Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody Sportsmen

Dojrzałe kobiety, lubicie młodych mężczyzn?

Polecane posty

Gość anitkaa1970
Tak ja luibię młodszych od siebie

ech bardzo dużo młodszych nie lubię.3 lata różnicy to jeszcze ujdzie.

Gość Artur21
arturdyskret@interia.eu Tęskię za Starszą-Tylko do Pań z Krakowa - Artur 21 -lat 100% dyskretny szukam kobiety doświadczonej ,zdecydowanej w wieku 40-55 lat tak dobrze przeczytałaś jestem młodym Facetem - zdrowym fizycznie i psychicznie - wysoki 180cm- byłem już w związku z kobietą dojrzałą (wyjechała/tęsknię za takim układem właśnie z doświadczoną twój stan cywilny też nie ma znaczenia ) Młode mnie nie interesują (brak czasu na obecnym moim etapie) Nie oczekuję sponsoringu ! Oczekuję czułości,spontaniczności ;kobieta powinna być delikatną zdecydowaną ,zadbaną , sylwetka nie gra roli . Uwaga Ważne nie paląca ,oczywiście musi mieć sympatyczną aparycję w mojej ocenie.Czakam na Email arturdyskret@interia.eu

Gość gość
W wieku 45 lat poznałam 18 latka , który przestał być prawiczkiem zemną . uprawialiśmy dość często sex , był dobrym uczniem trochę czasu mi zajęło nim go doszkoliłam a zwłaszcza w grze wstępnej natura go obdarzyła w nie mały sprzęt ale jak byliśmy razem to tak się napalał że w biegu by mnie pukał często narzekał na buk jąder pełne spermy .Minęło trochę czasu ale warto było , doszedł do perfekcji ,posuwał mnie przez dwa dni kilkanaście razy , zawsze kończąc w środku kocham takie penisy