Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annngelikkkka

Czy jest możliwe kochać dwóch?

Polecane posty

'no wiesz rozmowy o polityce,kursach walut,i nowinkach technicznych...' Ze mną o powyższym nie porozmawiasz.jestem nogą ..kuter/nogą polityczną-------->sarkazm:P a co do pubów..to bys sie zdziwiła U mnie jest taka fajna knajpka gdzie nie ma tanców ale ludzi full przedział od 16 do 40 lat...zero dymu bo jest lokal jest sprawnie zwentylowany i sklimatyzowany... w sam raz na spotkania przy piwie:) a pub wcale nie oznacza ze to lokal z pania krysia za barem ktora trzymajac kiepa w usta rzuca hasłami..."czego? " :P

wieczorem raczej nie odpoczne...:P bede pracował nad wzmacnianiem uczucia do mojej ukochanej:D:D:D ps.wogole to zapraszam cie na topik o samotnych wakacjach... tam urzedujemy:) z banda pijaków :)

Gość Annngelikkka
Własnie odnalazlam ten topic i przypomnialo mi sie ze go zalozylam :) Nie martw cie sie - u mnie dobrze. Kocham jednego jedynego :) Tamto to zwykle zauroczenie, ktore minelo bezpowrotnie.

Gość Annngelikkka
A tak na marginesie - faceci sa okropni - potrafia niezle zmanipulowac i wercic dziure w brzuchu do upadłego!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Annngelikkka
Nie mowie ze wszyscy :P A mowi sie ze to kobiety manipulantki, intrygantki.....

Gość Annngelikkka
Tyle ze ja po tych trzech kropkach dodaje nastepna czesc zdania : ....jednakże mężczyźni pod tym względem bija ich na głowę!!!!! :) :P Taka prawda!