Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sloneczko_20

czy wasi faceci sa ambini ? co robia calymi dniami ?

Polecane posty

Gość vz
" Jak ktos biegnie z pracy do domu na zbity leb i szyje i gra do nocy, to jest to juz ucieczka." a gdzie autorka tak napisala? :D "Nie wiem co probujesz udowodnic, ze ktos kto nie ma kompletnie zadnych zainteresowac jest ciekawym i wartosciowym czlowiekiem?" wcale nie, chodzi mi tylko o to, ze granie to tez zainteresowanie, (czego nie potrafisz pojac). Bo jesli nie, to ty tez nie masz w takim razie zadnych zainteresowan.

Gość heja komiczne
komiczne, to co twoim zdaniem teraz ma perspektywy?

Gość lilastars
nie sądzisz że zainteresowania to indywidualna sprawa każdego, zależna od jego charakteru, upodobań, talentów i temperamentu No jasne, niech kazdy sobie sam dobiera zainteresowania, ale niech je w ogole ma! Nie widze potrzeby, aby opisywac jak wyglada moj dzien. Jestem normalnym czlowiekiem, a nie robotem, wiec takze zdarza mi sie nic nie robic lub spedzac czas bezproduktywnie(tak jak teraz siedzac na tym forum) Mam jednak wiele zainteresowan i nie musze siedziec od rana do wieczora przed koputerem, bo sie nudze.

nie wiem co ma perspektywy, bo jestem prawnikiem i znam sie tylko na mojej działce... ale wiem, ze prawo tych perspektyw nie ma... mysle, ze rozwojowa jest informatyka, ale pewnie z nia jest tak jak w powiedzeniu "wszedzie dobrze gdzie nas nie ma" i realnie tam tez nie jest tak rózowo

Gość proszę pytaj
No jasne, niech kazdy sobie sam dobiera zainteresowania, ale niech je w ogole ma! własnie o to mi chodzi, dla jednego zainetersowaniem jest malowanie portretów a dla drugiego siedzenie przed kompem, nie potrafisz tego pojąć?

doradca inwestycyjny? :D:D:D:D przy obecnej bessie moze on faktycznie soro podoradzać :D:D Klient : "gdzie inwestować?" Doradca : "nigdzie" :P:P:P

Gość proszę pytaj
aha, i ja wolę żeby facet z pasją opowiadał o fascynującej strzelance, w której ostatnio wygrał z botami czy czymkolwiek innym niz nudził się na wernisażach, bo to takie modne interesować się sztuką współczesną :O

Gość proszę pytaj
zawód z perspektywą - stomatolog :)

Gość 38290
autorko pogadaj ze swoim facetem. Dialog pewnie bedzie taki: autorka: Kochanie, znajdz sobie jakies zainteresowanie, bo ciagle tylko grasz i grasz chlopak_autorki: ok, a ty jakie masz zainteresowania? Ciagle tylko oglafasz M jak milosc i piszesz na kafe. autorka: eeeeee, to juz wracaj do komputera i sobie w cos pograj :)

Gość jestem ciekawa............
jakie zainteresowania ma komiczne? :)

Gość kapitanmajor
Ekonomista to taki ktoś kto umie wytłumaczyć dlaczego sie pomylił, ale dziś ludzie mają zryte berety i płacą takim doradcom, co do tematu to poroś go nich Ci zrobi jakąś szafke albo wykafelkuje łazienke, on będzie harował a tu będziesz się edukować dalej, jak już poznasz 2 języki zaczniesz uczyć się 3 i 4tego

Gość vz
"aha, i ja wolę żeby facet z pasją opowiadał o fascynującej strzelance, w której ostatnio wygrał z botami czy czymkolwiek innym niz nudził się na wernisażach, bo to takie modne interesować się sztuką współczesną" wlasnie 🖐️

Komiczne-nie siedzisz w tej branzy, wiec nie wiesz jak jest, a tak sie sklada, ze ja akurat jestem maklerem nadzorujacym i co nieco na ten temat wiem.Wiekszosc moich znajomych to ludzie z kregow maklersko doradczych...i jezeli przy obecnej bessie taki doradca inwestycyjny kosi lekko mowiac 20-30 tysi, to chyba nie jest tak zle.

zreszta ja jestem bardzo na plusie dzieki bessie-moze slyszales o czyms takim jak kontrakty terminowe? :Pjesli ktos mial troche oleju w glowie, to od kilku ladnych miechow pieknie zarabia na spadku np. WIG20 badz KGHM.

zawsze, w kazdej sytuacji ekonomicznej znajdzie sie promil ludzi z danej branzy, ktory bedzie niezle zarabial, czy to na spadkach, czy na wzrostach... kumpel bawi sie na gieldach towarowych i jest geniuszem ogolnie w dziedzinie ekonomii i on zarabia zawsze, ale to nie jest zaden argument i zadna reprezentatywna grupa dla danej strefy zawodowej...

Gość mrofeczka
no tak nastepna co na sile chce faceta zmieniac:P moj mezczyzna przychodzi z pracy i tez sie relaksuje przy komputerze i tv, wcale mi to nie przeszkadza , skoro lubi, a ja w tym czasie albo smigam na basen, taniec albo podzielam jego pasje ... granie na komputerze :D

Gość tylko informatyka
a ja wlasnie ja studiuje. ale wiadomo, trzeba na studiach juz jakas prace znalezc. pewnie za rok sie wezme :) chociaz kobieta-informatyk chyba nie osiagnie takich zarobkow jak facet informatyk :( A wygląd? akurat tu chyba nie ma wielkiego znaczenia (jestem calkiem calkiem) eh.

Gość fsd
Z takim podejsciem, faktycznie mniej zarobisz niz facet. Przeciez to nie jest reguła, już nie.

Gość tylko informatyka
heh, czy to kwestia podejścia? No sama nie wiem, nie znam do konca realiów

Gość tylko informatyka
Eee tam. Wiadomo, że nie będziemy lepsze jeśli chodzi o abstrakcyjne myślenie, ale praktyczne problemy lepiej rozwiązujemy.

chyba, ze jestescie przed okresem, w trakcie okresu, albo po okresie :P bo wtedy kiepsko wam idzie z tym rozwiazywaniem problemow :P

\"praktyczne problemy lepiej rozwiązujemy\" no nie wiem, kobiety maja raczej zdolnosc tworzenia problemow, niz ich rozwiazywania :P

Gość tylko informatyka
Z wami sie nie da dyskutowac ;) Wiem co mówię! Zresztą komiczne, w dobie tabletek to wiesz. Nie ma PMS-u. No przynajmniej ja nie mam ;)

Gość ldldldldld
Koalizja największych frajerów na forum - komicznych prawiczków & co.

Gość ldldldldld
Odmóżdżonych dupków i frustratów.