Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nena2008

pytanie dla kobiet 40 -letnich

Polecane posty

to dobrze,że jutro wybieram się na kontrole do okulisty. Może przejrze na oczy ;)))

Gość mamy
Bardzo szybko zakochał się we mnie 33 latek było to jak grom z jasnego nieba, planujemy wspólne mieszkanie nawet coś wspomniał o ślubie, jestem szczęśliwa.

Gość jak gdyby
no niezła musi być ta chandra, skoro po godzinie 2 siedzisz na kafe, zamiast śnić w łóżeczku;)

Gość Zunie
A co powiecie na temat 50-latek?

Gość mężczyznaidealnynaprawdę
drogie Panie co różni czarownicę od czarodziejki ?

....no cóż życie to ie bajka a relacje kobieta samiec to wojna. więc objawię tę brutalną kartę realizmu..... czarodziejkę od czarownicy różni to że je minimum dwadzieścia lat młodsza i gdy rano podnosi się z pościeli jest piękna bez wizyty u kosmetyczki.

Nena: polemika cokolwiek bez sensu, przecież to \"idealny meszczyzna\";-) A tak serio: wiek zupełnie nie ma nic do rzeczy:-)

Gość maluszek pierdziuszek
popieram mezczyzne wypowiadajacego sie powyzej co tu ukrywac, kobieta po 30tce po wstaniu z lozka bez make upu i tych wszystkich swoich upiekszen wyglada maszkarnie a ten maszkaronizm rosnie w postepie geometrycznym kobieta powinna wczesniej wstawac z lozka od faceta zeby go nie straszyc na dobry poczatek dnia

mogę przystąpić i podjąć polemikę

gdzie Nena???

Gość Luska z W.
mezczyzn naprawde idealny... czy swoja matke rowniez zapoznales z ta zagadka oraz odpowiedzia do tejze? :D

luska z w. - tak .ale proszę o ciekawszy zestaw pytan

Gość Luska z W.
Chyba nie sadzisz, ze jestem tutaj po to, zeby budzic Twoje zaciekawienie jakimis pytaniami. Wiecej nie mam, wiec na mnie nie licz :P

mezczyzna powiedz prostymi slowy tym kobietom, że są malo atrakcyjne i tyle

faceci z młodymi dziewczynami wyglądaja śmiesznie , groteskowo i mało poważnie.....

lepiej wygladaja z pomarszczonymi? teraz zalałaś Nena:D wiadomo,ze facet to wzrokowiec i lubi otaczac sie pieknem jestesmy estetami:)

Gość Luska z W.
Co prawda jeszcze nie mialam okazji przekonac sie osobiscie, ale nie sadze, zeby kobiety 40 letnie byly rano po przebudzeniu byly pomarszczone. W kazdym razie w dzien nie sa :D

poczytajcie troszkę o swych archetypach animusa w waszych truchlejących ze strachu przed starością umysłach. na razie obowiązuje dość fatalny wizerunek mężczyzny 40 65 letniego. gdy nauczy się rozpoznawać feministyczne manipulacje .zadba o sie bie i pozna swą rzeczywistą wartość , wtedy zaś względy będziecie miały reglamentowane przy pomocy kuponów

nie dam się zwięść temu bełkotowi, w Twoim mniemaniu prawie rozprawie doktorskiej, ba habilitacyjnej..... dogłębny bezsens......

moj ojciec ma 47 lat i wyglada zajebiscie jak z nim\ ide ulica, to wiecej lasek oglada sie niestety za moim starym no ale chodzi na silke, nosi odjechane ciuchy i ma super fure i lapie te laski na blache a te lgna jak pszczoly do miodu:D czasem poradzi mi to i owo w sprawach damsko meskich i jkest ok:) ale moj stary sam rzekl, ze dla niego 35 lat to maks