Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 3, 2008 :D może to dlatego że odbiegam na moment bo mam jakąś myśl... i za chwilę mówię: kurwa :O ale o czym to ja mówiłam...? znajomi się ze mnie śmieją :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dusuciel z Biedronki 0 Napisano Listopad 3, 2008 za dużo gadasz i zapominasz co było godzinę temu na początku. Zabardzo się rozgadujesz, odbiegasz od tematu i już nie pamiętasz co było sednem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 3, 2008 racja Dusucielu jak mam mniej gadać skoro muszę dać upust i się wywewnętrznić ? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 3, 2008 hmmm nie martw sie Lusi ;)....ta przypadlosc dotyka wszystkich :) mowisz mowisz... wystarczy jakis maly zyciowy problem ,zamyslisz sie na chwilke i zoonk zapominasz :) dotyka to nawet dzieci w podstawowce ...one tez maja swoje problemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 3, 2008 kabelku :O czy Ty też tak masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 3, 2008 mam ;) tylko ze mi to wisi :) ...jestem mistrzem improwizacji wiec wychodze z tego gladko .....tak nawiasem geba mi sie nie zamyka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 3, 2008 :D pracuję z koleżanką która ma tak jak ja :O rozmawiamy jak nakręcone i raz zapominam ja raz ona... i rżymy ze śmiechu :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dusiciel z Biedronki 0 Napisano Listopad 3, 2008 I gadacie jak typowe kobiety - bez sensu, aby tylko paplać, bo i tak nie pamiętacie o co chodziło :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 3, 2008 jak to bez sensu...? :O o samych ważnych sprawach tego świata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Davelight 0 Napisano Listopad 3, 2008 Luśka, nie przejmuj się. Ja i tak Cię lubię. :P Na pocieszenie taki głupi kawał: Lekarz do faceta: No wiec zrobiliśmy pana żonie wszystkie badania. Facet: Iiii? Lekarz: Niestety była u nas w tym saym czasie inna pani Kowalska i nie wiemy, które wyniki są czyje. Jedna z pań ma AIDS, a druga Aizheimera. Faceta: To co ja mam teraz zrobić? Lekarz: Wywieźć żonę za miasto. Jak trafi sama do domu, prosze po prostu zrezygnować z seksu. :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 3, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 3, 2008 hahah :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 3, 2008 i to zmotywowało mnie do spaceru wieczorową porą z psem ;) dotlenię mózg i przemyślę problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 3, 2008 idzesz z psem zeby sie nie zgubić ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 3, 2008 kabel to był cios poniżej pasa ale zmarzłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 4, 2008 pragnę tylko dodać iż zakupiłam bilobil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brawo Luśka Napisano Listopad 4, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 4, 2008 za co? :O za sklerozę? w tak młodym wieku...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brawo Luśka Napisano Listopad 4, 2008 stara jestes, musisz jakos sobieradzic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 4, 2008 brawo Luśka>>>>>>Luska stara ? chyba ci sie filmy popieprzyly ....no coz skleroza i ciebie nie oszczedzila :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 4, 2008 Luska !!!! kupilas bilobil ale zapomnialas go lyknąc to dlatego nie mozesz trafic na kafe ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brawo Luśka Napisano Listopad 4, 2008 prawie 40 lat to juz stary rupiec;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 6, 2008 dzięki :O połamało mnie i nie miałam siły odpalić kompa :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeeee tammmm Napisano Listopad 6, 2008 Lusia - nie bierz bilobilu bo dostaniesz sraczki :-D A jak wygrasz dziś w totka to jej w ogóle nie opanujesz:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yyyy.... Napisano Listopad 6, 2008 Połamało? Łyknij aspirynę i wskakuj do wyrka. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 6, 2008 :D ale co ma sraczka do lotka? że niby z radości? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 6, 2008 chyba mam początek grypy bo gorączka 39 stopni i jakby mi ktoś plecy obił bejsbolem :( total fatal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robaczek41 0 Napisano Listopad 6, 2008 ja wiem co to ! to demencja starcza luśka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 6, 2008 :( ale jak ja mam to już teraz to co będzie za 20 lat??? jeśli dożyję :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robaczek41 0 Napisano Listopad 6, 2008 nic nie będzie, bo nie dożyjesz po prostu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach