Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kala to ja

Ktoś zna filozofa ?

Polecane posty

Gość Kala to ja

Jakimi są ludźmi ? Właśnie jednego poznałam, lecz nie wiem czy sens wchodzić w tą znajomość, słyszałam ze to nadęte bufony i nudziarze :o nie mówiąc, że tak naprawdę nic nie wiedzą o życiu

Gość finreh-vr
ja znam

ja znam jednego filozofa, bardzo sympatyczny i otwarty gość - jedyny minus sekisista ale da się z nim dogadać...

Gość Kala to ja
więc jakie masz zdanie ?

Gość finreh-vr
uwielbiam go jest najlepszym przyjacielem swiata cudowny czlowiek cudowna dusza kocham go jak brata

Gość Kala to ja
hmm same pozytywny dziwne aż :) osobiście spotkałam się z opinią, że nie warto się bliżej z nimi zadawać :P Ten "mój" wydaje się bardzo zarozumiały, choć coś jest w nim intrygującego

Gość finreh-vr
no tak nie same pozytywy ma tez kilka wad ktorych jako u swojego faceta nie potrafila bym zaakceptowac

Gość hyhyuuh
hahah co za mitomani "osobiście spotkałam się z opinią, że nie warto się bliżej z nimi zadawać" leżeeeeeeeeeeeeeee :D to jakby pisac o jakis plemionach z odleglej afryki prawie mam 2 kolegow co studiuja filozofie, obydwoje otwarci, towarzyscy, milion tematow do rozmow, tysiace dyskusji na kazdy temat, bardzo inteligentni

Gość złote włosy wiatr mi czesze
ja znam

Gość Kala to ja
buntownik cos wiecej ?:P

Gość Seventh Of Last Month
Mój były. Tragedia:/

Gość Kala to ja
seventh ? plis rozwin dla mnie tylko relacje z 1 reki sie licza:P

Uwielbialam wciagac go w dyskusje na koncu ktorych sam sobie zaprzeczal. Ogolnie lubil miec inne zdanie niz innni ot tak sobie, po to, zeby byc kontrowersyjnym. Poza tym komplikowal wszystko. Generalnie rzecz biorac mial mnostwo wad.. i pil za duzo. A kiedy wpadal w ciag robil naprawde idiotyczne rzeczy. Nie wiem czy to dlatego ze byl filozofem czy dlatego ze mial po prostu kiepski charakter:/

Gość Kala to ja
oj to rzeczywiscie z deka zwariowany , "moj " jest wlasnie przerazliwie poukladany, na wszystko ma odpowiedz, jakbym zyl 100 lat, a ledwo ponac cwierc wieku :P, z racji swojej wiedzy i doswiadczenia mega zarozumialy chyba nie wytrzymam z takim bufonem :P

Zarozumialy tez byl, zawsze mial racje. A najgorsze, ze wypowiadal sie na tematy o ktorych nie mial zielonego pojecia :) Ale jesli nie pije, wszystko mozna wytrzymac jesli cie kocha:)

Gość biały kot
Ja znam bardzo wielu filozofów są to bardzo otwarci, sympatyczni wyluzowani ludzie z dystansem do siebie i reszty świata

Gość ja znam dr filozofii
błyskotliwy tylko chleje

Gość Jestem żoną
Jestem żoną filozofa :)

A ja głupiutka myślałam, że ludzi ocenia się po charakterze! No ale... z filozofią dopiero zaczynam \\\"romansować\\\", więc co ja tam wiem...