Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrew38

Walczyć czy odpuścić?

Polecane posty

Gość andrew38

Zakochałem sie w koleżance z pracy. Lubimy się, czesto rozmawiamy, ale nic więcej. Ona ma męża - nie ukałda się im. Często przychodzi do pracy zapłakana, ostatnio miała posiniaczone oko (nawet najlepszy makijaz tego nie zakryje). Wymysliłem sobie że zrobię imprezę da całego naszego działu, zaprosze wszystkich zosobami towarzyszącymi i zobaczę jak to w końcu jest między Nimi. Ona przysżła sama - zapłakana. Powiedziała tylko że mąż miał focha i nei przyszedł a ona wpadła tylko na chwilkę żeby nie było głupio. Odprowadziłem ją na przystanek i powiedizłem że się wniej zakochałem i ze wiem ze jest bardzo nieszczęśliwa, że wiem że on podnosi na nią rękę i że tak bys nie powinno. Ona powiedziała tylko żejest mężatką i to jest dla niej święte i prosi mnie zebym więcej nie mówił w ten sposób. Co robić? Walczyć zy odpuścić?!

Gość ile ile ile ile
0/10

Gość asdasdasdas
puszczanie w towarzystwie jest nie wskazane, wyjdź na balkon

Gość andrew38
wesoło Wam?

Gość Sandra di Baldio
Niech sama podejmie wybór, narzie musi przemyśleć co robić. Dla kobiety trudno zrezygnować z męża zwłaszcza jak są dzieci... możenarazie bądź dla niej oparciem, kolegą.... to napewno doceni, daj jej poczucie bezpieczeństwa.

Gość carrramba
daj spokój :O ew. spróbuj jej pomóc ale tylko po kolezensku, pogadac, wesprzec tylko tyle powoedziała jasno - niesgtety nie

Gość BrunetkaWieczorowąPora
kobieta w czerwonym ma racje :O