Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora na rzs

świeradów-zdrój czerniawa

Polecane posty

Gość chora na rzs

czy był ktos w tym sanatorium może??? opiszcie wrażenia, zabiegi, co trzeba zabrać i czy jest internet proszę

Gość TY NAPRAWDĘ CHORA JESTEŚ

Gość chora na rzs
bez żartów - nigdy nie byłam w sanatorium...

Ja byłam w Świeradowie w maju/czerwcu tego roku. Moje sanatorium "Słoneczko" niwielkie, bardzo zadbane, miło mi się tam mieszkało. Samo miasteczko maleńkie i bardzo urokliwe. W około piękne góry, jest gdzie spacerować. Kuracjusze mają możliwość wyjazdów na wycieczki. Niestety w całym Świeradowie nie ma kawiarenki internetowej. Ponoć gdzieś, na drugim końcu miasta, jest jakiś dom sanatoryjny z dostępem do internetu, ale ja sobie odpuścilam poszukiwania. Przy Twoim schorzeniu pewnie będziesz miała okłady, lub kąpiele borowinowe - fantastyczna sprawa! Może jakaś gimnastyka, zabiegi fizykalne. Masz jakieś konkretne pytania, chętnie odpowiem. Acha, w Świeradowie leczy się bardzo dużo Niemców, no i ceny w sklepach dostosowane są do nich, czyli wszystko drogie!

Gość chora na rzs
dzieki Fler:) są jeszcze dobrzy ludzie na świecie:))) mam skierownie do szpitala sanatoryjno-uzdrowiskowego w świeradowie, jak oglądałam w necie to taki wielki obiekt a/la zamek jeżeli możesz , to napisz mi czy musze brac coś szcZególnego ze sobą na czas pobytu, i np. cZy miałaś zabiegi w jednym miejscu i o jakiej porze? jakich można spodziewac sie pokoi i czy to miasteczko jest duże? z góry wielkie THH pozdrawiam

Gość chora na rzs
up

Gość chora na rzs
może ktoś jeszcze tam byl?? napiszcie prosze cos o zabiegachi czy pomagały:)

Gość jacobs
Kiedy jedziesz tam? moja mama ma skierowanie na 3 grudnia a Swieradów jest fajny szczególnie zimą

Gość chora na rzs
jacobs 3 grudnia :P do 23:) napisz coś więcej pliss o tym swieradowie w jakim wieku jest mama? ja mam skierowanie z NFOZ

Gość ella111
ja też tam jadę 3-ego

Gość chora na rzs
ups

Gość chora na rzs
ups

Gość chora na rzs
nikt wiecej nic nie wie???

Gość pan 234
walenie w cenie?

Hejka :) Ja byłam w Świeradowie zdrój niecały miesiąc temu razem z mamą, ale w innym miejscu bo w hotelu Era. Spędziłyśmy tam cały tydzień, bo z mamą wykupiłyśmy sobie tam taki pakiet kuracji intensywnej :) Mama strasznie narzekała na ból pleców, a ja byłam strasznie wymęczona po sesji bo jestem studentką i ta sesja mnie wykończyła :P. Świeradów jest na prawdę uroczą mieściną bardzo mi się podobało :) Korzystałyśmy codziennie z mamą z zabiegów- różne masaże, okłady oraz gimnastyka. Było cudownie! :) Mama do dzisiaj nie skarży się na żadne bóle. Sprawdź sobie co ten hotel oferuję, na prawdę wspaniała sprawa http://hotelera.pl/pl/