Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annngelikkkka

Czy jest możliwe kochać dwóch?

Polecane posty

Gość pewna meksykanka
zapotrzebowanie u kobiet na piekne slowa jest zdumiewajace... nie wiedzialam o tym dopoki sama nie wpadlam jak sliwka w kompot. Czar slow... ale jak mowi Kwiatek - czyny sie licza, milosc sie liczy. Slowka to tani towar, latwo go produkowac w ilosciach hurtowych i karmic kobiete lyzkami tej papki... :D

brat_niedzwiedz-Śmiało,nic Ci nie grozi.Chodź na wódkę ale nie bede cie musiał pozniej odprowadzac... sorka .....odtransportowywac :P:P:P

"....odtransportowywac "-a nie prościej Odholować?:-p Po wódce nie pozwalam się dotykać,więc spokojnie.;-) Sama trafię.Zawsze Ja mogę odprowadzić Ciebie.;-) Nie wiesz,że każdy niezależnie jak jest wstawiony-drogę do domu znajdzie?..

Gość pewna meksykanka
brat_niedzwiedz Aleś Ty mUndry (...) Zwolnij się z fabryki i pędź do Kobiety.A nie pier.dolisz :O :O :O

Kobieta w czerwonym berecie oj a ty wszystko traktujesz tak dosłownie...:P oj powiem ci ze chciał bym ta fabryke juz dzisiaj pieprznac i wyjsc ... no ale moja fabryka do 16.00 działa wiec ... rozumiesz sama..:O

Rozumiem Kochanie Pracuj spokojnie w myślach mając Ukochaną dzisiaj mam spotkanie po pracy ok godz 17.00 w gronie kumpli z pływalni...i mało czasu mi zostanie by dotrzec z pracy do domu a pozniej na miasto ale niech bedzie ci..ze bede myslał o swojej..:P:P:P

brat_niedzwiedz 'dzisiaj mam spotkanie po pracy ok godz 17.00 w gronie kumpli z pływalni...i mało czasu mi zostanie by dotrzec z pracy do domu a pozniej na miasto ale niech bedzie ci..ze bede myslał o swojej' Ojojoj..jaki chłopiec zajęty ;-).."hyhy" Tak czy siak-Dobry z Ciebie człek-grunt to myśleć,czuć zmysłami,a nie.. ..tylko słowne deklaracje;-)..(np..obiecane piwo:-p).

łto może ja wam opisze swoją historie... Ale zanim zaczne to powiedzcie mi bo nie rozumiem. Wy tu siedzicie wyłącznie po to aby krytykowac? Laska i tak sie na pewno nie najlepiej z tym czuje. Czytam te topiki i widze że każdy po każdym jedzie zamiast doradzic i pogadać jak człowiek :/ Mialam 18 lat jak poznałam starszego o 8 lat od siebie faceta, który odmienił moje zycie. Obrócił je o całe 360 stopni. I na tym staneło. Oswiadczył że zaden poważny zwiazek nie wchodzi w gre. Zniknął na pół roku po czym pojawił sie w moim życiu ponownie i tym razem nasze spotkania nie były już tak grzeczne... Spotykałam sie z nim grubo ponad 2 lata. Czasem znikał na jakiś czas, najdłużej na pół roku. W takich \"przerwach\" miewalam innych facetów. Podejrzewałam że ma żone. Dwukrotnie próbowałam zerwac znajomosc ale on zawsze do mnie wracał.... NO a ja do niego... Aż w koncu wyszlam za mąż. Zerwałam na dobre. Urodzilam dziecko. Nie widzialam go ponad 3 lata i nagle... Znowu sie pojawił. Przysłał eska, zaproponowal spotkanie... Wiadomo czym sie ono skończyło... Jesli mam być szczera to mąż czy nie mąż ja o tamtym ciagle pamiętałam. Jest najwspanialszym kochankiem na swiecie i tego nie da sie zapomnieć, i nie potrafię sie mu oprzeć.. On o mnie mówi to samo. Teraz już wiem że ohajtał sie pół roku po mnie, z dziewczyną z którą był przez cały ten czas jak sie ze mną spotykał. A więc ma żone. Oboje zdradzamy i nie potrafimy tego powstrzymać... Ja pewnie nigdy bym sie na to spotkanie nie zgodziła gdyby tylko nie brakowało mi tych jego pieszczot.. moj mąz nawet w połowie nie jest tak dobry w seksie. co wiecej , jest strasznie egoistyczny jesli o seks chodzi, ja zadko moge liczyc na jakies pieszczoty z jego strony... Zastanawiam sie jak to wszystko sie skończy...

vcarol ale my radzilismy autorce juz na pierwszej stronie... i dopiero na czwartej zrozumiała ... zeby zerwac kontakt z facetem...:D i nieodpisywac na esy

no mi chodziło tak ogólnie, w sumie na jaki topik bym nie weszła to ciągle ktoś kogoś wyzywa, Andżela tu tez usłyszała ze jest ździra..tak łatwo oceniać cudze błędy...

vcarol Jeśli ktoś ma odmienne zdanie od Twojego-to czy to jest krytyka? jeśli uważam tak czy siak i piszę o tym-znaczy krytykuję? Ja wyrażam Swoje zdanie. I albo ktoś się z Nim godzi..albo nie... Toż po to jest dyskusja-by dyskutować.Czy zgodzisz się z tym?;-)

vcarol skonczy sie tym co zawsze.... chyba wiesz sama czym... ale na razie ta mysl oddalasz od siebie a tak na marginesie to przyszłas tutaj na topik poradzic autorce swoimi jakze pieknymi radami i swoja piekna mazłenska postawa chciałas ukazac swoja beznadziejna porazke...( patrz małzenstwo) czy tylko chciałas zareklamowac sie jako dzi....:( ???

no i zostałam dziwką. do przewidzenia. ktos powinien ci wytłumaczyc kto to dziwka moze bys wiedzial kiedy tego slowa uzywac :/

Annngelikkkka zgadza sie to bylo igranie z ogniem, wystawilas sie na pokuse i moglas jej ulec. Przyzwolilas na kontakt a to za soba pociagnelo mozliwosc pojscia dalej. Pisalem juz ze u kobiet najpierw dochodzi do nawiazania wiezi emocjonalnej, ktora wydaje sie niewinna, kiedy np. nie ma spotkan a tylko kontakt ale w tym momencie do zdrady jest tylko bardzo malutki kroczek! dlatego bardzo trzeba uwazac. Ciekawe co by bylo gdyby maz flirtowal z kolezankami? Oczywiscie, to pozwolilo Ci zrozumiec czego Ci brakuje i o tyn mozesz porozmawiac z mezem lub zrozumiec to co juz zrozumialas, bo kazdy jest inny i trzeba wyjsc z myslenia egocentrycznego.

no i zostałam dziwką. do przewidzenia. ktos powinien ci wytłumaczyc kto to dzi**a moze bys wiedzial kiedy tego slowa uzywac :/ nie uzyłem słowa dziwka...!!!!!!!!!!! specjalnie napisałem dz....:( by zobaczyc twoja reakcje... ale utwierdziłas mnie w przekonaniu ze własnie tak sie zachowałas nazywajc sprawy po imieniu:P mnie chodziło bardziej o dz.....iwna kobiete:D

hehe przynajmniej mnie rozbawiles :) nie jestem osoba ktora sie obraza i odpłaca tym samym ,wole sie posmiac :P