Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gisssiii

mam 21 lat a a matka traktuje mnie jak dziecko

Polecane posty

Gość gisssiii

najgorsze jest ot ze jestem uzalezniona finansowo i chyba psychiczne ale tego juz nie wytrzymuje. Moja matka gnoi mnie ze jestem niesamodzielna ale nawet nie pozwala mi taką byc. od rana sie juz zaczyna wychodze na uczelnie " zeobiłam ci kanapki do szkoły" ale to jest pikuś. Jest straszna dewotką, nie mam mowy abym opusciła msze w niedziele ob jest awantura. Mam chłopaka który pracuje i chciał abym z nim zamieszkała ale boje sie sama nie wiem czemu boje sie. Awantury są i juz czasem kiedy uciekałam do neigo na noc ona z takim oburzeniem ze jak tak mozna ze pewnie robie jakies nei moralne rzeczy( bo słowa seks nigdy nie użyła) i po prostu to juz jest straszne nienawidze jej

ja się wyprowadziłam z domu w tamtym roku we wrześniu(miałam 19 naście lat,zaczełam prace na stale w lipcu wiec bylam juz stabilna finansowo) teraz mam 20:) wyprowadziłam się bo nie mogłam wytrzymać sytuacji panującej w moim domu( chodzi o mojego ojczyma, zawsze wszystko było zle). Byłam już zaręczona i zamieszkałam z narzeczonym. W styczniu mieliśmy już ustaloną datę ślubu a 6.09.2008 roku pobraliśmy się:) wszyscy sie dziwili ze nie wpadlismy a sie hajtamy, bo po co w tak mlodym wieku a my chcielismy i juz;) Na poczatku bylo ciezko finansowo( oboje pracujemy) ale teraz jest super , wynajmujemy kawalerkę i chcemy sięw najblizszym czasie budowac:)

Gość gisssiii
własnie dziś stwierdziła ze jestem dziwką i zę sie puszczam a nie ma pojecia o moim życu nie zna mnie nei wie jaka jestem...

Gość gisssiii
najgorsze jest to ze przed moim chlopakiem zgrywa dobrą mamusie... a tak naprawde jest dwulicowa .z chłopakiem jestem ponad rok dzis, dostalam prezent tak bez okazji bluzkę a teraz własnie kiedy on wyszedł reozmawiaął na głos z moim ojcem ze puszczam sie z nim bo on kupukje mi ciuchy. poprstu ziemia mi sie zapadla pod nogami jak to usłyszalam dla niej nie jest do przyjecia to ze jestesmy ze sobą bo sie kochamy

giisii Sama jestem matką mniej więcej takiej córki.Jezeli piszesz prawde nie zastanawiaj się.Wyprowadx sie z tego domu i to janajszybciej.Na faceta też za bardzo nie licz, zaczna sie kłopoty finansowe,próbuj gdzies dorobić na studia,powodzenia!

Gość szaraaaaa
ja bym na twoim miejscu powiedziala matce co o tym mysle;) przeciez seks przed slubem nie jest niczym zlym a poza tym co jej do tego:) Twoje zycie twoja wiara... Nikt nie ma prawa zmuszac cie do chodzenia do kosciola (to mija sie z celem...) Może własnie wyprowadz sie, odpocznijcie troche od siebie.