Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DoradżcieBoSamaNieWiem.

NagmatwanaSytuacjaCoMyśleć

Polecane posty

Jestem w związku od półtora roku. Partner mój rozwiódł się z żoną dla mnie a ja odeszłam od swojego partnera, z ktorym miałam już dziecko (pociecha jest ze mną)on w małżeństwie nie miał dzieci. Zaczęło się miedzy nami jeszcze w czasie gdzie oboje mielismy partnerów, teraz mamy 4 miesieczną lalę ale problem polega na tym, że on mi nie ufa. Chyba dlatego, że pracujac predzej z nim troche bardziej kolegowalam się z innymi pracownikami i w sumie róznie o mnie mówili. Jeszcze jak byłam w ciązy w żartach mówił, że to może nie jego dziecko. nie ufa mi na tyle ze sama nie moge jechac nawet do miasta w ktorym mieszka mój były, a moja mama juz zaczyna mu dokuczać że taka smycz mi zakłada na szyję. Czy my mamy szanasę?

Gość fdfdddfd
"teraz mamy 4 miesieczną lalę" - co macie?:O

cztero miesięczną córkę a jak bardziej pieszczotliwie moge powiedzieć o swoim dziecku?

Gość może bejbik
?:classic_cool:

oj nue ważne jak mówie na córkę problem mam wiekszy i nie wiem co o tym wszytkim mysleć...

Gość oj kochana
czarno to widzę a patrząc w jakich okolicznościach jestescie razem i twoje bliskie kontakty z kolegami z pracy o ty nieżła jesteś i ja mu sie wcale nie dziwię. A może ty jeszcze będziesz ztym pierwszym co?

Czy ktos mi doradzi?

Gość jupiii
męczcie się teraz. po co rozwaliłyście swoje związki jak teraz macie stpkroć gorzej!!!?