Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Davelight

You can leave your hat on...!

Polecane posty

Azaliż czyż wiecie, że piosenka ta została wybrana przez internautów jako Najlepszy Przebój do Robienia Striptizu? :classic_cool: Tak więc cieszmy się ostatnimi dwoma godzinami niedzieli, nie myśląc jeszcze o poniedziałku... Łyk czerwonego wina i do dzieła! ;)

Gość tu na kaffe
Panno oświecona jest dzień zaduszny ;) i nie kapelusze dziś ludziom w głowach Polacy to smutny naród :(

Czy Twoim zdaniem to, że kobieta, zamiast sterczeć przed komputerem i czytać te dołujące wpisy na kafe, pójdzie i zabawi się ze swoim facetem, ubliża zmarłym? :O

Gość tu na kaffe
otóż nie :D ale tłumaczę tak "ogromną" ilość odpowiedzi , nasze narodowe motto to "do picia znajdzie się zawsze powód" i ten bezgraniczny smutek wydzierający się z przepitych oczu ;)

Gość tu na kaffe
Jak widzę ludzi na ulicach to dochodzę do wniosku że częściej piją jak się kochają :classic_cool: ba niektórzy nawet "niosą ze sobą" ten gorzelny aromat :(

ja zaplace robaczku ;)....aha serca nie mozna zlamac ...co najwyzej pokaleczyc i choc wiele blizn potrafi miec wciaz bic potrafi ;)

Oooo ! nie nie nie :) ty stawiasz ja tylko zaplace ;) najwazniejsze ze twoje serce jest na wlasciwym miejscu i wciaz dziala :)

licze na to ze masz dobra krzepliwosc krwi ;)....jutro bedzie dobrze pojutrze lepiej ...trzeciego dnia kopnij oprawce w dupe i zapomnij :)

ciężko zapomnieć o kimś kto chodzi z twoją koleżanką i o kimś kogo widzisz 3 razy w tygodniu po 24\h :o

fakt to nie jest latwe ..ale nie niemozliwe .... ktos napisal madre slowa : faceci sa jak autobusy, zawsze moze byc nastepny :)

kiedy ja myślę, że ten w który powinnam wsiąść właśnie dzisiaj odjechał w piiizduuuu :(

no i co ?! bedziesz stala na przystanku jak Wańka-wstańka? odwroc glowe moze to wlasnie nastepny jest ten wlasciwy ...a ty tylko zylas w nieswiadomosci

oj kabel. pomagasz mi dziś niesamowicie ;) ;* ❤️ odwrócę, na razie musze odchorować :) ps. to co kto teraz ściąga ? :D majciochy ? :D