bo nic nie rozumiecie! Myślałam że tu mi pokażą inni jak jej pomóc, ale Wy jesteście tacy sami ja ona! i on!

Gość nosz kurdeee
tak-jesteśmy tacy sami jak ona i on-czyli normalni i zdrowi psychicznie:D

uważasz, że każdy facet pomagający swojej kobiecie jest sponsorem tak? i że prawdziwe uczucia nie mają nic wspólnego z kasą? A zakochani żywią się powietrzem i przyodziewają w strefę astralną, tak?

Gość do tralalalallllala
kiedys pare dni temu rozmawialyśmy na podobny temat że moja rodzina nie akceptuje mojego chłopka Pamietasz??? No to już się wyjasniło pogadałam spokojnie z mama i narazie jest oki. Dzieki Ci za rady

Gość Fajnista do kwadratu
Czy tu zebrał się do udzielania rad margines ? Jakby same kurwiszony zabierały głos.

Gość nosz kurdeee
jasne:D tylko margines chodzi an wesela jako osoba towarzysząca:D

Gość nosz kurdeee
dobra-śmieszny temat ale muszę iść-poczytam potem:D

Gość aniunia_
to powiecie co mam zrobić czy nie?

jejku dziewczyno jaki sponsoring?? ty ciągle o tym samym. Ja sie Twojej swiostrze nie dziwie Twoja mama go po prostu niezaakceptowała i tyle a ona chce z nim by c to sie jej nie dziwie, że nie moze sie z mama dogadać jakby mama ja wspierała i mogłaby mieć zdanie ze go nie lubi itp. ale mogłaby przynajmniej poudawać i byc przy niej cały czas bez wzgęlu na to co się stanie. No to co że dostała zaproszenie jako osoba towarzysząca wielkie mi ale nie widze powodu dlaczego miałaby nie iść z chłopakiem na to wesele. Ty sama nie rozumiesz tego co sie dzieje.