Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiskaaaa_matyska

co dla teściowej??

Polecane posty

Gość kiskaaaa_matyska

Mam juz liste co mniej wiecej komu kupie na swieta najgorszy problem z tesciową i tak wiem ze nic jej sie nie spodoba ... na dzien matki kupilismy jej ksiązke kucharską z przepisami na desery, ciasta, ciasteczka itd naprawde ladna okladka przepisy fajne do tego przepisy na rozne kremy, ozdoby deserów itd ksiązka nie byla tania a ona mi w wakacje jak chcialam przepis na rafaello mówi tak: "Moze chcesz to książke bo mi tam ona nie potrzebbna"nosz kurrrrrr..... zeby jeszcze nie lubila siedziec w kuchni a godzinami przesiaduje i piecze jakies wypieki itd i teraz swieta a my nie wiemy co jej kupic nawet mąż mówi że sam nie wie:O podpowiedzcie tak do ok 40zł

Gość ile ile ile ile
kuferek na bizuterie, jakis dobry kosmetyk, cos do kuchni - np stojaczek na przyprawy, ladne perfumy. Ma jakies zainteresowania? Moze jakis ciuch?

Gość a mnie się wydaje...
dla takiej baby to prezent praktyczny. kapcie, gacie, koszula nocna (ciepła, nie zwiewna i powabna), szlafrok, rękawiczki, sprzęt do kuchni typu mikser czy inne drobne AGD, etui na bryle, portfel jak ma zmarnowany... wiele starszych osób bardziej cieszy się z ręcznika czy obrusu niż z perfum czy torebki.

cukier w kostkach- jako slodycze, denaturat- jako cos mocniejszego, krzeslo elektryczne- dla rozrywki, dyby- dla cwiczen, polecam dodatkowo: arszenik, c4. jesli lubi hustawki- stryczek... mam duzo pomyslow, moze ktorys sie spodoba