Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiekkkkkkk

wszystko mi sie wali!!!!

Polecane posty

Gość kasiekkkkkkk

Juz nie wiem jak zyc?? :( wszytsko zaczelo sie ponad 5 lat temu i tkwie w tym nadal:( MOj facet jest nie do zniesienia a momo to jestem z nim nadal dlaczego?? sama zadaje sobie to pytanie!! Kocham go tylko nie wiem za co?? Powinnam nienawidziec za ta jego podlosc, ozieblosc i obojetnosc ale jakos nie potrfie. Tak wiele dla niego robie, wszytsko robie,a on nawet nie widzi tego nie potafi docenic podziekowac za nic!! w pi**u zapasc sie tylko pod ziemie bo innego wyjscia to ja nie widze 😠 😠 😠

Gość kasiekkkkkkk
wiem:( ale nie umiem zyc bez niego i nie mowcie mi ze sie mozna nauczyc itp itd.... G*wno mozna!!

Gość asiiiiiikkkk
jestem w takiej samej sytuacji:O Wiem ze jest skurwielem a nie potrafie go zostawic czasami to tym go zabila za jego podlosc

Gość kasiekkkkkkk
Jestem zla sama na siebie bo moglam skonczyc ten zwiazek 5 lat temu przy pierwszej klotni ale myslalam ze to minie ze bedzie dobrze nie pomyslalm nawet ze moge sie mylic:( Tyle przykrosci mi sprawil, tyle zawodu:( Ale ja nie potrafie odejsc wiec co robic??

Gość asiiiiiikkkk
Ja przygotowuje sie do odejscia bo przeciez tak sie zyc nie da:(

Gość kasiekkkkkkk
ja czasem tez mam ochote to zrobic 😡

Gość kasiekkkkkkk
ale jak? powiedz jak mam to zrobic bo ja nie potrafie!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :(

Gość kasiekkkkkkk
trzeba bylo spieprzac jak bylo wczesnie a teraz? juz nie umiem tak nie potafie zyc bez niego jakbym byla uzalezniona od niego :((

Gość kasiekkkkkkk
wykladowca ja sie bardzo szanuje ale z jego strony szacunku ZERO i co mam sie pociac? wiele razy prosilam go zeby mial dla mnie wiekszy szacunek ze traktuje mnie jak scierke ktora mozna wyrzucic po zuzyciu ale do niego to nie dociera!!

Gość diaboliquuee
wmawiaj sobie dalej ze nie potrafisz zyc bez niego...

Gość kasiekkkkkkk
a jesli jeszcze go zostawie to wyjdzie na jego bo on od samego poczatku twierdzil ze go zostawie bo znajde innego bo jego nie kocham itd az zygac sie chce!

Gość kasiekkkkkkk
diaboliquuee chyba nie bylas nigdy w takiej sytuacji! I ciesz sie bo nie zycze ci tego wcale!!

Gość kasiekkkkkkk
jak odejsc?? jak to zrobic niech mi ktos cos poradzi:( ja chyba potrzebuje pomocy!!!

Gość kasiekkkkkkk
czy ktos mi pomoze? jest ktos po takich przejsciach??

a jesli jeszcze go zostawie to wyjdzie na jego bo on od samego poczatku twierdzil ze go zostawie bo znajde innego bo jego nie kocham itd az zygac sie chce! masz dziwne myslenie, czy jesli ktos kogos umie przegadac to czy to swiadczy o jego racji? chcesz komus cos udowodnic, jemu juz niczego nie udowodnisz poza tym, ze potrafisz byc szczesliwa bez niego

Gość kasiekkkkkkk
nie wiem czy potafie jeszcze byc szczeskiwa z kim kolwiek??? juz sie wypalilam;(

tak od razu chcesz? zadziwiasz mnie!!!!! Bedziesz potrzebowala czasu, moze kilku lat ale w koncu poczujesz sie dobrze, chyba ze wolisz do konca zycia czuc sie beznadziejnie

Gość kasiekkkkkkk
boje sie ze sobie nie poradze, mam za soba nieudana probe samobojcza:( nie umiem panowac nad swoimi emocjami!!

Gość kasiekkkkkkk
moze powinnam pojsc do psychiarty? bo psycholog juz chyba nic mi nie pomoze??

Gość ironia losu....
A gdyby on umarl to też nie moglabyś żyć dalej??

Gość kasiekkkkkkk
niestety tak! mozecie uzanc mnie za wariatke😡

Gość asiaaaaa
kasiek jestem w podobnej sytuacji :( dzisiaj w nocy zerwałam po 3,5 roku z moim facetem. Siedzę od rana i płaczę i chciałabym wszystko odkręcić, ale on już mnie chyba nie chce :(

Gość kasiekkkkkkk
pomomo tego wszytskiego zlego co mnie spotyka z nim czuje jakby byl moim powietrzem bez ktorego nie moge zyc:( wiem ze to zle ale co ja mam zrobic? poardzicie prosze jak odejsc zebym to przetrwac samemu??

Gość ironia losu....
Jesteście wariatki. Wolę być sama niż dać sobą poniewierać. Trochę godności :O

Gość asiaaaaa
nie wiem co mam zrobić, tak bardzo go kocham. tak bardzo chciałabym żeby było jak na początku :( czuję, że zaraz pęknie mi serce. nie umiem i nie chcę bez niego żyć, mimo że z nim też nie byłam szczęśliwa. On nie chciał zobowiązań, nie chciał nawet wspólnego mieszkania razem, a ja już nie mogę wytrzymać tej niepewności i poczucia tymczasowości:(

Gość tova123
a tak poza nim... to co robisz w życiu? uczysz się ? pracujesz?

Gość kasiekkkkkkk
asiaaaaa przykro mi:( wiem co czujesz:( a co dokladnie sie stalo miedzy wami??

Gość asiaaaaa
kasiekk ja myślałam wczoraj, że sobie poradzę. Ale nie mogę. Od rana leżę w łóżku i nie mam siły wstać :(