Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annngelikkkka

Czy jest możliwe kochać dwóch?

Polecane posty

albo napisz mu ze nie chcesz zeby pisal do ciebie smsow bo czujesz sie osaczona przez niego

Gość pewna meksykanka
zmiana numeru to dobry pomysl, o ile nie jest to dla Ciebie zbyt klopotliwe. I wyrzuc stara karte, zeby Ci nie przyszlo na mysl przeczytac wszystko hurtem np. za tydzien. To jak rzucanie palenia, zadnych papierosow w zasiegu reki.

Gość Annngelikkkka
No oczywscie napisalam to i to nie raz. Ale on twierdzi, ze to niemozliwe. Nie potrafi itp.I dalej pisze. A mi nie ułatwia to trwania w swoim postanowieniu. Choć narazie się trzymam. Ja się boje, że on może przyjśc do mnie - już kiedyś tak było - przyszedł do pracy :o Zreszta mieszkamy na tym samym osiedlu, wiec spotkanie gdzies przypadkiem jest bardzo mozliwe.

Gość pewna meksykanka
No oczywscie napisalam to i to nie raz. Ale on twierdzi, ze to niemozliwe. Nie potrafi itp.I dalej pisze. A mi nie ułatwia to trwania w swoim postanowieniu. Choć narazie się trzymam wlasnie dlatego zmiana telefonu jest dobrym posunieciem. przedtem napisz mu, ze masz dosc jego nachalnosci i zmieniasz numer. On sie z tego wyleczy, tylko trzeba byc radykalnym. A ty tez troche pocierpisz, jak po odstawieniu marichuany ;) To takie cudowne byc uwielbiana... taki balsam na kobieca psychike.. boost dla ego. Moze Ci tego brakowac, ale pamietaj wtedy, ze to jak z narkotykami, pierwsze dzialki za darmo i taki odlot a potem....?!

angelika - nie odpisujesz nic. a jak przyjdzie do ciebie - to ochrzan go ze sobie tego nie zyczysz. PS a gdzie twoj mąż? powinien tez przyjsc i powiedziec mu ze ty sobie nie zyczysz jego kontaktow - ja taki tekst puscilem jka mi laska na imprezie powiedziala zebym spławił gościa. rzucilem mu ze ona nie chce z nim gadac i gosc znikł natychmiast

Gość pewna meksykanka
beret - natychmiastowy test prawdy dla niedzwiedziowych deklaracji ;)

Gość pewna meksykanka
Kwiatek, kazdy jest na swoj sposob pieprzniety :P Ty tez

Gość pewna meksykanka
" Ja nie jestem pieprz.nięta. " Tak Ci sie tylko wydaje ;) "Kobieta jest w we Własnej pułapce O!." tak, to pulapka, ktora przypomina na poczatku basniowy ogrod ;) jak latwo nazywamy cos takiego "miloscia"...

Haj . Andżela Ogarnęłaś się już? brat_niedzwiedz Jestem zainteresowana Twoją osobą. Czy mnie potraktujesz z góry olewacko? na piwo zawsze mozemy isc:D

Gość Annngelikkkka
Pytanie postawiłam czy jest to mozliwe w ogole? Bo juz sama niewiedzizlam co się ze mna działo. Decyzje mi mąz pomógł podjąc - oczyscie nieświadomie :)

hehe ja wiem w czym problem. mąż nie zabiega o nią wystarczająco. mam rację angelikka? PS. meksykanka - nie wmawiaj ludziom tego jak sie sama czujesz :P :P

Gość pewna meksykanka
kwiatek, ja sie czuje wysmienicie, piekny dzien :) jakze nudne byloby nasze zycie bez tej odrobiny szalenstwa?

meksykanka, spadaj :P ja wole troche spontanicznosci i inwencji coby nudno nie bylo ale nie szalenstwa. a granica dosc cienka jest :P

Andżela Aleś wykombinowała. Mówię Ci-są inne,ważniejsze tematy niż tematy " od czapy". Bo skoro "tylko" zapytujesz..nie wnosząc nic więcej,nie czując tym bardziej..-uważam,że jesteś znudzoną mężatką:-p brat_niedzwiedz 'na piwo zawsze mozemy isc' -chętnie:-p Kiedy? Gdzie? O której? ;-) _kwiatek :classic_cool:

'na piwo zawsze mozemy isc' -chętnie Kiedy? Gdzie? O której? mam nadzieje ze nie masz meza bo jak wpadne ci w oko to pozniej mozesz załozyc podobny temat...:P:P:P

Gość Annngelikkkka
No napewno nie jest tak jak na początku. Ale to chyba wszędzie tak jest. Jednak dalej traktuje mnie bardzo dobrze, na kazdym kroku pokazuje mi, że jestem dla niego najwazniejsza. Nie jest typem romantykiem, który mówi czułe słowka, ale za to swoim postepowaniem wyraża jak mnie kocha. A mi byc może brakowało takich czułych słowek - przyznaje.

Gość Annngelikkkka
Kobieta w berecie - dla ciebie jest wazne co innego dla mnie co innego. Wiec każdy ma swoje zdanie.

angelika - nie daj sie nabrac na czule slówka - tak mezczyzni uwodzą kobiety. mezczyzna wyraza swoja milosc tym ze robi dla kobiety, jest dla niej, poswieca jej swoj czas. brat :classic_cool: :D :D

Gość pewna meksykanka
meksykanka, spadaj ja wole troche spontanicznosci i inwencji coby nudno nie bylo ale nie szalenstwa. a granica dosc cienka jest Kwiatek, to taka metafora byla .... :O A mi byc może brakowało takich czułych słowek - przyznaje. Angelika, maly trik: jak chcesz faceta sklonic do pewnych zachowan, to zrob to najpierw sama. Tzn. brak Ci czulych slowek? Zacznij Ty do niego czule mowic.... wyprobuj :)

Gość mam tak samo to jest straszne
Annngelikkkka ja Ciebie doskonale rozumiem !!!!!!!!! Ja od 2 lat jestem w bardzo beznadziejnej sytuacji ;/ Jestem z facetem 4 lata Po 2 latach naszego związku pojawił sie moj były, który na studia wyjechał do angli Sprawił,ze stałam sie szczęsliwa, że gdy o nim mysle na ustach pojawia mi się wielki usmiech Kilka razy zrywałam z nim kontakt bo chciałam normalnego zycia z facetem z którym jestem 4 lata ale nie potrafie o nim przestać mysleć gdy sie spotykami nogi mam jak z waty z serce mocno bije To jest dosłownie Chore!!!!!!!!!!!!!!1

Gość Annngelikkkka
A jak komus sie nie podoba moj temat to niech nie zaglada tu i sie nie wypowiada.

meksykanka - a to spoko :P to zwracam honor angelika - powiedz mężowi ze brakuje ci czulych słówek-moze sie postara na przyszlosc :classic_cool:

A mi byc może brakowało takich czułych słowek - przyznaje a podobno tamten ci pisze piekne esy....:P wiec w tej kwesti akurat mogła bys byc spokojna:P

Gość Annngelikkkka
Ja o tym wiem ze czyny przewyzaja słowa.....ale widac dalam sie omamić.