Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sloneczko_20

czy wasi faceci sa ambini ? co robia calymi dniami ?

Polecane posty

mam taki problem z moim facetem. Gdy wroci z pracy to potrafi cala reszte dnia spedzic przed komuterem lub telewizorem...czy mozna to jakos zmienic ? rozmowy nie pomagaja a ja nie moge patrzec ja sisbie marnuje zycie.

Gość maja765
moj pracuje ,i jak wraca do domu idziemy razem i robimy zakupy a pozniej jescze razem gotujemy

Gość hyhyuhhu
:(

Gość dlatego z moim zerwalam
jedynie gazet komputerowe i filmy, beznadzieja, cokolwiek sie dzialo to dlatego ze ja to zorganizowalam, poza tym nuuudyyy

hmmm... no tez nie chcialabym zeby nie bylo go cale dnie w domu ale zeby mial jakies zaintersowania... nie wiem moze za duze wymagania mam od niego...

no juz ponarzekalyscie sobie a teraz do garow bo zaraz sie dobry flm zaczyna a pan i wladca nie ma co do ust wlozyc.pracuje caly dzien i nawet talerza cieplego obiadu nie dostanie.skandal!

Gość lilastars
bierzecie sobie za mezow pustych facetow, a potem narzekacie...

Gość vz
a jakie wy macie zainteresowania?

A tak z ciekawosci... a co robi autorka? czym sie interesuje? jak sie rozwija

Gość hyhyuhhu
a pochwalcie sie z wy robicie oprocz sprzatania i gotowania caly dzien

Gość frizbi
"moj takze pracuje ale nie robi nic po pracy nie ma zadych zainteresowan...tylko siedzenie przed komuterem" a czy to nie moze byc zainteresowanie? Dla wielu ludzi komputer to pasja.Tak, jak dla innych motoryzacja.

Gość lilastars
Ja w wolnym czasie ucze sie jezyka i czytam ksiazki w 2 jezykach.

Gość lilastars
a jak nazwiesz kogos kto nie ma zadnych zainteresowan? Pelnym?:D

ja studiuje prawo i to jest moim zainteresowaniem, poza tym duzo czytam. A on siedzi przed kompem i takiego zainteresowania nie uznaje bo czesto gra on na tym kompie...

studiujesz prawo i to jest Twoim zainteresowaniem? :D:D:D nie oslabiaj mnie... na prawie jest malo przedmiotow i malo egzaminow.... co zatem robisz przez caly rok? a jesli juz, to jak realizujesz swoje zainteresowanie prawem?

Gość vz
no i? Widocznie gry to jego ulubiony sposob spedzania wolnego czasu. Cos w tym zlego?

hahahahhahahaha dobra para jedno czyta gdzies w kacie drugie czatuje gdzies w kacie niesamowicie rozrywkowi z was ludzie

Gość rrwr
Jak mnie denerwuja ludzie, ktorzy na sile probuja zmienic innych. Co cie obchodzi, ze marnuje sobie zycie? On widocznie mysli inaczej.Chyba, ze chodzi o to, ze marnuje sobie zycie z toba :P

Gość hyhyuhhu
a w jaki sposob ty tracisz czas?

a dla mnie jak i dla 95% ludzi na swiecie strata czasu jest czytanie ksiazek.moze to dla niego jest nudne i woli od tego uciec w swiat gier? niczym stare malzenstwo

a dla mnie studiowanie prawa to strata czasu :D i co Ty dziecinko chcesz po tych studiach robic? Magdy M sie naogladalas?

Gość vz
ty jakas dziwna jestes :o a dla mnie strata czasu to siedzenie w klubach i dyskotekach, chociaz dla wiekszosci ludzi to ulubiony sposob spedzania czasu. Ale potrafie to zrozumiec. Tak samo z graniem w gry komputerowe. Naprawde dziwna jestes

Gość vz
a najlepsze, ze sama nie masz zadnych zainteresowan (badzmy szczerzy), a od chlopaka wymagasz. Smiech na sali.

sa takie kobiety, calkiem sporo, ktore boli po prostu to, gdy facet sobie odpoczywa.... niech tylko sobie przysiadzie by sie wyluzowac, one od razu czuja takie swedzenie miedzy posladkami i silny impuls, by zagonic go do jakiejs roboty

Gość vz
a on gra w gry komputerowe w innym jezyku