Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annngelikkkka

Czy jest możliwe kochać dwóch?

Polecane posty

hehe przynajmniej mnie rozbawiles nie jestem osoba ktora sie obraza i odpłaca tym samym ,wole sie posmiac to mamy ta sama przypadłosc...;)

Gość Lubiaca pierogi na r
No brat niedziwec tak umoralniał a teraz sam prowadzi jakies gierki słowne.

No brat niedziwec tak umoralniał a teraz sam prowadzi jakies gierki słowne. chyba pomylisłas zdrade emocjonalna autorki z miła pogawedka na kaffeteri... no ale wybaczam ci to wtorkowo popoludniowe zmeczenie...:P

Gość Lubiaca pierogi na r
tak sie zaczyna od niewinnej rozmowy przez smsy czy internet.... Jestes w ogole jakis dziwny człowiek :O

Lubiaca pierogi na r tak sie zaczyna od niewinnej rozmowy przez smsy czy internet.... Lubiaca trzeba znac naipierw siebie...by moc stwierdzic czy nadaje sie czy tez nie nadaje sie na rozmowy w internecie... z plcia przeciwna nie wszyscy myla problem autorki ktora otrzymuje esy od znajomego i nie wie jak ma sie zachowac:O a zwykła rozmowa na forum...!!!!!!! z kolezanka w berecie:D a co do twoich słow ze tak wszystko sie zaczyna....to wiedz ze jesli nie chcesz włazic do zimnej wody, to nikt do tego cie nie zmusi.... o ile wiesz co mam na mysli...?

Gość siena palona
powstaje pytanie, po co niedzwiadkowi te zabawy slowne? jaka potrzebe zaspokajaja? ;) zaraz powie, ze to czysta rozrywka, bez zadnych konsekwencji :) takie sobie gadanie, bez znaczenia, takie w zasadzie klepanie w klawiature, dla czystej przyjemnosci klepania.

powstaje pytanie, po co niedzwiadkowi te zabawy slowne? jaka potrzebe zaspokajaja? zaraz powie, ze to czysta rozrywka, bez zadnych konsekwencji takie sobie gadanie, bez znaczenia, takie w zasadzie klepanie w klawiature, dla czystej przyjemnosci klepania. NIE....:D to z powodu nadmiernego spozycia alkoholu jaki naduzywam ze swoja dziewczyna:P

a tak na powaznie to jest czysta ironia ze strony mojej kobiety ...na niektorych wydumanych i zadufanych w sobie kolesi machajacych dwusetkami jej przed oczyma...tu i owdzie kluczykami od swojego pieknie stuningowanego opla corsy rocznik '91 :P:P:P

Gość siena palona
niedzwiedz, eskalacja bezsensu w Twoich odpowiedziach jest obliczona na zbicie z tropu wszystkich czytajacych :)

niedzwiedz, eskalacja bezsensu w Twoich odpowiedziach jest obliczona na zbicie z tropu wszystkich czytajacych przyznaje sie bez bicia ze ostatni wpis to pomyłka moja:O zdarza sie i najlepszym...:P ten wpis dotyczy innego topiku...:D :D

Gość siena palona
to dobrze, ze przyszlas, bo mis juz zaczal bredzic.

Gość miś w czerwonym berecie
zakochana para jacek i barbara :-p

no wiesz rozmowy o polityce,kursach walut,i nowinkach technicznych...:P:P:P nie bez tanców..to było spotkanie w pubie:D nie martw sie...nie ty jedna jestes niedobudzona:D

'no wiesz rozmowy o polityce,kursach walut,i nowinkach technicznych...' Ze mną o powyższym nie porozmawiasz.jestem nogą ..kuter/nogą polityczną:-o 'nie bez tanców..to było spotkanie w pubie' Puby? Speluny raczej skoro tańców nie ma.. Zadymione,pełne panów z papierochem po 5o?:-p 'nie martw sie...nie ty jedna jestes niedobudzona' Nie martwię się.Wiem,że jesteś ze mną:-p Tja..