Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agam999

gdzie znalezc faceta

Polecane posty

Gość agam999

Gdzie moze znalezc faceta, z ktorym mozna zbdowac staly zwiazek, 28-letnia dzieczyna? Jestem zalamana bo wlasnie rozpadl sie moj 11-letni zwiazek i nie mam bladego pojecia gdzie w tym wieku mozna kogos poznac. Wszyscy naokolo pozajmowani, zonaci z dziecmi. Czy mam szanse jeszcze ulozyc sobie zycie?

Gość kryterium 0
no jasne, ze masz szanse, ja mam 27 lat, jestem po 6letnim zwiazku i jakos nie narzekam na brak nowych znajomosci. Napewno Ci sie ułozy,jest masa kolesi w tym wieku ktorzy sa singlami.... głowa do góry, też tak myslalem, troszke cierpliwosci :)

Gość fdfgdg
w ubikacji

Gość misiaczek aniaczek
no nie wiem w tym wieku to jż trochę trudno cokolwiek normalnego znaleźć po 1 pewnie przez 11 lat związku mocno przytyłaś i nie jesteś już tak atrakcyjna jak młode dziewczyny. Ale nie martw się może jest jakaś szansa na normalnego gościa w twoim życiu

pewnie że można, no rawie wszędzie, facetów jest na pęczki na tym świecie, o wiele trudniej jest trafić na tego odpowiedniego, trochę szczęścia trzeba mieć...

agam999 - przegrałaś zycie :classic_cool: pozostaje ci czytac o udanych malzenstwach w bibliotece :P

Gość z facetami
po 30 jest jak z kiblami, albo zajęty albo zas...any

Gość mój kiedyś powiedział
misiaczek aniaczek - rozwaliłaś mnie :):) głupota niestety :P

Gość RyszardW
Ja mam 28 lat, jestem samodzielny (tzn. nie żyje na czyjeś konto) i nie mam partnerki. Pracuje, zarabiam na siebie, mam własne mieszkanie w Warszawie. Ludzie mówią, że jestem przystojnym, inteligentnym, ciekawym i ogólnie przyzwoitym człowiekiem ale podobnie jak moi znajomi nie chadzam na dyskoteki a i do biblioteki raczej też nie (czytam sporo ale zazwyczaj kupuje książki) więc szansa żebyśmy się spotkali jest raczej mała. Myślę więc, że pozostają Ci tylko porządne portale społecznościowe (randkowe) albo zapisz się na jakieś ciekawe zajęcia po pracy, może tam kogoś znajdziesz, bo szanujący się, młodzi ludzie na poziomie na imprezy dla plebsu raczej nie uczęszczają :)

Gość agam999
Do RyszardW: Właśnie w tym rzecz, że mi też nie w głowie dyskoteki i imprezy. Też jestem ułozoną kobietą z pewnym bagażem doświadczeń i dlatego nie wyobrażam sobie, gdzie bym miała poznać tą drugą osobę.

Gość dfsdfsdfssd
jak tylko chodzisz an dyskoteki to nie ale jeśli się puszczasz to tak

Gość RyszardW
Zwodniczy Aniołku, odpowiedz sobie na to pytanie sama. W skrócie chodzi o szacunek do siebie i odpowiedzialność bo "kto z kim przystaje takim się staje". Pozdrawiam

Gość RyszardW
mam tez peiskie, który chętnie zaspokoi Twoje rządze kiedy ja bedę czytał kupioną książkę

Gość RyszardW
To bardzo nieładnie podszywać się pod czyjegoś nicka.

Gość dfsdfsdfssd
podszyw ryszardaw to smagany pindolem swojej matki onanista o niesprecyzowanej długości kaszaku odbytnicy

agam999- nie ma na to reguły. Ja mimo młodego wieku oraz tego, że bywam we wszystkich miejscach gdzie można kogoś poznać, nie poznałam nikogo ciekawego. Trafiam na samych kretynów :D ale to nic. Nie pali się.

Gość kwas___
zasada może zrobimy trochę wodorotlenków??

agam999 - sprobuj portale randkowe albo biura matrymonialne (jak jeszcze funkcjonuja :P)

Gość RyszardW
Zasada, miło spotkać bratnia dusze. Pozdrowienia dla Pana Kwasa___ za oryginalne poczucie humoru :)

Gość RyszardW
dfsdfsdfssd - co Ty palisz ,

Ja na imprezy i do pubow czasem chodze mimo, ze mam meza. czasem chodze z mezem i znajomymi czasem tylko z kolezankami. Idziemy by sobie pogadac, posmiac sie, odpoczac. Kluby i puby sa dla wszystkich tylko jedni potrafia z tego korzystac umiejetnie i ida by sie fajnie pobawic a inni sie puszczaja. Ja nigdy z nikim sie nie puscilam ani w kiblu ani nigdzie indziej, ale wiedzac ze sa tacy nie bede sobie z tego powodu odmawiala wyjscia skoro lubie potanczyc.

Gość Drugiego męża
(a już się nawet nie spodziewałam, że tak zmieni się moje życie) poznałam w internecie na forum dla działkowców. Ale po doniesieniach dzisiejszych o tym zarażającym facecie zatrzymanym w Krakowie, to pewnie kobietki będą się trochę bały internetu. wszystko jest dla ludzi, tylko nie trzeba być naiwnym i "zakochiwać "się po 3 rozmowach o pierdołach.

Poza tym jesli osoba sie puszcza to rownie dobrze moze sie puscic z kims w kiblu na uczelnii lub w pracy. to moze przestanmy uczyc sie i pracowac bo sa tam kible i puszczalskie panny:))

gazeta wyborcza- miło, że jesteś wierna swojemu chłopakowi i na imprezach z koleżankami nie szalejesz z innymi facetami w kiblach..