Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życiowy dylemat

Który wibrator ładniejszy??

Polecane posty

Gość życiowy dylemat

Kurczę, nie mogę się zdecydować... http://www.sexshop.com.pl/zamow.php?id=6001&k= http://www.sexshop.com.pl/zamow.php?id=9508&k=k0416 Ten drugi jest śliczny, ale drogi, o wiele droższy od pierwszego... Wiem, że pewnie spora część Pań uzna, że obydwa są beznadzieje, ale cóż... lubię ładne, przyjaźnie wyglądające wibratory:P Nie za duże, bez nadmiaru żył... Może jakieś inne sugestie?

Gość Edward_ten_z_gory
Ej Marta przestań ściemniać, przyjdź do mnie to się pobawimy

Gość Edward_ten_z_gory
Obojętne, grunt aby nie zdradzał

Gość życiowy dylemat
Wydaje mi się, że funkcjonalne... Znaczy, ważne, żeby miały regulowany poziom wibracji. I te najsilniejsze wibracje muszą być naprawdę silne:) Miałam kiedyś takie łaskoczące majteczki... chyba irytujące majteczki:D

Gość lonely...
eee, oba do niczego. Ja mam takiego super duper z nakladka na lechtaczke, kulkami i regulowana predkoscia, mnostwo kasy na niego przepuscilam ale jest tego wart.

Ten droższy ładniejszy...i na pewno lepszy (wygląda na dobrze zrobiony ,jest napewno z lepszego tworzywa) Jak masz kasę to kup ten droższy:)

Gość życiowy dylemat
lonely, zazdroszczę:) Takie też oglądałam, 250-350zł, od Toy Joy właśnie, ale dałam sobie spokój. Śliczne, ale może jak będę miała więcej kasy:) Doradek, nie, żywego nie chcę, ale dziękuję za sugestię:) No, koniec końców kupiłam ten tańszy... Jak się rozpieprzy albo będzie badziewny, kupię sobie na gwiazdkę jakiś wypasiony. Znaczy, Gwiazdor mi przyniesie, bo jestem taką dobrą dziewczynką;) A nóż będzie fajny to nie przepłacę...

Gość dziewczyny co z Wami
Tylu wolnych chłopów chodzi po ziemi a Wy wolicie cyborga? :O

Gość życiowy dylemat
Tylu wolnych chodzi po ziemi, ale powiedz, ilu zaspokoi cię przynajmniej w połowie tak jak wibrator? Większość nawet nie da ci orgazmu. Skończy zanim zdąrzysz się naprawdę podniecić. W dodatku facet może zarazić cię jakimś gównem... Nie, dziękuję, wolę wibrator. (Oczywiście zdaję sobie sprawę, że seks z facetem, którego się kocha i który jest dopasowany seksulanie, to zupełnie inna sprawa niż kawałek plastiku, ale taki seks nie jest na wyciągnięcie ręki. Trzeba najpierw takiego faceta wydłubać z tych wszystkih, co chodzą po ziemi;)