Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateuszzzzb

W jaki sposob ja przeprosic?

Polecane posty

Gość mateuszzzzb

Sytuacja wyglada nastepujaco. W maju poznalem cudowna dziewczyne. Spotykaliśmy sie tylko raz w tyg. ze wzgledu na odleglosc i moja prace. na poczatku jej to wystarczalo, ale pozniej zaczela sugerowac,ze chce spotykac sie czesciej. napisalem jej zgodnie z prawda,ze to na razie niemozliwe, bo mam swoje zycie, swoich przyjaciol i swoje sprawy. Przyjecla to do wiadomoci i bylo OK, az do momentu, w ktorym zaczela robic mi wyrzuty,ze odpisuje na smsy w jej obecnosci:O Wkurzylem sie, wygarnalem wszystko, powiedzialem,ze mam dosc jej biadolenia i pretensji i kazalem sie do mnie wiecej nie oddzywac. Minelo koka tygodni i zatesknilem z ania. zdalem sobie sprawe,z ezachowalem sie jak dupek. Czy jest szansa,zeby to odkrecic?

Gość mateuszzzzb
Dodam,ze dzwonilem do niej niedawno i nie odebrala telefonu.

Gość mateuszzzzb
Nie wiem czy cos to da. ZAchowalem sie w stosunku do niej nie w porzadku. Duzo ostrych slow z mojej strony polecialo:O

marny był powod, zeby jej tak nawrzucac, tym bardziej ze powiedziales , ze nie chcesz kontaktu, spróbuj -nie ryzykujesz nie masz:) wyslij kwiatki do domu z liścikiem na ktorym napisz..przepraszam..prosze odbierz moj telefon:) j bym zmiekla:)