Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedzoneczko

czym zageszczacie mleko?

Polecane posty

Gość jedzoneczko

co dodajecie do mleka? kleiki ryzowe, kukurydziane? podobno do jednej porcji mleka powinno dodawac sie kaszke glutenowa. ale te ktore znam sa rownoczesnie kaszkami mlecznymi i nie wiem jakie proporcje zastosowac. co wy dodajecie od mleka zeby bylo bardziej sycace. dodam ze moj prawie 8 miesieczny synek pije mleko 3 razy. ok 19, 22 i 5 rano.

Gość ja zagęszczam mąką
ziemniaczaną ;-)

Gość jedzoneczko
ja tez probowalam maka ziemniaczana bo tak robili nasi dziadkowie, ale niestety nie chcialo to przejsc przez dziurke od mumlusia. moja mam poradzila mi zelatyne, ale to raczej dla mnie zeby mi sie mozg troche scial i zebym pomyslala 500 razy zanim wezme sie za plodzenie dzieci skoro nie potrafie ich wychowac.

Gość jedzoneczko
do przedmowczyni. mas zracje. najpierw pomysl. kto jeszcze????

Gość ewelina321
dokładnie moje kochane ;-) mąka ziemniaczana ma najwięcej protein, białka i innych składników odżywczych ;-) też tylko tym zagęszczam ;-) pozdr ;-)

Gość jedzoneczko
kto jeszcze?

Gość hoszczorka
no coz ja nie wiem czy ta maka dziala faktycznie tak rewelacyjnie ale moja dzidzia wlasnie zjadla i postaram sie to wyprobowac przy nastepnym karmieniu. dziekuje za cenna wskazowke.

Gość Marta Kielce
Jezu, dziewczyny, to naprawdę działa? Ja dopiero co zostałam młodą mamą i karmię jeszcze piersią. Mam nadzieje że jak najdłużej, ale przecież same wiecie że to różnie bywa. Byłabym zadowolona gdybym mogła zastąpić te wszystkie sztuczne kaszki naturalną mąką. Powiedzcie coś więcej, prosze.

Gość jedzoneczko
upupup

Gość jedzoneczko
up

Gość monisia..
góra dwie łyżeczunie ;-)

sinlackie- wiem od 6 miesiaca ale lekarka kazala. corce tez zageszczalam sinlackiem prawie od urodzenia i dzieki temu mala nie ulewala bo u nas nie chodzi o sytosc tylko o ulewanie. a nie chce ich faszrrowac debridatem od malęgo. moja lekrka twierdzi ze w mlekach specjalistycznych ar jest maka chleba swietojanskiego dodana wiec jak ja dodam pól miarki sinlacku do co 2 karmienia to na jedno wyjdzie. no i racje ma moim zdaniem.