Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frida szczecin

NIania Szczecin

Polecane posty

Gość Frida szczecin

rodzę w listopadzie poszukuje niani dla niemowlaczka na początku na kilka godzin w tygodniu po macierzyńskim na stale gdzie szukać? jak sie za to zabrać macie kogoś sprawdzonego poleconego? W końcu tej osobie mam zostawić pod opiekę moją dzidzie. Proszę o pomoc i radę

Gość sztefcia
przede wsztskim wielkie gratulacje Kochana!!!Od marca jestem dumna mamusia Dawidka i byłam w podobnej sytuacji po jego urodzeniu...na początku szukałam na własna rekę, bo w końcu intuicja matki jest najważniejsza, oddajesz swoj najwiekszy skarb wiec nie moze to byc pierwsza lepsza kobieta z ulicy.szukalam przez mieisac i nic...tzn przewinelo sie wiele chetnych,ALE..no włąśnie żadna się nie nadawała. głownie studentki, które widziały w opiece nad Dawisiem łatwą kasę,a mi chodziło o coś więcej.W koncu klezanka polecila mi angencję ETW. Szukają opiekunek, ona była zadowolona wiec i ja sprobowalam. A nuz widelec i tak juz bylam zniechecona...I udało się:)serdecznie polecam ich usługi. masz pewność że wybrana osoba jest odpowiednio sprawdzona i ma odp motywacje (nie kasa). Pani Kasia (bo tak nazywa się niania) jest naprawde osoba serdzeczną i ma podejście do dzieci. Życzę powodzenia w poszukiwaniach i dużo zdrówka dla Was obojga:)

Gość agencja sama się reklamuje
.... aż śmierdzi ....

Gość jotkace
www.niania.pl

Gość lisiczka27
jestem dokładnie w tej amej sytuacji- w lutym wracam do pracy po urlopie macierzyńskim i muszę znaleźć nianię dla mojego synka. Z chęcią zostałabym na urlopie wychowawczym ale niestety jest bezpłatny i sytuacja finansowa mi nie pozwala :( Szukam namiarów na panią która ma już doświadczenie w opiecie nad maluszkami i z chęcią poświęci czas mojemu synkowi. Podobno nie jest łatwo znaleźć dobrą nianię, ale uważam, że poszukiwania samodzielne i przez agencję niewile się różnią- w końcu z agencji też może przyjść ktoś kto nie spełnia oczekiwań, albo w ogóle się nie nadaje do tej pracy. A Agencja tylko kasuje za usługę (pewnie nie mało) a przecież niani też trzeba zapłacić.