Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczera_Prawda

Za wysoka

Polecane posty

Gość kilimandzarooo
hehe kwiatek,zajeta jestem:p pytam tylko czy z perspektywy faceta facet nie czuje sie głupio mając tak wysoka dziewczyne?bo mój ma 183 jest szczuply,a ja jak mówilam mam te 177 i jestem raczej grubokoscista i jakos czuje ze wygladam przy nim jak wielki babol

hehe to zalezy wszystko jak sie dziewczyna zachowuje :D ja bym sie nie czul glupio jeszcze, chyba :P. byle nie wyzsza to moze byc :P czyli szpilki max 6cm mozesz nosic :P zreszta ty sie chyba przy nim nienajlepiej czujesz,co?

Gość Szczera_Prawda
Moze wlasnie to stereotyp moze boi sie dlatego ze ja studiuje a on skonczyl zawodowke, estem wyzsza o cale 5 cm od niego mamy bardzo wielu wspolnych znajomych ale on nawet ze mna zaczal rozmow unikac nie wiem czym to jest spowodowane. Mam w glowce poukladane...

Gość harakiri
nie nosze szpilek,wiec nie jest tak tragicznie,ale i tak czuje sie jak babsko

Gość Szczera_Prawda
W sumie mi to nie przeszkadza no moze troszke ale nie na tyle zeby to moglo przezwyciezyc to co do niego czuje.

Gość Szczera_Prawda
Ja tez trzymam w domu buty na szpilkach ale wiem ze nigdy ich nie bede mogla zalozyc bynajmniej narazie

szczera prawda: tu ci dobrze napisali: "faceta sie nie szuka on sam sie pojawi ; D" hehe wspolczuje wam wysokie kobiety. kiedys poznalem taka wysoka jak ja wlasnie i to juz cos za duzo troche bylo dla mnie... kurde cos mi sie wydaje ze teraz baby to zbyt napastliwe sie zrobilyscie 😠

Gość Szczera_Prawda
A jak juz zaczne z jakims wyzszym to jakis nie wypal cpun debil ze masakra a ten ktorego kocham wpada w furie:( np na imprezie i oddaje mi tym samym

szczera_prawda: wez no ty sie tego swojego zapytaj czemu on sie oddala od ciebie-moze ci powie to a nie sie pytasz na kafeterii obcych ludzi przez internet :P co tu wróżki siedzą czy jak? moze za bardzo dominujaca jestes a on takich nie lubi?

Gość Szczera_Prawda
Pytalam wczoraj dlaczego tak jest i wogole a on nie odpisal... Nawet jego kumpel nasz wspolny powiedzial ze cos jest nie tak ja sie chyba usune w bok

ano widzisz. wlasnie tak zrob. pewnie mu weszlas na ego za bardzo. czyms go urazilas. dobra ide