Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 3, 2008 coś tam gadam... i gadam... i gadam.... i nagle nie wiem już co właściwie chciałam powiedzieć :O czy to jest jakieś zaburzenie które podlega leczeniu? czy starcza skleroza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhyhuhhu Napisano Listopad 3, 2008 nie. to adhd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 3, 2008 adhd w moim wieku? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhyhuhhu Napisano Listopad 3, 2008 jestes wyjatkowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Listopad 3, 2008 Skleroza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 3, 2008 Myrevin :O ale już...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fannky 0 Napisano Listopad 3, 2008 starość nie radość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 3, 2008 :( czy jest na to jakiś lek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Floriana 0 Napisano Listopad 3, 2008 Miód i orzechy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ostre ruchanko ci pomoże Napisano Listopad 3, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bardzo ostre musi byc Napisano Listopad 3, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 3, 2008 nie lubię miodu :O orzechy owszem ;) ale może jakieś tabletki polecacie...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złoty niezalogowany. 0 Napisano Listopad 3, 2008 Lusesita de Milagros Dolores starosc nie radosc :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzydkie babsko Napisano Listopad 3, 2008 Lusi, a kiedy ostatnio byl seks? Zeznawaj zaraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pawulon ci pomoże Napisano Listopad 3, 2008 a ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 3, 2008 seks był wczoraj :P i wcale mi na TO nie pomaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzydkie babsko Napisano Listopad 3, 2008 kurcze...to jak nawet seks nie pomaga to ja juz nie wiem co Ci radzic:/:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 3, 2008 pora umierać... :( skoro już nie wiem o czym gadam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzydkie babsko Napisano Listopad 3, 2008 na razie sprobuj wiecej seksu a potem sie zobaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złoty niezalogowany. 0 Napisano Listopad 3, 2008 ja bym mogl Ci pomoc ale to nie ma sensu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 3, 2008 sex tylko łikendowy :( na razie... Złoty pomóż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeśli zakładasz taki temat Napisano Listopad 3, 2008 Luśka pierdoły gadasz!! Umierać od razu. Za młoda jesteś :P Wyśpij sie Kobieto, odpocznij i nerony będę dobrze pracować ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dusuciel z Biedronki 0 Napisano Listopad 3, 2008 Lusesita de Milagros Dolores Za dużo gadasz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 3, 2008 to może być od przemęczenia...? :O myślałam ze od zaniku szarych komórek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złoty niezalogowany. 0 Napisano Listopad 3, 2008 tak teraz pomoz :P owszem seks jest zdrowy wspaniale rozluznia miesnie odpreza :) ale nie pomoze na Twoja przypadlaosc :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złoty niezalogowany. 0 Napisano Listopad 3, 2008 Lusesita de Milagros Dolores na kafe piszesz od 5-6 lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 3, 2008 Złoty oszalałeś??? od trzech z hakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeśli zakładasz taki temat Napisano Listopad 3, 2008 No pewnie, że może byc od przemęczenia!! Na śmierć komórek jeszcze przyjdzie czas, chociaż każdego dnia umierają w sumie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złoty niezalogowany. 0 Napisano Listopad 3, 2008 jak z hakiem to ok. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Listopad 3, 2008 O masakra-nie mów, że starcza skleroza bo mam dokładnie to samo!! Gadam i gadam i nie wiem co gadałem-zawsze znajomi mają pompę ze mnie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach