Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki sobie jeden brzydal

Czy malo przystojny ale z dobrym charakterem i ciekawa osobowiscia

Polecane posty

Gość taki sobie jeden brzydal

ma szanse na zadbana atrakcyjna inteligentna dziewczyne ? Ostatnio coraz bardziej w to watpie po tym co sie dzieje wokol mnie. Czuje sie jak brzydkie kaczatko. Od zawsze nie mialem powodzenia choc nie ukrywam, że miewałem ładne dziewczyny. Ale niestety nie wiem dlaczegoo, pociagaja mnie atrakcyjne zadbane dziewczyny. Nie to ze inne sa dla mnie smieciami czy cos w tym stylu. Nie gardze nikim nawet puszystymi dziewczynami. Na pewno sa to ciekawe osoby ale niestety nie pociagaja mnie zupelnie. Natomiast te co mnie kreca sa albo zajete, albo nie jestem w ich typie albo... jestem za malo zaradny:-o Czy bedac malo atrakcyjny mam szanse na inteligentna zadbana na prawde atrakcyjna ( zaden plastik ) dziewczyne ?

Gość slodziutka cipeczkaa
ty jestes hipokryta :-o chcesz atrakcyjnej laski a sam jestes malo atrakcyjny ? :-o nie dosc ze hipokryta to jeszcze glupi:-o NIE DLA PSA KIELBASA

NIe martw się głowa do gury ja też jesze niedawno byłem zdołowany bo nie mniałem z kim chodzić ale teraz już mam bo poznaliśmy się przez telefon . Jesteżmy razem już dobry tydzień ui teraz wiem że zyje ,. Zycie bez dziewczyny jest smutne jakspadający z dzewa jesieną liść ikiedy wreszcie się pozna dobrą uczciwą dziewczynę to zycie jest wesołe jak szybyjący w przeztworzach ptak nie martw się musisz wyjść z ukrycia tak jak ja i przerwać to wszystko nie udawać że nie ma problemu w końcu z koś się to wszystko bieżę imnic nie zostaje bez rozdżwioęku . To nara i powodzenia

Gość zalezy jak wygladasz
czasem koles cos ma w sobie przyciagajacego mimo braku urody mam kumpla - fajny charakter, dobry czlowiek - ale niestety jest oblesny. ma w sobie cos opychajacego ja jestem atrakcyjna i przykro mi ale u mnie nie ma szans :/

Gość jhgj
ja to jestem mało atrakcyjna i pociągają mnie tylko przystojniacy, nie wiem dlaczego :o

Gość proszę pytaj
hmm że niby masz ciekawą osobowość? dziwaczną może i tak..

Gość remote control
Zgadzam, jestes hipokryta. Z jednej strony zalisz sie, ze nikt na ciebie nie zwraca uwagi z powodu malo atrakcyjnego wygladu, z drugiej strony sam odrzucasz dokladnie takie same osoby. Nie licz na to, ze jakas super atrakcyjna kobieta sie toba zainteresuje...

Gość jhgj
ja jestem taka sama jak patrze na brzydkich to czuje do nich nienawiśc nie wiem dlaczego, takaą dziwnązłośc a sama jestem brzydka :o wkuriwa mnie to

Gość proszę pytaj
jghj po prostu wkurwia Cię konkurencja :)

Gość Eproszek
Poznałam mężczyznę mało przystojnego, a w sumie nie przystojnego w ogóle! :D Ale zadbanego, który mnie pociąga seksualnie i intelektualnie. Mężczyznę niskiego (170 w kapeluszu) ale łebskiego niesamowicie. Mężczyznę starszego o 21lat ale wysportowanego bardziej niż nie jeden w moim wieku (23). Mężczyznę z klasą, z kasą, z poczuciem humoru, zasadami i niezachwianym pozytywnym podejściem do ludzi i świata. "Incognito" poznałam kilku jego pracowników i wszyscy wychwalają go pod niebiosa :) Dzieci z poprzedniego związku go uwielbiają, przyjaciele zwierzają z każdego drobiazgu i zawsze mogą na niego liczyć. Dba o mnie i mnie szanuje. A PROBLEM polega na tym, że mój ojciec powiedział, że nie zaakceptuje mojego związku z rozwodnikiem i to 20 lat starszym, nawet go nie poznał :( Ma racje????

Gość Mario 82
Eproszek --Twoj ojciec ma racje,ale ty nie kumasz durna cipo.

Gość klaudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nie martw sie, nei jestes odosobnionym przypadkiem :) faceci przewaznie wyzej sraja niz dupe maja :)

Gość klaudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
eproszek twoj problem czytam juz chyba na 20 poscie, wez sie skup na 1 i nie zasmiecaj innym :)

Gość no widac ze
no to masz przejebane chłopczyku :P

Gość siostraMierzwa
Żadna filozofia, Ty wolisz atrakcyjne dziewczyny, a dziewczyny spotykane przez Ciebie (te bardziej i mniej atrakcyjne) wolą przystojniejszych facetów niż Ty.

Gość szkoda gadać

Nie. Nie ma szans nawet na nieatrakcyjną, bo i one wybrzydzają i pragną przystojniaków. Niestety w dzisiejszych czasach wygląd jest jedynym kryterium używanym przez kobiety w celu wyboru partnera.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość szkoda gadać napisał:

Nie. Nie ma szans nawet na nieatrakcyjną, bo i one wybrzydzają i pragną przystojniaków. Niestety w dzisiejszych czasach wygląd jest jedynym kryterium używanym przez kobiety w celu wyboru partnera.

Haha znowu gorzkie żale. I co wy sobą reprezentujecie? Sami jak kupa a chcą lasek z insta haha.

Gość szkoda gadać
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Haha znowu gorzkie żale. I co wy sobą reprezentujecie? Sami jak kupa a chcą lasek z insta haha.

Nie chcę laski z insta, fuj. Szukam takiej przeciętnej, normalnej, która coś sobą reprezentuje, a nie tylko pokazuje d00pę dla lajków.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość szkoda gadać napisał:

Nie chcę laski z insta, fuj. Szukam takiej przeciętnej, normalnej, która coś sobą reprezentuje, a nie tylko pokazuje d00pę dla lajków.

To szukaj. Rzygać się chce od takich wiecznie narzekajacych męskich mugoli. Pojmij ze tak wyglądasz w oczach kobiet. Nic ci nie pasuje na wszystko narzekasz każda be a co ty masz do zaoferowania? Skore z napleta? Proszę Cię.

Gość szkoda gadać
6 minut temu, Gość Gość napisał:

To szukaj. Rzygać się chce od takich wiecznie narzekajacych męskich mugoli. Pojmij ze tak wyglądasz w oczach kobiet. Nic ci nie pasuje na wszystko narzekasz każda be a co ty masz do zaoferowania? Skore z napleta? Proszę Cię.

Szukam, ale nigdzie takich nie widzę.

Nie narzekam na wszystko, a do zaoferowania mam bardzo wiele - tyle że w kwestii charakteru, a nie wyglądu.

Gość gosc
18 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

Szukam, ale nigdzie takich nie widzę.

Nie narzekam na wszystko, a do zaoferowania mam bardzo wiele - tyle że w kwestii charakteru, a nie wyglądu.

a na charakter ty akurat chyba mniej patrzysz niz na wyglad, co? 😛a umiesz rozpalic kobiete czy liczysz, ze na sam twoj widok dostanie slinotoku?

Gość szkoda gadać
7 minut temu, Gość gosc napisał:

a na charakter ty akurat chyba mniej patrzysz niz na wyglad, co? 😛

Wręcz przeciwnie. Charakter jest dla mnie dużo ważniejszy niż wygląd.

7 minut temu, Gość gosc napisał:

a umiesz rozpalic kobiete czy liczysz, ze na sam twoj widok dostanie slinotoku?

Nie miałem okazji się przekonać, ale was raczej tylko przystojniacy rozpalają 😛

Gość gosc
25 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

Wręcz przeciwnie. Charakter jest dla mnie dużo ważniejszy niż wygląd.

Nie miałem okazji się przekonać, ale was raczej tylko przystojniacy rozpalają 😛

nie tylko. Moze masz cos w sobie atrakcyjnego, np. przyjemny glos. Akurat gadki, ze jest sie takim wartosciowym, a zle kobity lubia tylko przystojniakow raczej nie zachecaja.

Gość szkoda gadać
12 minut temu, Gość gosc napisał:

Moze masz cos w sobie atrakcyjnego

Z pewnością mam 🙂

13 minut temu, Gość gosc napisał:

Akurat gadki, ze jest sie takim wartosciowym, a zle kobity lubia tylko przystojniakow raczej nie zachecaja.

Nie zachęcają. Ale na żywo takich rzeczy nie mówię, więc chyba jednak coś innego jest przyczyną niechęci kobiet do poznania mnie.