Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvcvcbb

Cztery podstawowe potrzeby kobiet

Polecane posty

Gość vvcvcbb

Z CLAUDII: Kobiety mają 4 podstawowe potrzeby: - bezpieczeństwa - huśtawki emocjonalnej - bycia prowadzoną - seksu Odpowiedź felietonistki: Zaskoczyły mnie te cztery podstawowe potrzby kobiet. Ale rzeczywiście coś w tym jest! Moja koleżanka ma bogatego, pewnego siebie męża. On daje jej wszystko, poczucie bezpieczeństwa, regularny seks. Ale jej widać zabrakło huśtawki emocjonalnej, bo wdała się w romans z kolegą córki. I mówi że dopiero teraz żyje... Co o tym myslicie?

Gość skamieniała ze zdziwienia
Co ma wspólnego huśtawka emocjonalna z bezpieczeństwem?

Gość 55555555555555
Chyba że ogolnie czuje się bezpieczna ale ma też trochę adrenalinki, nie nudzi się, czasami pokłóci, a nie tak że tylko rutyna i wszystko do przewidzenia

Gość skamieniała ze zdziwienia
huśtawka emocjpnalna to popadanie ze skrajności w skrajność a nie kłótnia od czasu do czasu. Taka wymiana zdań to norma.

Gość basia.....
a co chlop lubi w malzenstwie?? Pomozcie, bardzo prosze! chce zeby za mna latal z jezorem na wierzchu :-p i nie myslal o innej dupie, nawet jak gola kolo niego stanie

Gość ja bym ograniczył
analnie , oralnie, klasycznie, i w ucho co jest kurna , posty niepoprawne politycznie są usuwane tak to jest jak się chamstwo zabiera do moderowania forum :classic_cool:

dr Barbara De Angelis SEKRETY KOBIET Co twój partner powinien wiedzieć o Tobie 3 podstawowe prawdy o kobietach 1dla kobiety najważniejsza jest miłość 2 kobiety są kreatorami 3 kobiety utrzymują uświęcony stosunek z czasem 4 kobiety uwielbiają planować wszystko i poprawić wszystko 3 sekretne potrzeby każdej kobiety potrzeba bezpieczeństwa potrzeba łączności potrzeba by być doceniana Cztery sekretne sposoby, jak sprawić, by ukochana kobieta poczuła się doceniana 1. Okazuj, że jej szczęście jest sprawą najważniejsza 2. Interesuj się jej życiem. 3. Okazuj, że jest ci potrzebna i że cenisz sobie jej rady 4. Przekonuj, że nie bierzesz jej miłości za pewnik Jak sprawić, by ujawniły się najgorsze cechy kobiety 1. Nie rozmawiaj z nią. 2. Nie słuchaj partnerki i ignoruj jej potrzeby. 3. Sprzeciwiaj się. 4. Nie dodawaj jej otuchy ani nie pocieszaj. 5. Flirtuj z innymi kobietami. 6. Zachowuj dystans i chłód. 7. Krytykuj. 8. Stosuj uniki i dwuznaczniki, 9. Zapominaj o swoich obietnicach, odwlekaj sprawy. 10. Lekceważ partnerkę. 11. Zachowuj w tajemnicy własne sprawy Jak wyzwolić najlepsze cechy w kobiecie 1. Rozmawiaj z nią. 2. Słuchaj partnerki i staraj się zaspokoić jej potrzeby. 3. Nie buntuj się, lecz współpracuj. 4. Upewniaj o uczuciu i pocieszaj. 5. Całą energię seksualną i emocjonalną inwestuj wyłącz nie w partnerkę. 6. Nie zamykaj się w sobie, ale utrzymuj łączność z ukochaną. 7. Nie szczędź partnerce komplementów i ją doceniaj. 8. Rozmawiaj z nią szczerze, nie owijając w bawełnę. 9. Dotrzymuj obietnic. 10. Zwracaj na nią uwagę. 11. Dziel się z ukochaną swoim życiem Oznaki świadczące o głodzie miłości u kobiet 1 Irytacja \' Nerwowość i napięcie 1 Wymagania 1 Chroniczne zmęczenie 1 Niedostateczne lub nad- mierne jedzenie • Nadmiar często niepo- trzebnych zajęć • Niechęć do seksu, ozięb- łość seksualna • Dystans emocjonalny • Znieczulanie się alkoholem lub lekami • Depresja Trzy U — trzy sposoby na odżywianie serca partnera 1. Uwaga. 2. Uczuciowość. 3- Uznanie. porozumiewania się kobiet Pięć sekretów porozumiewania się kobiet 1. Kobiety uwielbiają mówić, ponieważ tworzy to łącz- ność. 2. Kobiety głośno myślą i odczuwają. 3. Kobiety rozmawiając podają szczegóły oraz ich oczeku- ją- 4. Mowa jest dla kobiet sposobem na rozładowanie napię- cia. 5. Kobiety minimalizują swoje zmartwienia kobiety nie lubią tych słów „Odpręż się.\' „Rozchmurz się.\' „Uspokój się.\'; „Wpadasz w histerię „Nie bądź dzieckiem.\" »Nie bądź śmieszna.\" „Nie bądź taka niepewna/ uczuciowa.\" „Nie zachowuj się jak paranoik.\" „Masz syndrom napięcia przedmiesiączko wego Słowa, dzięki którym kobiety czują się kochane „Kocham cię.\" „Jesteś mi potrzebna.\" „Szczęściarz ze mnie, bo jestem z tobą.\" „Jesteś moim najlepszym przyjacielem.\" „Jesteś dla mnie jedyną kobietą na świecie.\" „Nie ma drugiej takiej jak ty.\" „Nie wiem, co bym bez ciebie zrobił.\" „Nie wyobrażam sobie życia bez ciebie.\" „Jesteś odpowiedzią na moje modlitwy.\" Słowa, dzięki którym kobiety czują się doceniane „Jesteś dla mnie bardzo dobra.\" „Dzięki tobie jestem taki szczęśliwy.\" „Doceniam wszystko, co dla mnie robisz.\" „Uwielbiam, kiedy ty...\" (konkretna czynność) „Odmieniłaś moje życie.\" „Dziękuję za wszystko, co dla mnie robisz.\" „Dziękuję ci za...\" (cokolwiek) Słowa, dzięki którym kobiety czują się dowartościowane „Jak minął ci dzień?\" „Porozmawiajmy, żeby rozwiązać tę kwestię wspólnie.\" „Zaplanujmy...\" „Co myślisz o...?\" „Czy mogę jakoś ci pomóc?\" „Co w tej chwili mogę dla ciebie zrobić?\" „Czego ode mnie oczekujesz?\" Słowa, które otwierają kobiece serca „Przykro mi, że nie zawsze daję ci to, czego potrzebujesz.\" „Przepraszam za...\" „Przyrzekam, że włożę więcej wysiłku w pracę nad...\" (nad ; czymś, o co prosiła) „Dziękuję, że znosisz moje wady.\" j? „Dziękuję, że jesteś wobec mnie taka cierpliwa.\" „Wiem, że nie zawsze łatwo ze mną wytrzymać.\" „Proszę, wybacz mi...\" (coś, za co powinien przeprosić) iSłowa, które stanowią wielkie wpłaty Ina rachunek w Banku Miłości i Intymności l „Bardzo mnie pociągasz.\" uPragnę cię.\" uTwoje ciało jest dla mnie idealne.\" uChcę się z tobą kochać.\" uNie umiem utrzymać rąk z dala od ciebie.\" ijSpędzajmy razem więcej czasu.\" »Brakuje mi ciebie.\" »Czy mogę kochać cię bardziej?\" Podarujmy sobie chwilę pieszczot.\" Słowa, które działają na umysł kobiety „Chodźmy razem na zakupy.\" „Posprzątam za ciebie dom.\" „Czy jest jakaś sprawa, o której chciałabyś ze mną porox- mawiać?\" „Wyłączmy telewizor i pogadajmy.\" „Dziękuję, że dałaś mi tę książkę.\" Dwadzieścia najskuteczniejszych sposobów na stłumienie kobiecego podniecenia 1. Nieznajomość kobiecego ciała. 2. Niewłaściwe pieszczoty piersi. 3. Niewłaściwe traktowanie sutków. 4. Niechlujne uprawianie seksu. 5. Nieumiejętne pocałunki. 6. Zbyteczna brutalność. 7. Brak higieny osobistej. 8. Obsesja na punkcie wyglądu kobiety. 9. Osądzanie kobiety według jej orgazmu, 10. Natrętne domaganie się seksu oralnego. 11. Obsesja na punkcie własnej sprawności seksualnej. 12. Uprawianie seksu przy włączonym telewizorze. 13. Seks po pijanemu lub pod wpływem narkotyków. 14. Niedbałość o pełne podniecenie partnerki. 15. Wyłączenie się emocjonalne natychmiast po stosunku. 16. Fatalne nawyki. 17. Obsesja na punkcie własnego ciała. 18. Niechęć do seksu oralnego. 19. Złe traktowanie innych ludzi. 20. Brak miłości. Dwadzieścia najskuteczniejszych sposobów rozbudzania kobiecego podniecenia 1. Uprawianie miłości bez pośpiechu, 2. Rozmowy w łóżku. 3. Umiejętne pocałunki — nie tylko w usta, 4. Okazywanie miłości spojrzeniem. 5. Powolne rozbieranie kobiety. 6. Umiejętne pieszczoty. 7. Dotykanie włosów kobiety. 8. Seks oralny. 9. Dawanie kobiecie do zrozumienia, że jest pożądana w łóżku i poza nim. 10. Znajomość kobiecego ciała, 11. Wiedza o tym, jak pobudzić kobietę seksualnie. 12. Nawyk przygotowywania się do seksu. 13. Sprawianie, że kobieta czuje się piękna. 14. Masaż. 15. Pieszczoty i trzymanie kobiety za rękę podczas seksu. 16. Przytulanie kobiety. 17. Traktowanie partnerki tak jak na początku znajo- mości. 18. Sprawianie, by kobieta czuła, że jest tą jedną jedyną. 19. Wiara, że miłość partnerki jest najważniejsza i wszyst- kiemu nadaje wartość. 20. Miłość.

Gość olejzpierwszego
co nie tak w ostanim poscie ?? no np. to ze nic nie pisze o facetach... i potem nie dziwne ze czlowiek musi spotykac sie z zimnymi klodami.... takie jednostronne podejscie do tematu to powoduje... co ja kurwa serwis kobiet jestem ? usługi wszelakie i poprawa samooceny ??