Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 2, 2008 )) mam nadzieję ze Hamiltonowi puszczą nerwy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze 40 minut Napisano Listopad 2, 2008 ja juz ogladam na itv od 17-stej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Listopad 2, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hamiltonowi puszcza Napisano Listopad 2, 2008 zwieracze:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 2, 2008 za kilka minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze 40 minut Napisano Listopad 2, 2008 http://f1stream.co.cc/f1itv.html Hamilton wygra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 2, 2008 kurwa :O pada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze 40 minut Napisano Listopad 2, 2008 pewnie beda startowac za SC...beznadzieja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stabilo 0 Napisano Listopad 2, 2008 Uwielbiam formułke:):) "Córeczko wolałabym żebyś była chłopcem.."hehe Chłopaki do telewizorów marsz:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze 40 minut Napisano Listopad 2, 2008 wczoraj pisali ze jest 80% szans na deszcz w czasie GP :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tato to ty Napisano Listopad 2, 2008 ja tam na niego czekam , ma wpaść do mnie po wyścigu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR Napisano Listopad 2, 2008 to sobie jeszcze poczekamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze 40 minut Napisano Listopad 2, 2008 zobaczycie ze hamilton wygra.....a massa jest najlzejszy i zjedzie jako pierwszy na zmiane opon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 2, 2008 dlaczego 10 minut opóźnienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 2, 2008 mam nadzieję że wygra Massa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze 40 minut Napisano Listopad 2, 2008 Massa niech sie martiw o to zeby nie wypadl z toru..wszyscy wiedza ze nie radzi sobie na mokrym torze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sweet Dreams II 0 Napisano Listopad 2, 2008 luśka ja kibicuje kubicy :) nie przepadam za ogladaniem formuły, ale ze wzgledu na okrzyki jakie beda do mnie dochodzic z drugiego pokoju bede mniej wiecej wiedziala na jakim etapie jest kubica :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to polaczenie Napisano Listopad 2, 2008 jest niezbyt dobre, ja jestem na drugiej polkuli, zero telewizora, tylko internet, ktos ma link do jakiejs innej strony gdzie mozna ogladac live? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze 40 minut Napisano Listopad 2, 2008 nie dziekuj http://f1stream.co.cc/f1itv.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to polaczenie Napisano Listopad 2, 2008 gracias na maksa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to polaczenie Napisano Listopad 2, 2008 zamknelam reszte okien i jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stabilo 0 Napisano Listopad 2, 2008 Biedny David K.-zawsze go lubiłam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze 40 minut Napisano Listopad 2, 2008 nie wiem jakie masz lacze...ale ten livestream pobiera ponad 50kb/s Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze 40 minut Napisano Listopad 2, 2008 AHAHAHAHAAHAHAHHA.......Hamilton pieknie zalatwil tych bucow w boksie ferrari :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sweet Dreams II 0 Napisano Listopad 2, 2008 szkoda mi masssy :( i kubicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sweet Dreams II 0 Napisano Listopad 2, 2008 ale napisałam masssy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 2, 2008 :( i tak dla mnie mistrzem jest Kubica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze 40 minut Napisano Listopad 2, 2008 widzliescie jakiego zonka strzelil stary Massy tuz przed koncem? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elmirka 0 Napisano Listopad 2, 2008 ahhh szkoda no!!!!! to jest czwarty......buuuuuuu!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józio 0 Napisano Listopad 2, 2008 no i pieknie! Polak trzeci w elytarnym gronie!bravo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach