Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczera_Prawda

Za wysoka

Polecane posty

Gość Szczera_Prawda

JESTEM WYSOKA DZIEWCZYNA MAM 184 CM WZROSTU PRZYCZYM WAZE 60 KG. NIEBIESKIE OCZKA I BRAZ WLOSY ALLA RIHANNA A NIE MOGE ZNALEZC FACETA BO PZEWAZNIE TRAFIE NA NIZSZYCH OD SIEBIE...

Gość konwalijka polna
No to współczuję takiego wzrostu- niestety przesada w żadną stronę nie jest dobra. Uważam że mój wzrost to jest już max- a mam 178 cm. Najgorsze, że ze wzrostem nie można absolutnie nic zrobić :(

Gość ja tez mam 178
i bym sie nie smucila z 184; ) faceta sie nie szuka on sam sie pojawi ; D

Gość Szczera_Prawda
No wlasnie z jednej strony jest to dla mnie bardzo duzy atut kazdy sie za mna oglada mam duze powodzenie ale zawsze chodzi o jedno wzrost...:(

Gość Szczera_Prawda
Juz nie jeden sie pojawil ale zawsze byl nizszy ode mnie a jka jakis juz byl to narcyz:(

Gość slownik ortograficzny
oddalabym ci mojego bylego - 188cm, ujasno niebieskie oczy,jasne blond wlosy , szczuply ale juz nie mam z nim kontaktu...

Gość dcddc
ja mam 180 znam ten ból , faceci zawsze są mojego wzrostu.. i jak to w obcasach? chociaz ja sie nie krępowałam zbytnio chociaz wolalam nie bo wiem jak faceci maja hopla na punkcie wzrostu..

Gość małaaaa
a ja mam 157 i też mi z tym źle mam z tego powodu masę kompleksów...:( szkoda że nie można tego jakoś rownomiernie rozłożyć ja bym z chęcią przyjęła od Ciebie z 10 cm

Gość Szczera_Prawda
Teraz trace faceta ale wiem czuje to ze jedyna przeszkoda dla niego jest moj wzrost:(

Gość jesteś uzależniona od kompa
ja też bym wzięła 10 cm, bo jestem niska, mam tylko 160:(

Gość jesteś uzależniona od kompa
szkoda że natura lubi z nas zażartować:(

Gość Szczera_Prawda
Marze zeby zalozyc buty chociaz na 3 cm szpilce ale wtedy juz mam 186 moze nawet 187 masakra...

Gość Szczera_Prawda
Wiecie akie to uczucie kochac faceta i czuc ze on Ciebie tez a nie mozecie byc ze soba przez wzrost? Jestem dla niego za wysoka nigdy mi tego nie powiedzial ale juz unika ze mna rozmow bo boi sie ze zakocha sie na maxa

Gość fsdsfsd
ale tak napeawde to powiedz w czym problem? jesli to tylko wzrost to pomysl o ludziach ktorzy nie mają nóg i porownaj problemy..

DZiewczyno wiem o czym mowisz - mam 180cm i waze 58kg. niby figura modelki a jak! Zgrabna ladna inteligentna modna i wogole ;] takie slowa slysze od wielu ludzi, tez facetow. Ale gdy przychodzi co do czego to wola sie ze mna kumplowac :O bo z kolezanka to jakos tak nie robi roznicy, ale jak ja bym mamie przedstawil wyzsza dziewczyne, nie nie nie wchodzi w gre jednak... :O KAzdy facet mysli, \'\'wole miec zwykla przecietna dziewczyne, po co mi taka niby modelka! \'\' albo najzwyczajniej w swiecie nie maja odwagi wystartowac do \'\'takiej baby\'\'.... Zal mi dupsko sciska bo trace najlepsze lata mojego zycia w samotnosci, chociaz jestem pelnowartosciowa dziewczyna i niczego mi nie brakuje :(

no w sumie... byl program u Drzyzgi o baaardzo wysokich - po 190cm i wyzszych. i mialy gosci nizszych. i calkiem zadowolone sie wydawaly. wiec w czym problem?

pewnie problem z wami ze chudzielce straszne jestecie :P a moze pstro w główce przy tym :P

Problem polega nie na tym ze my nie chcemy nizszego faceta, tylko mezczyzni nie czuja sie dostatecznie mescy przy nas :O tak to wyglada, w spoleczenstwie wiele jest takich przypadkow, ze facet rezygnuje bo czuje sie ''gorszy'' od kobiety... Gdy kobieta jest kierowniczka firmy a facet zwyklym budowlancem tez ma kompleks ale jednak to tylko kwestia zawodowa, a ze wzrostem jest tak ze rzuca sie w oczy w kazdym momencie - co powiedza rodzice, ludzie na ulicy, kumple sie beda nabijac - to wszsytko powoduje ze faceci unikaja tak wysokich kobiet :(

Nike Fission - no to jest problem przyznaje. sam mam 183cm i wolalbym kobiete nizsza od siebie troche

chociaz... to jest kwestia akceptacji wlasnego wyboru. powodzenia w szukaniu zycze. zapiszcie sie na portale randkowe i wyhaczac gosci wyzszych od siebie :P

Gość harakiri
a uważacie,że jak ona ma 177 a on 183 to jest jeszcze w porządku?z tymże ja jestem raczej normalnej figury(nie jestem gruba,szczupła ale raczej z tych grubokościstych;/) a mój facet jest szczuplutki.czasami czuje sie przy nim strasznie duża:(

to jest tak ze facet bedzie sie czul gorszy od kobiety a przeciez wszyscy mowia ze facet ma byc lepszy, czyz nie? czyli znowuż stereotypy...

wyzsza kobieta od faceta przejmie role dominujaca w zwiazku. to dlatego faceci sie boja wyzszych kobiet...

Gość kiszona
ja mam 1.55 ;] i tez Mi wesolo nie jest ale mam narzeczonego :) zycze powodzenia :*

Gość harakiri
a co myslicie o tym 177 i facet 183?

harakiri - co myslimy? ja bym cie tam wzial jak jestes ladna i masz poukladane w glowie :P