Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

wyrzuty

Polecane posty

Gość

czyje się winna wobec swojego byłego. niby nie jestesmy razem ale wciaz mamy kontakt, ja chcialam zebysmy wrocili do siebie ale on byl niezdecydowany i tak tkwilismy w zawieszeniu.. w miedzyczasie ja sie zaprzyjaznilam z jego znajomymi i co jakis czas spotykalam z nimi, rozmawialam przez internet co u kogo slychac... staralam się zyc dalej, nie siedziec w domu tylko zapomniec o nim.. ostatnio tez tak wyszlam z nimi i zjawil się ON. pelna kultura, nie klocilismy sie , nawet chcial mnie odwiezc do domu ale stwierdzilam ze wroce z tm kolega ktory mnie przywiozl.. niestety sutuacja wymknela sie troche spod kontroli i calowalam sie z jego koelgą.. w ogole zapomnialam o moim bylym.. bylo milo ale nic to dla mnie nie znaczylo.. nastpenego dnia ten kolega i ja mielsimy wyrzuty sumienia.. glupia sytuacja. stwierdzilismy ze bedziemy to ukrywac.. ale nie wiem czy ja wytrzymam i nie powiem.. nie wiem tez czy on sie pewnego dnia nie wygada.. boję się.. wiem ze on mi nie wybaczy i choc nie jestemy razem to mam wrazenie jakbym go zdradzila i to jeszcze z kumplem.. nie sądzilam ze kiedys dojdzie do takiej sytuacji..wiem ze alkohol to nie usprawiedliwienie ale to sie glownie przyczynilo do zaistanialej sytuacji.. nie chcialam zeby tak bylo.. chcę tylko ejgo.. jestem przerazona i nie mogę patrzec na siebie

Gość chyba nie zrozumialam
nie jestescie ze soba, a Ty masz wyrzuty ze sie z kims calowalas? Ewentualnie ten znajomy moglby miec, ze byla dziewczyna kolegi czy cus. Ale przeciez wolna juz jestes... :O

Nie miej wyrzutów....naprawdę...W sumie nic złego nie zrobiliście,mały niewinny pocałunek:P...i nie przyznawaj się facetowi(chociaż przecież spokojnie możesz,nie jesteście razem).Też byłam kiedyś w podobnej sytuacji.Rozstałam sie,poszłam na imprezę w tany i miałam wyrzuty sumienia ze w ogólę z kimś tańczę:)hehe...Masz swoje nowe życie,bez niego,rob co chcesz...I wiem,ze ten pocałunek nie byl mily,bo jak można całować kogoś a mieć w sercu ukochana osobę z którą chce sie być:(Przykro mi,moze jeszcze Wam sie kiedyś ułoży.Tego Ci zyczę Pzdr:)

Gość
bo to tak wyglada z boku jakbym ja mu chciala zrobic na zlosc.. pomysli ze chcę z niego idiotę zrobic... ogolem widzialam ze jednak cos do mnie jeszcze ma.. tak sie na mnie patrzyl wtedy.. i chcial zebym z nim wrocila do domu.. a ja wybralam kogos innego choc nie przewidywalam ze bedzie cos miedzy nami... boje sie ze on moze uznac ze ja spalam z jego kolega, w sumie od pocalunku do lozka jest krotka droga.. wiem jacy sa faceci czasem , boje sie ze ten gosciu moze sobie dopisac ciag dalszy.. najgorsze jest to ze ten drugi sobie nadziei narobil ze moze cos bedzie miedzy nami choc juz mu wczesniej mowilam ze nadal kocham bylego... w sumie nie rozumiem jego kumpla.. po co sie w to pakuje.. jestem niespokojna.. wszystkie moje starania by go odzyskac wziely w leb..

Gość meżczyzna dgfa
Strasznie łątwo zapominacie i najdujecie ukojenie w ramionach innych. Wstyd. Osobiscie nigdy nie chciał bym mieć takiej kobiety.

Gość
od 4 mcy zebram o jego uczucia czekam , nie spie nie jemm to jest latwo??????????