Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiekkkkkkk

wszystko mi sie wali!!!!

Polecane posty

Gość asiaaaaa
Niestety zauważyłam, że faceci jakoś bardziej szanują te dziewczyny które nimi pomiatają i pozwalają sobie usługiwać. A jak ktoś jest taki jak ja to dobrze na tum nie wychodzi.

Gość kasiekkkkkkk
tez tak mam! a jeszcze dzis snilo mi sie ze go nakrylam w lozku z inna:( :( :(

Gość kasiekkkkkkk
juz nie mam sily zyc tak!! wiem ze przyjde do domu i znowu bedzie taka obojetnosc ze nie powie do mnie nic mieszkac razem a jednak osobno to jest chore!!!

Gość asiaaaaa
A Ty widzisz jakie błędy sama popełniasz? Wina zawsze leży po dwóch stronach, ja się bardzo chcę zmienić- tylko nie wiem czy nie jest za późno :( Co ja zrobię, jak mi powie że z nami na prawdę koniec?

Gość kasiekkkkkkk
wiem ze popelniam bledy no ku**a nikt nie jest idealny!! dlatego mowie ze sie stram ajak moge ale on tego nie robi! trzeba pracowac nad zwiazkiem pielegnowac go a on ma to w dupie!!

Gość kasiekkkkkkk
a myslisz ze ja tego nie boje?? on mi moze to powiedziec kazac spakowac walizki i dowidzenia! on taki jest! kiedys juz tak zrobil ale zaluje ze go blagalam zeby tego nie robil i zle zrobilam! teraz nie mialabym takich problemow moze bym juz nie myslala o nim:( :( :( :(

Gość kasiekkkkkkk
wlasnie z nim rozmawialam przez telefon i taki milutki byl ttaki szczesliwy a to tylko dlatego ze siedzial kolo niego koles z pracy!!!

Gość kasiekkkkkkk
i tak jest zawsze:( :( a wroce do domu to bedzie mi robil awantury albo znowu bedzie milczal przez tydzien!!

Gość asiaaaaa
A ja nadal leżę w łóżku i płaczę :( Nie mogę sobie znaleźć miejsca, nie mogę się niczym zająć :(

Gość kasiekkkkkkk
chcialabym moc Ci powiedziec ze bedzie dobrze ale nie wiem czy tak bedzie?? Mozesz tak myslec ja tez tak mysle ze w koncu wszytsko sie ulozy ze to moze potzreba czasu ze on tez to zrozumie :) Jesli tak nie bedzie to trzeba bedzie zrobic tk jak Ty ale nie wiem czy to jest wyjscie jakies?? nie umiem i nie chce nawet zyc bez niego jak juz pisalam wczesniej on jest jak powietrze!!!

Gość kasiekkkkkkk
ale to tak bardzo boli taka obojetnosc do osoby ktora sie rzekomo kocha:( to juz chyba jest przyzwyczajenie z jego strony a nie milosc:( jest mu po prostu dobrze i jest przyzwyczajony do tego ze ma obiad ugotowany ze w mieszkaniu jest czysto ma wyprane ubrania wyprasowane koszule...A ja jestem za dobra! bo nie mam nic w zamian:( :( :(

Gość
Bo jesteś słabą kobietą autorko.

Gość kasiekkkkkkk
nie wiem Asiu czy nie wolalabym byc w Twojej sytuacji? miec to juz za soba?? moze tak byloby lepiej? a tak ciagle tkwie w martwym punkcie i nie wiem co dalej? codziennie sie budze rano i sie zastanwiam jak bedzie dzis? co sie zmieni? czy w ogole cos sie zmieni? a tak nie chce! chce zyc normalnie budzic sie codziennie z usmiechem na ustach przy boku mojego kochanego faceta:) ale tak juz chyba nie bedzie:( :( :( :( :(

Gość kasiekkkkkkk
tak jestem slaba psychicznie......

Gość
kasiekkkkkkk => rzuć typa i bądź sama póki nie ułożysz sobie rzeczy w głowie.

Gość kasiekkkkkkk
ale jak to zrobic? nie umiem zyc bez niego:( jestem uzalezniona od niego od jego osoby:(

Gość
Wszystko jest kwestią woli. Pomyśl sobie czy chcesz, żeby bylo tak jak jest przez następnych 30, 40ci lat?

Gość kasiekkkkkkk
wiem nie chce tego:( ale to zrobic zeby odejsc nie cierpiac? mam za soba probe samobojcza jestem slaba psychiczna boje sie po porstu ze sobie bnie potradze zalamie sie i...:( :(

Gość
Jeśli chciałabyś się zabić to już by cię nie było, a ty tylko zwracałaś na siebie uwagę - więć nie pieprz głupot. Boisz się że nie odratowano by cię? :> A życie boli, przyzwyczaj się - z bólu rodzi się całe szczęście i całe piękno tego świata, ergo: odrzucasz cierpienie, odrzucasz swoją szansę na szczęście.

Gość kasiekkkkkkk
nie tak nie bylo nie wiesz to nie mow tak!

Gość
kasiekkkkkkk => było było. Chcący się zabić kończą ze sobą w taki sposób, ze nie ma z nich co zbierać, np. przecinają tętnice, strzelają sobie w usta skaczą z wysokości z pętlą na szyi (sznur zrywa rdzeń przedłużony - śmierć natychmiastowa). Ty, dziecko, czerpiesz satysfakcję zastępczą, z tego, że jesteś w centrum uwagi, z robienia z siebie męczennicy (ojciec dalej żyje umierający? "Ostatni film o legii cudzoziemskiej" ). Zdaje się że automutylacje, czy próby samobójcze są bardziej bolesne, niż zerwanie z łbem co ci ryje pod kopułą. Ogarnij się dziewczyno, albo do cnoty cierpienia dodaj jeszcze cnotę milczenia. Bozia w niebie wynagrodzi :o

Gość kasiekkkkkkk
a ty myslisz ze chcialam zeby mnie odratowano? nchcialam to zrobic razi dobrze a nie mja wian ze niestety ktos przyszedl za wczesnie!!!!!! i nie chce zeby ktos sie litowal nade mna!!

Gość
Żyły podcięłaś czy nałykałaś się pigułek? :P A może gazem chciałaś blok wysadzić? :D Tchórz z ciebie dziewczę. O tak walcz o resztki samooceny, walcz. Tylko, że na twoim miejscu zrobiłbym coś konstruktywnego miast staczać na necie z góry przegrane potyczki słowne.