Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnik78

Kobiety - płci piękna, czy podobają Wam się niscy faceci 166

Polecane posty

Gość pytajnik78

Witam wszystkie kobiety :) W sumie taki temat pojawia się w sieci - jednak odpowiedzi czesto odbiegaja od pytania i zmieniaja sie wraz ze zmniana czasow w jakich zyjemy. Wiec - u schylku 2008 roku, Panie powiedzcie czy niscy mezczyzni (ok.166) maja u Was szanse? Czy moze spisujecie ich na straty juz przy starcie? Jakie jest Wasze zdanie, moze inne walory sa wazniejsze?

Gość mmoooli
ja mialam nizszego o pol glowy faceta. zaden problem - wg mnie.

Gość nie ma znaczenia
jesli jest tego samego wzrostu

Gość dla mnie to nie
problem bo ja mam 152...

Jeżeli chodzi o wygląd to wzrost jest dla mnie najwazniejszy....Sama jestem wysoka (173cm) więc marze o mężczyznie który ma ok 185cm wzrostu. Niskich skreślam...zle sie przy nich czuje..

Gość aa jaaa mysle zee
:) moj chlopak jest nizszy ode mnie o jakies 5 cm. mam 172 wzrostu. nie przeszkadza mi to , ma piekne wnetrze, to sie liczy, i to pozostanie a nie uroda :) mam 18 lat :) on 24 :)

facet z takim wzrostem musialby byc zjawiskowo przystojny bym nie zwazala na identyczny wzrost co moj- Wole takich co sa wyzszi o pol glowe mimo moich wysokich obcasow ;)

Gość trying.
Nie ma co sie oszukiwac, bedzie ci o wiele trudniej znalezc partnerke, ale wszystko jest mozliwe..

a co to mało filigranowych kobiet chodzi po tym świecie?????? nie bój żaby, i nie straszcie go , znajdziesz jakomś wybrankę...

bry 🖐️ pytanik78__ podobnych tematów było już mnóstwo i jak w każdym z nich odpowiadam, że jak dla mnie wzrost faceta nie jest najwazniejszy. Może być niski, bo przeciez małe jest piękne. Sama mam 1,70 i miło byłoby popatrzć na faceta z góry:P

przyznaję się - lubię wyskokich, dość dużych facetów. Nie znaczy to, że niski facet mi się nie spodoba - nie odmawiam im uroku, ale wolę wyższych

Spotykałam się w sumie z dwoma niższymi ode mnie facetami, mam 177 cm wzrostu, ale przyznam szczerze nie czułam się komfortowo, liczy sie wnetrze wiadomo, sama widuje często pary gdzie panowie sa mniejszego wzrostu od swoich partnerek, niemniej to kwestia gustu. Ja ciesze się, że narzeczony jest wyższy ode mnie ponieważ lubie czuc się malutka przy facecie. Ale lepszy juz jest niski i dobry niż wysoki i źle traktujący kobietę. Podsumowanie: Wzrost nie jest najważniejszy :)

Gość pytajnik78
A co na to niskie kobiety? Czesto jest tak ze niskie kobiety wola wysokich facetow :] - paradox. Szkada ze nasze obcasy maja tylko jakies 2cm.

Gość
Może glany na podwójnej podeszwie ci pomogą chłopie :P

Gość za mały
:O ja mam 170+jakieś buty-byłabym od niego wyższa prawie o głowę:O dla mnie taki facet nie wygląda jak dorosły facet tylko jak dziecko

Gość 166cm to nie tragedia
nie przesadzaj :) .Ja mam164 spoko nie jest tak zle.

Gość śweitlna pała
pewnie, że się liczy. facet musi być przystojny, a jak mam byc przystojny mając 166 cm?

Gość śweitlna pała
nie podobają. facet musi być przystojny. a jak ma być przystojny mając 166 cm>

Gość pytajnik78
Heheh no tak kobieta jak jej sie wydaje ze jest niska to zaklada buty - obcas z 6cm i po problemie jest wiecej niz 170 a ze pod przysznicem -6 cm co z tego ;) A facet doda sobie w teb sposob tylko jakies 2 cm

Gość sama mam 160 cm ale dla mnie
facet MUSI MIEC przynajmnmiej 185 cm - ponizej to takie niewyrosniete niedorozwiniete fizycznie karly :-o ja lubie sie poczuc bezpiecznie w ramionach prawdziego mezczyzny a nie jakiegos pokurcza :-o