Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana matka

Moj 21 letni syn zwariowal!

Polecane posty

Gość zdesperowana matka

Moj synek wzwariowal. Dzis rano oswiadczyl mi, ze jest w zwiazku z 16 letnia dziewczyna. Przeciez to szalenstwo. Ta dziewczyna to jeszcze dziecko. Ona jemu nic dobrego nie moze dac. Co ja mam zrobic? Jak mu wytlumaczyc, ze popelnia blad? Nie potrafie sie z nim dogadac... Prosze o pomoc

Gość axila
ale w czym problem

on juz jest pelnoletni i sam ma prawo podejmowac takie decyzje najwyzej potem bedzie placil za nie ale ty nie powinnas sie mieszac.to juz jest dorosly facet a nie chlopczyk za ktorego mama podejmuje wszystkie decyzje i uczy go jak zyc nie rob z niego kaleki i nie skreslaj od popczatku tej dziewczyny kto wie moze ona da Ci wnuka:D

Gość hyhyuuh
SYNEK :)

Gość zdesperowana matka
Czy to normalne zeby 21 mezczyzna wiazal sie z 16 dziewczyna? Kto to widzial? On studiuje, a ona dopiero co poszla do liceum. Jak to wyglada? Jestem przerazona. Nie wiadomo co z niej jeszcze wyrosnie...

a 21 lat dla chłopaka to dużo???? faceci w takim wieku to jeszcze bardziej dziecinni są niż dziewczyny w wieku 16lat

Gość hehehaha
to sobie ja wychowa:D Kolejna nadęta mamuśka, która wie lepiej...

ja też miałam 5 lat starszego faceta w jej wieku i też nie zepsułam go, a tylko poprawiłam

Gość Jullila
Cokolwiek by Pani nie powiedziała, Droga Forumowiczko, syn zrobi po swojemu. Można mu uświadomić kilka ważnych spraw sfery intymnej, ale nie można niczego perswadować. Syn chciałby mieć w matce oparcie. Jesli naprawdę jest zakochany i Pani posłucha, zostawi tę dziewczynę to do kogo będzie miał pretensje? W dzisiejszych czasach między parami jest właśnie taka różnica wieku i coraz mniej ludzi to razi. Prawdziwa miłość przetrwa dłudo i różnica się zatrze, a jeśli to mrzonki to umrą same śmiercią naturalną.

Gość zdesperowana matka
Ja chce dla mojego syna jak najlepiej. A moj syn napewno nie jest dziecinny. Od malego wykazywal sie ogromna odpowiedzialnoscia. Nie ma nalogow, jest dobrym studentem. A ta dziewczyna to jedna wielka niewiadoma.

Gość hehehaha
To nie średniowiecze... Jeszcze byś mu może dziewczyny dopierała. Wybór należy do niego. To On z Nią spędzi życie, a nie Ty. Jest dorosłą osobą, w wychowanie ICH dzieci i urządzanie ICH mieszkania też będziesz się w przyszłości wtrącać?

Gość zdesperowana matka
Stosunek z nieletnia? No tak. Jeszcze pojdzie do wiezienia. Ja wiedzialam od poczatku ze to zle sie skonczy. On jest naprawde dobrym chlopcem.

I nie pójdzie do więzienia, bo od 15go roku życia kurator na karku nie siedzi :)

Gość zdesperowana matka
Przeciez on moze ja skrzywdzic. Jak sie rozstana, to nie wiadomo co takiej strzeli do glowy. no i jak jeszcze pojdzie do wiezienia? Co mam mu powiedziec?

Gość droga matko
Na razie ona jest wielką niewiadomą, ale przecież możesz poznać ją lepiej. Przypuszczam, że czasami będzie bywać w waszym domu, więc będziesz miała okazję zobaczyć, czy jest kulturalna, dobrze wychowana itd. Miej trochę zaufania i szacunku do wyborów Twojego syna. Skoro jest taki, jakim go opisujesz, na pewno nie wybrał sobie nieodpowiedniej dziewczyny. Dziwi mnie, że jedynym Twoim argumentem jest jej wiek. Ty też kiedyś miałaś 16 lat.

Gość hehehaha
Ile Ty matko masz lat? Naprawdę w ogóle nie masz pojęcia o osobowości prawnej? Przecież to oczywiste, że do więzienia nie pójdzie. Nie chciałbym takiej matki;/

Moi rodzice i matka kolegi chcieli nas ze sobą zeswatać. On jest 7 lat starszy :/ Jakoś tamta nie miała nic przeciwko.

Gość zdesperowana matka
Mam 46 lat. I w wieku 16 lat nie mialam w glowie facetow. Pochodze z biednej rodziny. Wtedy byly inne czasy, trzeba bylo uczyc siea by zdobyc wyksztalcenie, pomagac rodzicom. Roznica pomiedzy moim mezem a mna jest wieksza. To 9 lat. Ale gdy go poznalam, mialam 20. A tyle sie slyszy teraz o tych mlodych dziewczynach...

Gość pachnie prowokacja
ale jesli nie, to najpierw wypadałoby poznac dziewczynę, a potem oceniac. No i troche zaufania dla syna - dlaczego miałby sobie znalezc jakas okropną? Wiek o człowieku nie przesądza.

Gość zdesperowana matka
Myslalam, ze znajde tu jakas porade. Nie mozna przeciez tak tego zostawic. Co ludzie na to powiedza? Nie chce, aby ludzie szeptali o moim synku, ze jest pedofilem albo czyms gorszym.

właśnie, proszę pani:O w tym wieku poziom umysłowy synka i tej dziewczyny jest na równi:O wiele młodych dziewczyn ma bardziej poukładane w głowie od 20 paroletnich chłopaczków, co to latają po dyskotekach palą szlugi albo inne szkaradztwo i wracają zalani do domu nie twierdzę że pani syn jest taki. dziewczyna zapewne mu odpowiada skoro ją wybrał z pośród innych a 5 lat to nie jest straszna róznica, ludzie po 10 i więcej lat różnicy w związkach mają i żyją szczęsliwie

Gość całkowicie czarny kot
daj na luz im bardziej bedziesz naciskac tym mniej to da

Gość dddddskkkkkkkkk
No sorry, tak go mamuśku wychowałaś, że teraz deprawuje nieletnie.

Gość lflfllflflflflflflf
A nie molestował młodszych kuzynek?