Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wykladowca

HIV z portali randkowych

Polecane posty

Wiesław S. odsiadywał wyrok za usiłowanie zabójstwa. Po wyjściu z więzienia często zmieniał miejsce pobytu. Ostatnio przebywał w Krakowie. Z kobietami kontaktował się przez Internet. Umawiał się z nimi na spotkania w różnych miejscach. O tym, że jest nosicielem wirusa HIV doskonale wiedział. Jedną z jego ofiar była 15-letnia dziewczyna. Nastolatka, która mieszka poza Krakowem uciekła z domu i spotkała się z mężczyzną. Doszło między nimi do kontaktów seksualnych. Za kilka dni będzie wiadomo, czy i ona został zarażona. Podejrzany został już tymczasowo aresztowany. W komputerze mężczyzny znaleziono dziesiątki adresów i kontaktów do kobiet z całej Polski, z którymi Wiesław S., spotykał się i prawdopodobnie utrzymywał kontakty seksualne - donosi RMF FM. Zarazone kobiety moga dalej przenosic wirusa czy zrezygnuja z kontaktow seksualnych do konca zycia?

No i znowu przez jakiegoś kretyna część kobiet zrazi się do innych facetów poznawanych przez internet.

Gość wanda5433
ale on brzydki -nie rozumiem kobiet a sama nią jestem ze jak mogly sie spotykac z takim pasztetem.

Gość wiosenna rosa
Gdzie jest jego zdjęcie??? Miałam kika randek z netu i nawet do sexu doszło

Gość surowa w niektórych kwestiach
Ja bym raczej napisała: jak się kobiety z byle kim bzykają i nie szanują się, to potem takie się dzieją historie

Gość całkowicie czarny kot
jak ktos słusznie zauwazył, zyjemy na planecie kurwix

Gość gumka gumka gumka
zawsze i wszędzie dla wszystkich

ponoć hiv moze dopiero po pół roku się ujawnić

Gość
W łodzi jedna studentka zaraziła się hivem od jakiegoś czarnucha i, wiedząc o tym, zaczęła dawać bez prezerwatywy komu popadnie, a media o tym nie piszą. Równouprawnienie, kurwa...

Dlatego np. w Rosji HIV jest dosc rozpowszechniony, i jeśli tak dalej będzie się działo to u nas tez bedzie - wśród amatorów i amotorek internetowych znajmości.

hehe ja czytalem ze HIV w calym organizmie sie rozprzestrzenia - przekracza bariere krew-mózg, śladowe ilosci sa nawet w ślinie, w łzach

a Simonal Mola wykonczyli prawdopodobnie w pierdlu- wiecie ze zmarl pare tygodni temu?

Gość i srubokret nie pomoze
utrzymywał sie z żebrania i zbierania puszek. z takimi tez sie spotykacie? ;)

Amaleta - no niby sie nie zarazisz... nawet stosunek seksualny to ryzyko 1:500 gdzies. no ale... "a zcytalam ze zarazone dziewczyny twierdzily ze zachowywal sie tak, ze zarazenie musialo nastapic-" a co to niby ma znaczyc...

Gość miłosne uniesienie1
Co za różnica z portalu randkowego czy skądś indziej????

Gość komiczne wczoraj pisałeś
Simon Mol odmówił przyjmowania leków i dlatego zmarł :O

"Simon Mol odmówił przyjmowania leków i dlatego zmarł " no moze. czyli... sam sie ukarał za to co robil?

Kwiatek nie może tylko napewno, podawały to wszystkie serwisy informacyjne. nie wiem co nim powodowało, nie zostawił zadnego listu. mozna powiedziec że oszczędził naszych podatków:P

"podawały to wszystkie serwisy informacyjne" ty akurat wiesz co sie w więzieniach dzieje :D pismaki wiedza tyle ile im sie mowi :D mnie sie wydaje ze sam sie ukaral za to co zrobil tym kobietom. przeciez z zimną krwią je zarażał

Gość a ja z innej beczki
jak mozna sie umawiac z kims o imieniu Wiesław? i czemu gdy myslimy: Wieslaw to zawsze mamy skojarzenie z jakims wąsaczem (w tym przypadku to sie potwierdzilo). :classic_cool:

Gość neonkaaaa
jejku ale ten Weisław to brzydki i oblech jak można z takim się bzykać

skoro odmówił przyjmowania leków jakiś czas temu to logiczne ze to jest gdzieś w dokumentacji . poza tym watpie w jego samoukaranie, pewnie do konca wierzył ze wyzdrowieje:P

wiesz imie jak imię , to ostatnia rzecz na jaka zwracam uwage, dla mnie potencjalny kandydat moze miec i Wiesław na imię.