Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggffrrssa

Jak się uspokoić, ukoić nerwy- najlepiej NATURALNIE!

Polecane posty

Gość komarkowa
A to prawda panie trenerze – wysiłek pomaga. U mnie nerwy doprowadziły do wrzodów, które teraz leczę u doktora kielka. Straszne to jest, że człowiek właśnie nie umie sobie radzić ze stresem, a potem odczuwa takie rzeczy. U mnie właśnie objawiło się to w postaci choroby wrzodowej.

Gość gość
Też tak myślę, zioła to najlepsze rozwiązanie dla organizmu. Sama korzystam z extraspasminy, żeby się wyciszyć i spokojnie zasnąć. Jeśli człowiek przez kilka dni chodzi niewyspany to zawala wszystko w pracy.

Gość gość
Ja biorę extraspazminę, kiedy dopada mnie gonitwa myśli i nie mogę się w żaden sposób uspokoić. Dobrze wycisza, ale nie otumania

Gość kejka44
ja mogę polecić lek na bazie naturalnych ziół, takich jak np. waleriana, czy melisa. jak chcę ukoić nerwy to łykam kapsułkę Extraspasminy i ona mi pomaga. po chwili jestem odprężona i zrelaksowana.

Gość karina47
Spokojna muzyka relaksacyjna to bardzo dobry sposób na skołatane nerwy. Ja do tego jeszcze stosuję herbatę konopną. Bardzo dobrze działa na nerwy. Pomaga pozbyć się bólów głowy i napięć związanych ze stresem, działa uspokajająco i relaksacyjnie. Pysznie smakuję i pięknie pachnie. Sprawdź na http://konopnymarket.pl/ mają bardzo dobre ceny i duży wybór.

Gość mijka255

Co do produktów konopnych to ja tam kupowałam olejki CBD, też dobrze wpływają na organizm i wiele dolegliwości. Herbaty konopne oczywiscie rowniez mogę polecic ;) Konopnymarket.pl ma takie herbatki konopne za około 30zł.